Cosmo anketa: Kaj meniš o spolnem odnosu na prvem zmenku?
Kar se tiče sex-a na prvem zmenku, mislim da je to ena izkušnja, ki je zanimiva za preizkusit in bi jo mogla vsaka probat vsaj enkrat. Seveda se ne sme pozabit na zaščito, še posebej, ker osebe ne poznaš tolk. ...more pa bit tist s katerim to prakticiraš tut privlačn in da ti nebo žal!!!
(iz lastnih izkušenj) Jst sm to nardila letos poleti in je bilo res spontano in polno strasti...res ena najlepših izkušenj do zdj, še posebej kr je biv tipček pravi cukr...mmm, res supr

(iz lastnih izkušenj) Jst sm to nardila letos poleti in je bilo res spontano in polno strasti...res ena najlepših izkušenj do zdj, še posebej kr je biv tipček pravi cukr...mmm, res supr

-
- Cosmopsiho
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
- Kontakt:
Če sta si všeč dva....prvi zmenek in je bil zraven tudi sex....je prihodnost da sta dva skupi?
Jaz tega ne prakticiram ampak me tk zanima...kaj si mislite?
Jaz tega ne prakticiram ampak me tk zanima...kaj si mislite?
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
-
- Sramežljivka
Kaj takega pa res ne bi naredila nikoli. Smisel resne zveze je ravno v tem, da prej partnerja v nulo spoznaš in si zaupata, tako kasneje tudi vse lažje steče... Ampak na zmenku osebe pač ne moreš spoznati in en dva tri skočiti med odeje. No, vsaj pri meni to ni normalno. Nekaj samospoštovanja pa punca mora imeti. Zanimivo pa je to, da tip ne bo deloval "lahki plen", če bo na prvem zmenku šel do konca z eno, punca pa bo že takoj razglašena za k****. No, meni je konec koncev vseeno za takšne primere, ker se sama nimam namena nikoli spuščati na tako nizek nivo. Tisti, ki pa so avanturisti, ali pa želijo vse na hitro... če jim paše, zakaj pa ne. Njihov život, kaj naj rečem drugega. 

Samo bedak je v vse trdno prepričan. (Montaigne)
hm.. midva sva bla zun, vmes je bilo še malo alkohola, nanj sm bla čisto nora, nisem ga spravla z glave, nisem se mogla učit, spat, nič..
in končno napoči večer ko pokliče če se dobima, nekaj malega popijema, po par urah druženja se spravima v disko, po tem in norih plesih pa je sledil sex..
boljše se na zmenku še nisem kdaj imela, blo je carsko...
uporabila sva kondom, samo žal je počil, na srečo pa sem jemala k.tabletke.
naslednji dan me je pričelo odspodi malo srbet, nisem zaganjala panike, ampak čez čas so se razvile glivice..
prej nisem mela nikol problemov z njimi, od tistega trenutka se mi pa ponavljajo že leto in pol, skoraj dve, na noben način ne gre preprečit ponavljanja..
zato si tudi nikol več ne privoščim sexa na prvem zmenku, od tedaj naprej sem bolj za spoznavanje oseb in resne zveze..
čeprav je blo noro fajn, so posledice prevelike
in končno napoči večer ko pokliče če se dobima, nekaj malega popijema, po par urah druženja se spravima v disko, po tem in norih plesih pa je sledil sex..

uporabila sva kondom, samo žal je počil, na srečo pa sem jemala k.tabletke.
naslednji dan me je pričelo odspodi malo srbet, nisem zaganjala panike, ampak čez čas so se razvile glivice..

zato si tudi nikol več ne privoščim sexa na prvem zmenku, od tedaj naprej sem bolj za spoznavanje oseb in resne zveze..
čeprav je blo noro fajn, so posledice prevelike

vse se zgodi z razlogom, tako kot se tudi vse vrača in vse plača
Hmmm... meni se še to ni zgodilo, sem pa šla že kar daleč na prvem zmenku
s sedanjim fantom je bilo tako, da sva se spoznala na netu, pol sva šla ven, pa sva na drugem zmenku bila zelo zagreta
no pol je on pač ugotovil da še ni pripravljen na to, na novo zvezo, ker je pravkar takrat končal triletno zvezo... to mi je tudi povedal preden sva šla predaleč, kar se mi je zdelo zelo fer od njega
no ostala sva zelo dobra kolega več kot eno leto, lani jeseni pa se je iz vsega tega razvila zveza, ki traja še danes in tudi živiva skupaj in upam, da bo še dolgo tako... 

-
- Cosmopolitanka
- Kraj: Maribor
tudi jaz mislim, da je večina tipov takih, ki 'popredlčkajo' ponce med tiste za eno noč in tiste za resno zvezo. če bo punca spala z njim isti dan, ko se spoznata, bo padla v tistega za eno noč. vsaj večina tipov je tak (ne rečem, da vsi). meni je najboljša kombinacija, de se spoznata, data skoz nekaj zmenkov, če sta se ujela, sledi seks. in če ta se ujela še na tem področju, potem lahko sledi resna zveza. kot je rekla Mimi_M, lahko da je tudi obratno, ampak mislim, da je takih primerov manj.
“Fashion does not only exists in dresses;
fashion is in the air, it is brought in by the wind,
one feels it coming, breathes it in,
it is in the sky and on the pavement,
it depends on ideas, customs, and happenings” - Coco Chanel
fashion is in the air, it is brought in by the wind,
one feels it coming, breathes it in,
it is in the sky and on the pavement,
it depends on ideas, customs, and happenings” - Coco Chanel
- BlackMagicWoman
- Komunikatorka
- Kraj: Somewhere over the Rainbow