Sam kje pa dobite take kostumčke?
Kaj boste za pusta :)
Jz sm se spomnla parih stvari, k sm bla k sm bla mala.. Enkrat pikapolonca (mami je men pa bratcu iz krep papirja krilca naredla, rdeča pa črne pikce gor) pa v take barve naju je oblekla..
Druga je pa kuža varijanta, tko iz rajfa pa unih okroglih vatk, k so za obraz spucat, mi je ušeska naredla pa obraz pobarvala - k te slikce vidm, se vedno tok nasmejem
Letos je pa flešerkica stajl spet bl propadu, ma pa pikc varjanto, da sm jz sonček, on pa moji žarki
Druga je pa kuža varijanta, tko iz rajfa pa unih okroglih vatk, k so za obraz spucat, mi je ušeska naredla pa obraz pobarvala - k te slikce vidm, se vedno tok nasmejem
Letos je pa flešerkica stajl spet bl propadu, ma pa pikc varjanto, da sm jz sonček, on pa moji žarki

Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
28. februar je pustni torek 

Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
ingicaa napisal/-a:do kdaj pa trajamiikena napisal/-a:28. februar je pustni torek![]()
odpiši lepo prosim
Do pepelnične srede
(drgač je pa sobota 25., nedelja 26. pa pol v torek
)Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!

odpiši lepo prosim