men so pa ful vsec robcki za odstranjevanje make-upa, so obvezna oprema ko grem v solarij, pa res prektična zadeva za na kaksen vikend pocitnice - da mi ni treba s sabo nosti odstranjevalcev licil - tonik, mleko, olje za ucke... se res pozna pri prtjagi - sej potem pa na ta racun se kaksno cunjico vec s sabo vzamem in smo na istem
lubenica napisal/-a:so me nadrl pa bom še enkat uprašala...kako se uporablajo essence bronzing pearls. p.s inchy, nism misla sam na essence kuglce ampak nasplošno
Men je tud ta Essence prov všečna zadeva. Mam bronzing kuglce, ene dve šminki, lip gloss na palčko in unga v tubici, eno senčko za oči ... Pa vse je glede na ceno full uredu, sploh lip glossi.
E una vita sola non pu bastare, per dimenticare una storia che vale, dei tuoi occhi che mi stanno guardare, non dimenticare ...
ja, acetoni so res ful delikatna zadeva in tudi jaz tega nikoli ne kupujem kar na blef.
za aceton se mi pa zdi brezveze šparat tistih par sto tolarjev.
Moji nohti so kr neki (lomijo se itd.) pa ta aceton uporabljam že neki časa in lahko rečem, da so postali mogoče malo bolj trdi pa lepši. Meni čisto ugaja in nisem opazla čist nič slabega.
Jaz mam kr neki izdelkov od essence..eni so mau bol,eni pa mau slabš.
Zadovolna sem z maskaro in lipglossi,ostalo pa tko...za prvo silo.No sj,za tak denar ne morš ne vem kaj prčakvat.
Men majo pa dobre tiste vatke za odstranjevanja laka, lahko bi se reklo 2 v enem , mi je bol tisto kupit kot pa posebej čistilo za nohte + vatke... nad glosi sm pa itak že skoz navdušena --> ful so dobri pa še lepo dišijo (sam ne uni v tubi).
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
Glede na to da je tok pocen je ful dobra kozmetka. Kšn senčiu je uredu, najbol morm pa pohvalt lip glosse, to so mi pa res dobri, pa fajn je k si jih lahko več kupš k niso tok dragi, ker jest se jih koj naveličam, če jih mam pa več je pa kul
AtomicKitty napisal/-a:v ponedeljek je bila stalaža od essence v Mullerju popolnoma izropana
maybe sm pa jst naokol hodila
joj men je essence tok zakon kozmetika pa tko pocen da se lahk sm režiš zravn..čist vse mi je všeč! ni stvari da bi rekla tole je pa izjema! res je ni!