Pisala...
-
- Cosmopolitanka
- Kraj: Ljubljana
ja jst sm mela tiste čist navadne k so bli čist navadni vložki k jih je blo treba preluknat...pa se je dal tud barvne dobit. pa sm vedno pol bunkice vn rezala
neki časa sm mela pa tud une za levičarje k so mi bli ful ušeč k so natanko pisal...pa sm pol tud tiste tamale srebrne bunkice vn dajala iz konice nalivnika

neki časa sm mela pa tud une za levičarje k so mi bli ful ušeč k so natanko pisal...pa sm pol tud tiste tamale srebrne bunkice vn dajala iz konice nalivnika

The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
-
- Komunikatorka
- Kraj: =)) kr tuky
-
- Kofetarica
zadnje čase uporabljam predvsem pisala Stabilo
imam to srečo, da vse dobim od mamine prijateljice-vedno ko pride na obisk mi jih par prinese (+ blokce
)
pišem predvsem s temi nalivniki, ki naj bi bili za levičarje, čeprav sem desničarkaˇˇ(mam roza in modrega)
ˇˇtrenutno najljubši
ˇˇsicer je grd, samo piše pa ful lepo

pišem predvsem s temi nalivniki, ki naj bi bili za levičarje, čeprav sem desničarkaˇˇ(mam roza in modrega)

ˇˇtrenutno najljubši

ˇˇsicer je grd, samo piše pa ful lepo

- _ninchyka_
- Debatorica
- Kraj: *paradiž*
noben specifičen. odvisn kira kulica pride prej v roke. ponavadi jih vedn nekje doma najdem, dobim na sejmih, v raznih podjetjih, na studentih itd. zanimivo, ker na takšen način se mi jih skozi leto nabere ohoho... čist preveč. tak, da nikoli ni potrebe po nakupu novega

Čas je vrednota,
ne mineva,
temveč ga uporabljamo.
ne mineva,
temveč ga uporabljamo.
Ah, js sm še kr u stilu bjonde s Harvarda
...
Sam da je kiči, pisano, rozno, porisano, svetleče in pernato
.
Navadno je dougočasno.
S takimi pisalci sm si svoje cajte nardila zabauno še najbl bedno, neinteresantno in zaspano predavanje.

Sam da je kiči, pisano, rozno, porisano, svetleče in pernato

Navadno je dougočasno.
S takimi pisalci sm si svoje cajte nardila zabauno še najbl bedno, neinteresantno in zaspano predavanje.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...