Jah 1mx1cm prbližn ga je manjkal - predvidevam, da je poču Najbol bedn mi je, da bom mogla pojest tiste kt in da bom bruhala, jao me je kr strah kaj bo, kr morm delat u petk pa soboto.
muffin, ne skrbi preveč... Bomo držali tačke, da boš čim lažje preživela.
Drugače sva pa midva zadnič po dolgem času spet uporabila kondom, kar tako, ker sva ga ravno imela pri roki in je bilo zanimivo... občutek spet malo drugačen. Tako da jih za občasno popestritev priporočam tudi tistim, ki ste na KT.
--- Evil Is Just A Point Of View ---
--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
Maychy napisal/-a:muffin, ne skrbi preveč... Bomo držali tačke, da boš čim lažje preživela.
Drugače sva pa midva zadnič po dolgem času spet uporabila kondom, kar tako, ker sva ga ravno imela pri roki in je bilo zanimivo... občutek spet malo drugačen. Tako da jih za občasno popestritev priporočam tudi tistim, ki ste na KT.
Kondom za popestritev? No ja, nama so prej nujno zlo kot popestritev, ker je obcutek povsem drugacen, nic kaj prijeten ...
ja odvisno kako vzameš Dokler veš, da ga moraš uporabljat je, seveda, nujno zlo. Če pa že skoraj pozabiš kakšen je bil filing seksat s kondomom pa ja, zna biti tudi popestritev.
--- Evil Is Just A Point Of View ---
--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
Evo mene, preživela bom slabo mi je blo že ponoč neki, pa sm tut mau bruhala 2x, ampak ne tko, da bi mogla nove 4 tabletke vzet. Sam še, da ta slabost mine, zapasal so mi suhi makaroni s sirom pa ne vem, če bi blo pametn pojest, kr če kej spijem, mi je slabo. Še delat nism šla dons, upam, da bom jutr že loh.
obliterator napisal/-a:Kljub temu da sem moški se popolnoma strinjam z vami dame. Koncetracijska tabletka že ščiti pred nosečnostjo, vendar to je to. torej one trick pony. Kaj pa ostale stvari? Mene predvsem skrbijo SPD. Sem videl take slike da se jih ne da ubesediti. Nikoli nisem sexal brez kondoma tudi če je druga oseba rekla da je na tabletkah. Bog si ga vedi kakšne bolezni lahko preneša. UFFFF,me strese sam ko pomislim na to.
Eden redkih tipov,ki tko razmišlja...al pa mam sam jst tako "srečo", da je večini tipov,k jih poznam full težko dat kondom gor.
Si potem vseeno seksala s temi modeli brez kondoma?