**sLadKis** napisal/-a:jzt sm se prjavla.. sam ne zarad kesa alpa česar kol sam tok da vidm če loh not pridm iz ferbca.. če p pridm bom p itq zavrnila.. alpa mogoče tut ne kdo ve
se zacelo se ni pa ze cela panika cez nemskega BB ga ni...spomnim se prvih - keri smehi so to bli (Zlatko, Alida, Sabrina, ...). Nemci so mi bolj smesni no...za en x. Bomo vidli, kaj bo Slovenia prnesla.
Na RTL-u sem gledla BB ene 5 delov BBja, pa mi ni potegnilo, ker sem antifan teh reality showov, ampak brez dvoma so bili večje face, kot bo folk v slov. BB, ker smo do zdaj že verjetno ugotovili, da se na naše zadeve prijavljajo ful nezreli in prepotentni Janezi in Maričke.
Ja no, Slovenka je ... Rojena je v Postojni, sicer doma iz Divače, pa basket je trenirala v Sežani. Živi pa v Milanu že neki časa. Je naša državljanka.
Ja no, Slovenka je ... Rojena je v Postojni, sicer doma iz Divače, pa basket je trenirala v Sežani. Živi pa v Milanu že neki časa. Je naša državljanka.
ej sori sele sekundo za tem k sm poslala post sm ugotovila kero debilno izjavo sm napisala sori! tut js se pism na ić pa se mam za slovenko. drgac je pa zenskica ful luskana