Študij: EF - Ljubljana

Od šolanja do uresničitve karierne poti.
Odgovori
Frenkie
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Frenkie »

*slamca* napisal/-a:Zdej pa še mene mau za prfokse zanima....mam pa ...Bogataja :roll: , Prašnikarja, Redek T., Turk, Mojškerc, Hočevar, Stankovič, Rozman, Šušteršič. Za Bogataja sm že dostkrat slišala kašn zmaj je...pa tale Prašnikar tut očtin ni lih nvem kva....aja, h kermu se najbol splača na predavanja hodt?

Bogataj: jst ne vem kaj temu prfoksu ni jasn! :stupid: Mudel sestavlja FUUUL težke izpite!!!! Jst na njegove ure nism nikol hodila, ker je čist neefektivno. On razlaga tko, da več kot polovico postopka spusti in samo napiše rezultat. Njega štekajo samo tisti dobri matematiki, ki ne potrebujejo natančne in podrobne razlage. Pri izpitu se doskrat pojavijo celo teoretična vprašanja :? Pa on ma navado, da pri izpitih pogleda samo rezultate, postopka ti sploh ne šteje :eek: Največji problem je v tem, ker je že sama matematika tak TEŽEK predmet in pol maš še tazga bedaka za profesorja!
Res polomija!!!!!!!!!! :evil:

Hočevar: meni osebno najboljši profesor!!! Sicer na njegovih predavanjih ne zveš velik, ker večinoma kr neki čička po tabli ampak vseeno kot profesor je v redu. Pri njemu skor vsak nardi zagovor. Je tud tak profesor pri kateremu vžge če mu mal pojamraš da je vse tok težko... :D Moj sošolc je šu 3x na izpit iz računovodstva in je vsakič padu, pol pa je šu k njemu na govorilne in reku, da on tega izpita nikol v življenju ne bo naredu in da sploh ne ve kaj naj se še uči... pol pa je Hočevar reku, naj mu da indeks in mu je 'kr tko' napisu 6. :eek: :)

Prašnikar: on je na predavanjih ful strog in ful alergičen na to če klepetaš. Drgač pa dobr razlga in dost koristnih stvari pri njemu lahko izveš. Pa ful rad straši s tem kok je izpit težek, pa kok se mormo vse naučit... sam to nč ni res. Če redno hodiš na predavanja in slediš med vajami izpit ni tok težek.

Turk: men se zdi, da je on profesor za informatiko. Njega samo na videz poznam ampak ti vseeno lahko zagotovim, da so čist vsi profesorji in asistenti za informatiko ful v redu in skulirani. To je eden lažjih predmetov, sploh zato ker ga lahko že kolokviji nardiš in ti sploh ni potrebno hodit na izpit.

Stankovič: ona je asistentka za računovodstvo. Res zakon ženska!!! Če kej ne razumeš je tud prek mailov dostopna in ti kr odgovori če kej ne razumeš. Vse kar pride v poštev na izpitu ti ona pove!!!!! Ona ma tak sistem predavanja, da samo tisto pove kar pride na izpitu v poštev. Raznega razlgabljanja celotne knjige ni!! Doskrat je tud prisotna ko se sestavljajo izpiti in nam pol pošlje po majlu par namigov kaj bo na izpitu in kaj ne. Res pohvalno!!!!

Rozman: tak prijazen profesor ampak glupo predava. Na predavanja raje ne hodit, ker boš zaspala. Predmet nardiš najlažje če se sama vsedeš za knjigo in se naučiš. Snov ni tok težka, sploh zato ker ti 20% končne ocene predstavlja seminarska. Aja, pa na izpit managementa obvezno pripravi plonkiče, ki ti ZELO dobro pridejo pri pisanju eseja :D :D
muffin
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a muffin »

*QueenBitch* napisal/-a:Šušteršič ker? za ker predmet?

Za temelje managementa, mislm da je asistent.
Drgač sm pa dons mela mikroekonomijo in loh rečm sam, da pojma nimam kaj je ženska razlagala. Skos je sam neke grafe risala...pa "ponovil" oz. dopolnil smo snov, k smo jo uzel u celm 4. letniku pr mati. Zakaj mam filing, da bo ta predmet najtežji :gruebel: :ertrink:
Uporabniški avatar
°°°ČeŠnYa°°°
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a °°°ČeŠnYa°°° »

Frenkie napisal/-a:Hočevar: Sicer na njegovih predavanjih ne zveš velik, ker večinoma kr neki čička po tabli

:lach: :lach: :lach: so true
Catharine
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Planet Earth

Neprebrana objava Napisal/-a Catharine »

*slamca* napisal/-a:Drgač sm pa dons mela mikroekonomijo in loh rečm sam, da pojma nimam kaj je ženska razlagala. Skos je sam neke grafe risala...pa "ponovil" oz. dopolnil smo snov, k smo jo uzel u celm 4. letniku pr mati. Zakaj mam filing, da bo ta predmet najtežji :gruebel: :ertrink:

kdo pa te ma mikroekonomijo? če te ma hrovatin, pol maš res smotano prfokso, čist je živčna. se boš pa velik naučila na vajah, tko da ti kr priporočam da redno obiskuješ in predavanja in vaje
muffin
Kofetarica
Kofetarica

Ne, js mam Prašnikarja, pa tut on nima lih dobrga slovesa med prfoksi :roll:
Pravm pa, da se mi zdi, da bo to najtežji predmt zard snovi, k mam filing, da je to 100x težji od matematke...no...sj bomo vidl :?
aksru
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a aksru »

lep pozdrav usem

mene pa zanima kako je na vpšju z menjavanjem skupin..a se da, a se je treba prej s profesorjem dogovort..usak drugač pove.. :?
Catharine
Komunikatorka
Komunikatorka

aksru napisal/-a:lep pozdrav usem

mene pa zanima kako je na vpšju z menjavanjem skupin..a se da, a se je treba prej s profesorjem dogovort..usak drugač pove.. :?

a to mislš pri obiskovanju vaj?
če mislš to... pol je od prfoksa odvisn. najboljš je da hodiš tja kjer si uradno, ker ponavad je full gužva na vajah in potem morš it ven če nisi iz iste skupine, kot te ki imajo vaje takrat.
MIGRENA
Cosmofrik
Cosmofrik
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a MIGRENA »

No zdej pa še men mal povedat :wink: Za določene profesorje me zanima čist tko na splošno al so kul al so bl trd oreh.

* Rudi Rozman
* Vesna Žabkar
* Iča Rojšek
* Danijel Pučko
* Irena Vida
* Jože Rovan (že glede na to, da je statistika v igri mi ne diši preveč :/ )

Dejte se prosm mal razpisat :wink:
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
Uporabniški avatar
*Selena*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a *Selena* »

Rovan predava statistiko 2 in je res profesor na mestu. Če rabiš kakršnokoli pomoč ti bo pomagu, ful je fer in korekten do študentov :gut: Pa predava tut ful dobr. Ostalih profesorjev pa ne poznam.
aksru
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a aksru »

ja glede obiskovanja ja..k se s kolegico skupi vozva pa mava čist x vaje razporejene.. :? nevem čemu razdelitev po priimkih in ne po smeres.. :?: bo ze..hvala za odgovor..lp
muffin
Kofetarica
Kofetarica

Evo, dons sm mela Rozmana. Tko kt je rekla že Frenkie-zaspiš na njegovih urah, mene oči nikakor niso ubogale pa so mi kr skp lezle :D Drgač pa člouk zgleda kr prjazn, predava pa tko, da ga loh usak idiot razume-no, saj dons je predavu tko, da je 1,5 uro guvoru o eni in isti stvari, pa k bi jo loh res na kratk in jedrnat obrazložu :D Na tole še ne vem če bom hodila-za predavanja mislm :? Še Bogataja spoznamo pa smo- najbolš pride za konc :wink:
bolhica
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: somewhere
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a bolhica »

nej pohvalm tale fax, se mi zdi da mi je kr ušeč..okej res je šele dvakrat kr sm stopila tja, pa mi je kr ušeč..nč mi ne manjka..pol pa še mal u šumija..dobr je ni kej..:)

sam tale dimovski ga je biu pa faca na prvi uri predavanja mi je kr ušeč..za info un asistent, sm pa skor umrla ga poslušat eno uro.. :eek: že vidm na kera predavanja bom hodila..hehe.. :cool:
... ι αм ωнαт ι αм ...
Frenkie
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Frenkie »

*slamca* napisal/-a: Še Bogataja spoznamo pa smo- najbolš pride za konc :wink:

Good luck :D
Sej na njegovih urah se ti ni treba nč bat, ker on ko predava ni nč strog, v bistvu mu dol visi kaj se dogaja v predavalnici. Ko si na njegovih urah maš vtis, da je tip čist skuliran in prijazen :D
Ta najhujše pride ob koncu semestra, ko on začne sestavljat izpite in jih začne ocenjevat!!! :eek: Šele takrat vidiš kok velik zahteva in kok je zatežen.

Kar se pa tega Rozmana tiče, ti pa lahko povem, da nč ne boš zamudila, če ne boš hodila k njemu na predavanja. On itak zmeri ene zgodbice pripoveduje in vse skupi razvleče da glava boli. Vse kar moraš vedet za izpit zveš na vajah, ki so milijonkrat bolj zanimive kot predavanja.
muffin
Kofetarica
Kofetarica

Sporočim jutr kako bo...pa sej, a niso pr mati tut kolokviji? A jih Bogataj sestaula?? Prašnikar bi pa tut loh predavu mau bl poljudno pa mau mn znanstveno-al pa usaj prevaju :lol:
Catharine
Komunikatorka
Komunikatorka

bolhica napisal/-a:
sam tale dimovski ga je biu pa faca na prvi uri predavanja mi je kr ušeč..za info un asistent, sm pa skor umrla ga poslušat eno uro.. :eek: že vidm na kera predavanja bom hodila..hehe.. :cool:

ja dimovski je res faca, nekak ne morš zaspat pr njegovih predavanjih, vedno so zanimiva, kar se pa asistentom za TM tiče je pa obup.. sploh tista blond Penger.. jao kriza!
Kdo vas je pa mel pr infi?
Odgovori