Dj
micha moore mi je kul zadnje čase. Drgač pa nimam neki naj naj naj, ker mi je všeč različni dj-ji, ker ma vsak svoj stil, pa je kul mal zmešat
drgač morm pa priznat da me je bob sinclar čist presentu ko je bil v Fun Factory-ju. sm misnla da bo sam un komercialen bul****, pa je blo čist noro...ni blo nč lovegeneration and stuf
pa slovenski dj-ji so tud zadnje čase zlo dejavni in zlo dobri. Umek itak (žur z razlogom
), Shark, Sylvain, Jaka, Tey, .....Rocco...

drgač morm pa priznat da me je bob sinclar čist presentu ko je bil v Fun Factory-ju. sm misnla da bo sam un komercialen bul****, pa je blo čist noro...ni blo nč lovegeneration and stuf

pa slovenski dj-ji so tud zadnje čase zlo dejavni in zlo dobri. Umek itak (žur z razlogom

-
- Kofetarica
- Kraj: gozd
Take izjave me vedno nasmejijo
Verjetno si tudi sama tam...da veš kako in koliko s(m)o zafiksani in kako se obnašamo
Valda, 3 vreče kokaina pa ajmooo kaj češ lepšga

Valda, 3 vreče kokaina pa ajmooo kaj češ lepšga

Zadnjič spremenil KiLLyKa, dne 11. Jan. 2008 9:24, skupaj popravljeno 1 krat.
If you don't like me there's nothing I can do - NEWS FLASH BITCH, I don't live to please you.
the big red machine napisal/-a:V ambasadi je odlom tudi če igrajo vesele štajerke...itak je tam en kup zafiksancev, ki so kot opice ko jih prime.
No no, ni treba vseh v isti koš metat, res ne. Ja, sej se najdejo zadetki, ampak mislm, da so "trezni" ljudje v večini in zadetki v manjšini. Verjel ali ne, ljudje se mamo lahko fino tud brez alkohola in tabletk, heroina, kokaina itd. ...