Darila
Js sm pa nad svojim tooook razočarana. Cele dva tedna pred mojim rojstnim dnevom mi je guvoru, da že ve kaj mi bo kupu, neki k mi bo ful ušeč, neki uporabnga....na konc pa dubim keš, bonnboniero pa rožo. Zakaj keš??? To me je kr prizadel- žou se n morm drgač izrazt. Raj bi vidla, da bi mi dou sam bomboniero pa rožco, brez keša. Pa loh bi vedu kere bomboniere mam rada
A je še kera kdaj dubla od svojga tipa za rojstn dan keš??? Js sm čist pretresena 

^^ Mogoče je pa tisto kar je hotel prvotno kupit v vodo padlo al pa kej in je v zadnjem trenutku pač pomislil na izhod v sili - keš. Čeprov jest denarja nebi nikol sprejela (od fanta
), ker bi se verjetno počutila približno tko k ti.
Zakaj ga pa ne vprašaš kako je lahko denar "neki k mi bo ful ušeč, neki uporabnga"?

Zakaj ga pa ne vprašaš kako je lahko denar "neki k mi bo ful ušeč, neki uporabnga"?
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
Evo, lih sm mu po mms-u mau zatežila, da mi itak usi sam še dnar dajejo za rojstne dneve. Pa sej od familije mi je kul, da dobim keš, sam ne pa od lastnga tipa. Res sm žalostna, kr ni biu niti tok da bi se potrudu poiskat neki, k bi mi blo ušeč
Sm že razmišlala, da bi mu dala za njegou rojstn dan, k bo btw hmau, isti dariu...pa me zanima kok mu bo ušeč.. 

Ja, sej zdej že planiram kako mu bom dala-po možnosti-isti bankovec nazaj
pa bombonero, k je ne mara lih najbol
Drgač pa je res, da ni glih izvirn, sam če tok govori kok me on pozna, bi res loh najdu eno stvar, nad ktero bi bla navdušena, pa tut če bi bla sam jurja
Pa ni fora, da ni meu cajta, sam zmer neki čaka do zadnga dneva, na konc se mu pa ne da, pa lepo duma sam iz tošlčka uzame tistih neki jurjou
Tipi, zresnte se! Me hočmo izvirna, ne draga darila in ne dnarja

Drgač pa je res, da ni glih izvirn, sam če tok govori kok me on pozna, bi res loh najdu eno stvar, nad ktero bi bla navdušena, pa tut če bi bla sam jurja

Tipi, zresnte se! Me hočmo izvirna, ne draga darila in ne dnarja

allessya napisal/-a:To je ponavadi posledica neizvirnosti.Češ, sama si kupi tisto kar ti je všeč. Včasih zna bit to celo boljše kot pa na silo izbrano darilo, po moje.
Ne pravim pa, da to podpiram - za drago osebo se pač potrudiš in izbereš darilo, ki se ti zdi primerno in veš, da ji bo všeč.
ja sej, to je kul darilo od starih staršev. lepo 5 jurjev, pa gremo zapravit. pri fantu/punci pa itak ni poanta ne v vrednosti, ne v uporabnosti, ampak bolj v izvirnosti in pozornosti. vsaj zame no.
sicer so pa zame najbolj sfaljena darila parfumi. razen, če ti ga kupi nekdo, ki ve kakšnega. imam pa doma polno polico enih čudnih, pa vsi mi smrdijo.
To da ti da denar je pomoje neki najslabšega.
Tko se te reši, ni mu treba razmišljat o darilu zate pa še ne moreš mu očitat, da ti ni nič dal.
Na hitrico se te znebi.
Pol k pa ti darilo kupuješ ma pa še čas za pir.
Mislim da pa osebi k jo maš najraje, pa jo najbolje poznaš ne morš nabavt neke malenkosti je pa zelo grozno.
Jest bi bila zelo užaljena.
Tko se te reši, ni mu treba razmišljat o darilu zate pa še ne moreš mu očitat, da ti ni nič dal.
Na hitrico se te znebi.

Mislim da pa osebi k jo maš najraje, pa jo najbolje poznaš ne morš nabavt neke malenkosti je pa zelo grozno.
Jest bi bila zelo užaljena.
LJUBEZEN je tista gonilna sila, ki dela dan drugačen in življenje lepše, ljubezen je nekaj skrivnostnega, lepega in nerazložljivega.
- **SiMoN@**
- Kofetarica
Evo, tkole je: js sm mu povedala kaj mi ni ušeč-kaj me je zmotl, sam sm mu rekla, da mu ne zamerm, ampak tok da ve, da se men ne zdi to primeern. Fora pa je, da je zdej on užaljn, kr kao nikol nism zadovolna s tistim kar dobim, kar pa niti mal ni res
Mislm, za pop****t!!!
Pa btw: nism materialistka, to je kvečjemu on

Pa btw: nism materialistka, to je kvečjemu on