z zunanjostjo sem kar zadovoljna, spremenila bi karakter ... sem preveč nagle jeze in že vsaka stvar me spravi iz tira pa trmasta sem tolk, da ne vem če je kdo bolj ... to ful sovražim in se trudim, da bi bilo drugače .. upam, da mi bo uspelo
Beatus non est qui habet quae cupit, sed qui non cupit quae non habet !!!
jest bi na sebi spremenila svoj nos, k mam ful izrazito kost, pa dost širocga na koncu in mi niti slučajno ni všeč. Na vsaki fotki se najprej vid moj nos, pol pa pride ostalo
jst bi si pa mal ritni predel pomanšala, pa bavhija zravnala, celulita bi seznebila in tud karakter bi si izboljšala- prehitr me vsaka stvar prizadane in preveč se sekiram.
js sm tud popolnoma zadovoljna s sabo, mam pa obdobja, ko sm v krizi, takrt se ponavad zasekeram zarad svoje velikosti (163 cm), ker bi bla rada večja, sam to pa je tud v glavnem vse. Men je škoda časa se gledat v ogledalu in ugotavljat svoje napake, rajš se lepo uredim, poudarm svoje prednosti in to je to. Kar pa bi rada spremenila pr seb, je pa to, da bi se naučila bolj postavit zase in da bi bla manj naivna.
Najlepših stvari se ne da videti, čutiti jih moramo s srcem Lupčka vsem! ***
Jaz imam pa kdaj pa kdaj zelo nizko samozavest. Potem bi se najraje spremenila od glave do pete. Vsako stvar na sebi sovražim. Obstajajo pa dnevi , ko ne bi čista nič spremenila.
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
Pa še neki sem se spomnila... moja kolena mi niso všeč... noge mam drgač kr u redu, nč zavaljene...sam kolena so pa obupna...in poslabšajo celotn izgled
Če bi se ravno dalo, bi si želela bleščeče bele zobe in njihovo popolno (ala zvezdnice) obliko, trebuh raven kot desko, da ne bi imela vrtinca in tako tankih ter odpadajočih las.
To niso neki gromozanski kompleksi, ampak samo željice. Z vsem preostalim sm pa dokaj zadovoljna.
uf, kaj bi spremenila na sebi...definitivno prsi ...pol pa mal bolj zravnala trebušček pa popravila mal ritko ter boke. ja pa da nebi imela tako poraščenih rok.