A je možno, da skriješ svoje slike tudi pred tistimi, ki so med tvojimi prijatelji? Da nastaviš dovoljenje za pregledovanje svojih slik samo osebam med prijatelji, ki jih poznaš (in ne vsem 300-im oz. koliko jih imaš med prijatelji)?
zakaj pa bi pol gor slike dala Unim frendom ki jih hočeš pokazat jim lahko tut v živo pokažeš al pa prek msn pošlješ a ni logično Boš dala slike gor pol se pa fency izigravala, da ti vsi za geslo težijo, kr neki...
Drugače pa sm js tu gor že ful časa, ko sm bil na začeetku še ni blo kod in vsega tega za to urejat, zdj se je vse skomerciriziralo... Link pa mate v mojem podpisu
Bigboi, vprašanje sem zastavila ravno zato, ker ima ena, ki jo poznam in me je že pred časom dodala tako narejeno in slik enostavno ne moreš videti. Zato pa sprašujem, če kdo ve in prosim, da pišejo tisti, ki se na to spoznajo. Ne rabim vedet postopka, ker si nimam tega namena nastavit, zanima me samo, če je izvedljivo.
Klikneš tm k maš Music zgori bolj desno. Tm vtipkaš pol ime izvajalca in odpreš njegov profil. Pol maš pa komade desno zgori in pr tistmu komadu ki bi ga rada mela na profilu dodaš add. Upam da je dost razumljivo
jst sm že kr neki časa na myspacu in znam preprosto use.
gor imam ogromno prijateljev z vsega sveta s katerimi se preprosto odlično razumem. zadeva me je resno obsedla in tudi po cele dneve visim na myspacu in se pogovarjam s folkom, berem novice, pišem bloge in bulletine + prebiram ogromno stvari.
pogoj je da znaš govorit angleško, da imaš jasne interese in zanimanja in boš našla ogromno ljudi ki imajo enake interese ter zanimanja (to niso glih pogoji, je pa dejstvo da tako lažje najdeš prijatelje in zanimive ljudi). ušeč mi je ker lahko na zelo dobr način predstaviš sebe in svoje življenje.
skratka sem myspace freak.
če ima katera probleme z izdelavo profila oz. če česarkoli ne zna naj mi pošle sporočilo
Kaj vi na Myspacu večinoma chatate z osebami, ki jih osebno poznate ali klikate kr ene, tiste ki so že gor??
In kako se najde tiste, ki so pod 18 zato, ker če iščeš pod Browse je minimalno št. let 18?!
Ve kdo, kako se zbriše celoten profil na myspace-u (slike vem zbrisati, ampak jaz bi rada zbrisala oz. preklicala celo stran), če veste kaj mislim? Da stran več ne bi obstajala.
Tamala_mrha napisal/-a:Ve kdo, kako se zbriše celoten profil na myspace-u (slike vem zbrisati, ampak jaz bi rada zbrisala oz. preklicala celo stran), če veste kaj mislim? Da stran več ne bi obstajala.
Ja jst mam myspace... Uporablam za spoznavanje novih ljudi... če se ujamem z njimi ponavadi proklopimo na msn...
Na html se toliko razumem, da nimam problemov z urejanjem profila in tega shita... Angleščina ni problem, kr obvladam. Na myspace sm takorečeno ves dan...
a? tole pa js prvič vidm. ja js mam unga od msnja. sam pol sm pa naprej brala sm pa opazila da sploh se ne gre o temu spejsu kva je pa pol to? kt blog al kk?
drgač obstajata msn space (http://home.services.spaces.live.com/)pa my space(http://www.myspace.com) in to sta dva čist različna pojma k pa delujeta na podobn način gor maš lohka fotke pa muzko pa blog s pišeš le da je msn space slovenski myspace je pa anglešk