Men so čist všeč, zagotov bom spravila kkšne bankovce za 100, 200, 500 sit, pa pol jih pokazala svojim otrokom.

smotkA napisal/-a:JSt sicer nimam problemov s preračunavanjem, predvsem zaradi mnogih potovanj po svetu... Sem se dost navadla na € in tud nasplošno preračunavat med valutami, tko da to me ne skrbi ... Mi pa ni všeč ideja, da bomo tko hitr izgubl tolarčke.
Men so čist všeč, zagotov bom spravila kkšne bankovce za 100, 200, 500 sit, pa pol jih pokazala svojim otrokom.
*purple bitch* napisal/-a:no, za tiste ki še en veste, da ne boste presenečeni, v sredo ponoči mislim da od 2h pa do zjutraj enkrat, ne bodo delovali bankomati ker bodo neki štelal...
Bankomati pa ne bodo delali tudi 31 decembra od 21 ure, pa potem se bo prvega januarja tekom dneva pričelo delovanje...Možno pa tud da šele na noči an drugi januar...
jagodka85 napisal/-a:*purple bitch* napisal/-a:no, za tiste ki še en veste, da ne boste presenečeni, v sredo ponoči mislim da od 2h pa do zjutraj enkrat, ne bodo delovali bankomati ker bodo neki štelal...
Bankomati pa ne bodo delali tudi 31 decembra od 21 ure, pa potem se bo prvega januarja tekom dneva pričelo delovanje...Možno pa tud da šele na noči an drugi januar...
em, a ni rečeno, da bodo bankomati normalno delal, samo da prvega januarja okol enih al dveh ponoč začnejo evre vn metat? ne vem no, tko sm jz slišala... itak ga pa nam rabla tist dan, ker al nč nam mela gor al pa nikamor nam šla, tko da dnarja nam rabla