- jaz sem pa ko sem prišla domov(pri naju nimava vage) sem si natehtala 54 kg, sicer je to samo 1 kg manj kot prej, samo nisem nikoli še imela tako malo(od konca osnovne šole). Pa valda nič ne pazim na hrano ali karkoli, jem, ko lahko. Je pa filing kot, da vsak dan pretečem maraton ob skrbi/ dela z malim in pospravljanju za njim in čiščenju hiše... še spat ne moremo it nikoli, ko smo že čisto fuč, se je treba še vsaj 1 uro z njim dajat da zaspi ali več..
- mali pa ostaja na 11 kg od 12m naprej, je dobil baje malo manj kot 200g v treh mesecih od 12m naprej, pred tem je povprečno dobival 600g na mesec od 6m do 12m.
- moj se je zredil 10 kil ravno v tistem letu, ko sva se spoznala in ko je začel delati nočne, ni spravil še niti grama dol, baje da ima pa skos isto, da naprej se pa tudi ne redi.
- ma tako sovraži telovadbo, karkoli sem mu kazala(preden sem bila noseča in sem imela čas, zdaj tudi jaz nič ne telovadim) se je utrmal, da to ne bo delal. In zdaj misli, da so sprehodi in občasno e- kolo dovolj, da shujšaš ali kakorkoli preoblikuješ telo

Vaj za mišice pa ni šans.
- prišla včeraj zvečer k nama domov, danes prvi dan, da se počutim zdravo, nimam vročine, imam pa še vedno zatrdline in pol dojke rdeče, ne vem a če je neki zamašeno, ne gre iz tam ven nič, tudi če mali pije...
- zdaj res zgleda bolj kot da je bilo od mastitisa in ne nekakšnega virusa, če je tako minilo, ena frendica pa delala paniko, da se raje ne vidimo, da se ne kaj naleze...
- smo imeli po 2-3 tednih prvo bolj normalno noč, sicer ni se ga dalo spravit spat pred 23, se je pa zbudil me 23 in 6 samo 3x in vsakič nazaj zaspal in postelje ni polulal do zdaj, nismo še imeli niti blizu take noče skoraj ene 3 tedne pred tem...
- razmišljam, da bi šla k terapevti nazaj, samo je tako, moj nima nikol istega urnika noben teden, je težko karkoli si organizirat, da deluje, terapevtka je cca 30 min oddaljena od tu, ali malo manj od tega če ni gužve, ma ob tistih urah, ko bi ona dala uro bi sigurno bila gužva na cesti. Praktično je edina opcija samo da ga on pazi medtem, ko jaz grem tja.
- ja da moja mama je drugačna, bolj nervozna, slabše volje, odkar je sama, je že tako hudo, da nekoga nimaš več, potem pa še tisti ki je ostal zgleda drugačen...
- ah bolje , da ne pišem kak cirkus je bil, ko sem razbila živosrebrov termometer(ma pomoje ga je že vsak kdaj razbil, pa niso delali takega cirkusa iz tega), da se ne še kdo zdaj obesi spet na mojega.... nisem sploh pomislila da je živosrebrov, mislim, da sem imela, ko sem živela s cimrami ravno takga oldschool, samo ni imel živega srebrnega notr, ampak eno drugo tekočino, čeprav vizualno isti. Jaz sem tudi mislila, da moji sploh nimajo več živosrebrovih, da je to nekaj drugega noter, samo izgleda isto.... pa mogoče sem na zadnje kakšnega razbila, ko sem bila še bolj otrok, nisem pričakovala, da se mi lahko to zgodi oz da rabim kako posebi pazit...
- smo skoraj že šli isti dan domov, ker je bilo tisto razbito, pol na koncu je samo on dobil en drugi jogi, ki smo ga nesli v mojo sobo, da ni spal, kjer je bil razbit termometer .... in zračenje 2 dni...
- maaaah, če se mene vpraša, tisto je premala količinaa tam noter, da bi bilo kako nevarno, pretiravanje... nekje na netu pa tudi opisuje navodila, kako bi mogel blazno pazljivo ravnat, drugje so mnenja, da ni nevarno tako, da bi rabil kako paniko delat, ne vem....