...i still believe in your eyes... there is no choice, I belong to your life... because I will live to love you someday... you'll be my baby and we'll fly away....
Jaa? - tale je ponavad za večino Heeiii Kwa je, Mičo - za enga kolega Meeow - učasih za lubija Čawww ooo, čaw "ime" elloowww... kuaj'zdeeej - za kolege ooo "ime" povej! oljaa . . .
ma preveč je tega!
mommy says i'm a special person no matter what the other kids say!
Čist odvisno kdo kliče. Če je neznana cifra, potem ponavadi : "Prosim?" Če je pa kdo tak ko ga zelo dobro poznam ( familija, frendi, lubi), pol pa recimo : Živjo, Oj, Reci, ... Tega je ful, čist odvisn kaj mi v tismu momentu pade na pamet.
Moja Sladka Si Razvada, Kot Pred Spanjem Čokolada.
če kliče neznana cifra: halo? ati,mami: da? best frendice: yo? waaaaaaaza? spet moriš...; dej kaj me motiš... mal zezancije mora bit lubi:miiiiiiišeeeeeeeeeeeeeek
En x sm fanta klicala pa rekla: buuuuuuuuuuuuu *pa lupčka dala*... pa reče njegova mama: halo?? K je fant vedu, da bom to nardila pa je nalašč reku mamici,da se oglasi...sm ga ubit hotla
Nema me vise u tvom krevetu na to nisi racunao i da si konacno u srcu mom mesto izgubio...