analni sex?

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori

ali vam paše analni sex?

da
465
41%
ne
670
59%

Skupaj glasov: 1135

steLLcy
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: CeLjE

Neprebrana objava Napisal/-a steLLcy »

nein danke....sm slišala preveč negativnih odzivov...tak da....sej ne rečem, rada eksperimentiram sam tega pa nebi....
Waiting in the queue oh whoopee doo
Uporabniški avatar
Ledenka
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Ledenka »

Ma za provat je, lih zaradi firbca. Nekatere baje full uživajo v tem. Meni pa ni všeč. Tak čuden filling. Pa s težavo gre not. :oops:

Kaj ve, ki to prakticirate, si pomagate s kakim vazelinom ali kaj podobnega? :?:
Don't worry, be happy!!!
Uporabniški avatar
Emina
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Emina »

Da bi ga v prav vse luknje rinila...to pa res ne!
ursa_
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a ursa_ »

Jaz sem imela na zacetku predsodke o tem. Potem pa se je kar zgodilo. In je pasalo, zelo. In to prakticirava velikokrat.
MySelf
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a MySelf »

brez tega da si ful mokra, alpa vazelin, kaksen llubrikant, sploh ne gre... oz je zelo bolece, neprijetno...

midva sva nekajkrat, in takrat ko sm bla full sproscena in mokra je blo ful hudo, drgac mi je blo pa parkrat neprijetno oz tak cuden obcutek sm mela...

ug. to ni neki tazga kar bi vsak dan rada pocela :?
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Tigi »

Aha nisem opazla :oops:

Še nekaj me zanima.
Nama s fantom se je nekaj zgodl. Zanima če je katera že doživela kaj podobnega. Ne se zgražat :oops:

S fantom sva imela predigro in sem mu ga fafala. Potem sem šla malo nižje mu lizala jajčka,... Kar naenkrat se mi pa zalušta (brala sem da imajo fantje tam G-točko) Dala čisto malo mojega prsta v njegovo ritko. Njemu je pa to full zapasal in mi je reku naj dam malo lubrikanta na prst in sem mu ga potem fafala in še hkrati sem mu dala prst not. Nemu je to full pasal čeprav se sliši noro in malo zmešano. Jaz nisem mogla vrjeti da sva to naredila. In sem mu emnkrat rekla da se še velikokrta spomnim nato sceno. Ko sem mu pa jaz to delal me je pa ful rajcal in sem mela full vlažno. No potem ko sva se o tem pogovarjal kaj je bilo mi je reku da mu je full smotan da se full počuti kakor en peder. Pa sem mu rekla da to ni to sampak mu je pač zapasal takrat. Saj v seksu je dovoljeno vse. Ni tako.???

Kaj si mislite o tem????
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
bambi
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a bambi »

slišala že zato ja da bi naj tipom to pasalo, ampak je pomoje to čisto odvisno od vsakega moškega... tako kot smo si tudi ženske različne...to bi mogli moške povprašat, je pa itag pomembno da zna it moški preko tega da ne razmišlja v tej smeri da je to gejevsko(da sploh proba)
januška
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a januška »

ja midva to prakticirava in meni se ne zdi nič takšnega
pri sexu je dovoljeno vse, kar vama paše
a tebi ne paše če te boža in liže okoli ritke
probajta še kaj drugega
sex je prečudovit, samo spoznati in raziskati ga je potrebno
pa srečno
Uporabniški avatar
Anchi
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Anchi »

Moj je reku, da bo skoču do Marsa od NEužitka, če mu to naredim... :wink: Tako da mojemu to ne paše, definitivno pa ni to nič napačnega. Vsaka možnost, ki povzroča užitek, je več kot dovoljena. :D
Zapisuj rane v pesek in srečo v kamen. (anonimo)
FemmeFatal
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a FemmeFatal »

Tudi tisti, ki jim sicer to kao ne pase in je gayevsko, se pod pravim "pritiskom" omehcajo in 99% moskim take stvari pasejo. Ce se le sprostijo. Pocel smo pa ze marsikaj "hujsga". :lol:
shtrukeljchek
Debatorica
Debatorica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a shtrukeljchek »

ja no to nikakor ne pomeni da si gey! Pač paše tipom poznam velik takšnih samo fora je da je večini tipom bed ker mislijo da so zdej pa geyi, kar se men zdi totalna bedarija. Zakaj bi se odrekel nečemu kar ti paše, zaradi predsodkov in nalepk ki so jih dali drugi???

midva tut to včasih prakticirava in se mi zdi da s tem ni nič narobe..Zakaj pa ne?
If you love something, set it free. If it comes back, it was, and always will be yours. If it never returns, it was never yours to begin with
krEna
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a krEna »

:oops: no po dolgem času sem spet to začela prakticirat....že pred leti sem z bivšmu, pa je bilo vse prej kot fajn....

Tko da zdj sem bla zeloo prijetno presenečna....ajoj kaj sem zamujala :)

Tko res je potekalo brez bolečin....edin na začetk malo neprijeten občutek, kot da bi mi ušlo...sam je bilo hitro bolje!
Ni kej ...komi čakam naslednjič!

p.s. Zanima me samo nekaj glede klistirja....sej sem res mal blond...ampak kako to izgleda???

lp
zalaL
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a zalaL »

berem pa berem - že trikrat sem prebrala vse poste na to temo in vsakič me prepričate, ko bi bilo pa treba v akcijo pa se user***. (ampak ne dobesedno) :roll:

tko da sedaj sem se odločila, da bom z raznimi pripomočki probala lepo in počasi sama potem pa akcija v dvoje
Uporabniški avatar
punisher
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a punisher »

hm, kolikor je meni jasno se klistir ne pije (no mogoce se motim), ampak je to tekocina (lahko uporabis tudi lasten urin), s katero "napolnis" zadnjicno odprtino ... malo pocakas in gres na veliko potrebo :D in s tem ocistis zadnjico :eek: ... z mojo drago tega ne izvajava, ker se nisem zasladil da bi imel kdaj "umazanega", je pa res da je priporocljivo pocakat vsaj 2uri (ce ste bile na V potrebi) za analni sex :D
zalaL
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a zalaL »

jaz sem tudi hotela to narediti pa se skozi upira in mi ne dovoli, ampak endrat ga bom že ujela nepripravljenega :flamingdev:
Odgovori