MIGRENA napisal/-a: ... nasploh zadnje čase opažam, da sm skoz neki živčna k vozim pa skoz se neki pizdim, ampak verjetno zato, ker se mi vedno nekam mudi
same here

allessya napisal/-a:Ja, na jetra mi gre, da je moj dedi star 82 , pa mu še vedno ne vzamejo izpita, sicer je še vedno dokaj vitalen, ampak naokoli se pa vozi z do konca not zaprtimi stranskimi ogledali in uporablja samo notranje ogledalo (kaj pa mrtvi koti pa to???)Sem pa tja zavijuga po cesti, pa včasih gre vse skupaj res počasi...
Ne da si dopovedat, da volan počasi ne bo več za njega, razumem pa, da se je vožnji težko odpovedati po tem ko si vozil več kot 40 ali 50 let.
kr.ena napisal/-a:Pa smešni so mi ljudje, ki avtomatično pohodijo bremzo, ko vidijo policaje ali radar in vozijo pol manj kot je dovoljeno (človek bi mislil, da dobiš plačano, če se voziš 20 km pod omejitvijo)
Folka, ki mi sveti z dolgimi v rit na avtocesti, naj se jim spravim s prehitevalnega tudi ne ljubim najbolj- sploh če je pred mano itak še par avtov ali se vozim 140.
Res jezi me pa folk, ki parkira čez dva prostora kot da so sami na svetu. Ali pa parkirajo tako blizu mene, da se moram plazit čez desni sedež noter...
Jaz bi take tudi našutirala.Roisin napisal/-a:^^meni gre pa bolj na živce ful počasno ustavljanje. a če vidiš, da je rdeča luč, moraš že 1 km pred semaforjem upočasnjevat, pa peljat 10 na uro??!! GRRRR...
choco.cat napisal/-a:Jaz bi take tudi našutirala.Roisin napisal/-a:^^meni gre pa bolj na živce ful počasno ustavljanje. a če vidiš, da je rdeča luč, moraš že 1 km pred semaforjem upočasnjevat, pa peljat 10 na uro??!! GRRRR...
Pa najbol sovražim ljudi, ki v največji gužvi (ob pol 8h zjutraj al pa 4h popoldne) stojijo PRVI na semaforju in si po nosu vrtajo pol pa ko je zelena pa pogledajo "O, zelena je!", dajo počasi v prvo in speljejo ko je že pol zelene mimo!
Ker se njim ne mudi oziroma bojo oni ITAK prišli skozi zeleno za ostale pa se jim je*e. Takim bi šla z troblo na uho trobit!
UG84 napisal/-a:choco.cat napisal/-a:Jaz bi take tudi našutirala.Roisin napisal/-a:^^meni gre pa bolj na živce ful počasno ustavljanje. a če vidiš, da je rdeča luč, moraš že 1 km pred semaforjem upočasnjevat, pa peljat 10 na uro??!! GRRRR...
Pa najbol sovražim ljudi, ki v največji gužvi (ob pol 8h zjutraj al pa 4h popoldne) stojijo PRVI na semaforju in si po nosu vrtajo pol pa ko je zelena pa pogledajo "O, zelena je!", dajo počasi v prvo in speljejo ko je že pol zelene mimo!
Ker se njim ne mudi oziroma bojo oni ITAK prišli skozi zeleno za ostale pa se jim je*e. Takim bi šla z troblo na uho trobit!
Jz bi sam tle pripomnila nekaj, am to velja samo zame, za druge ne vem. Jaz vedno počasi začnem ustavljati ko vidim rdečo luč, ma to ne pomeni 1km prej. Sj same veste kok daleč si približno preden reagiraš na rdečo.
V glavnem imam izredno občutljivost na bremzanje. In zato ustavljam in bremzam, če je in ko je možno, z mašino. Se pravi iz četrte v tretjo, v drugo,...postopoma. V nasprotnem primeru imam zelo zelo dobre šanse da me hitro začne bolet glava.
Za zeleno se pa strinjam, je fer, da si pripravljen speljat, ko se prižge.