Najlepši ljubezenski filmi vseh časov + Romantični filmi

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...
Odgovori
tiasha
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a tiasha »

*Sparks* napisal/-a:
steLLcy napisal/-a:ko pride tipo za božič na vrata z plakatki k ženi od najboljšga prjatla... ooo moj bog... ;( ... pol ko pa ona za njim prihiti, tam me pa ni več, sm pa v transu! nasplošno mi je njun odnos v celem filmu najlepši in mogoče tud najbolj resničn (mogoče zarad lastnih izkušenj :oops:)!
:love: čist hud film!

Se mi je kr zdel da boš ta del napisala... K je res ful kjut. Men je ful luškan še un del u cerkvi ko so onedva poročita, pa jima zaigrajo uno Love, love, love od Beatlov :hearts:.

Drgač mi je kul še Notting hill, pa Pretty woman. Ampak Love actually ga sigurno zmaga!!

Aaaaaaaaaaaaaaaa ta prizor v Love actually k pride un tipček s plakati in radijom ala kolednik, k ženi od svojga prjatla ... to je men čiiissstttt najlepš v celem filmu ... res to mi je pa toooooooooook lepo ... res sam tist waaaaaaauuu :cry: :love:
Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
alina
Debatorica
Debatorica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a alina »

*Sparks* napisal/-a:
steLLcy napisal/-a:ko pride tipo za božič na vrata z plakatki k ženi od najboljšga prjatla... ooo moj bog... ;( ... pol ko pa ona za njim prihiti, tam me pa ni več, sm pa v transu! nasplošno mi je njun odnos v celem filmu najlepši in mogoče tud najbolj resničn (mogoče zarad lastnih izkušenj :oops:)!
:love: čist hud film!

Se mi je kr zdel da boš ta del napisala... K je res ful kjut. Men je ful luškan še un del u cerkvi ko so onedva poročita, pa jima zaigrajo uno Love, love, love od Beatlov :hearts:.

Drgač mi je kul še Notting hill, pa Pretty woman. Ampak Love actually ga sigurno zmaga!!

jst sm naročila eni prijateljici, da mi kupi love actually videokaseto za rojstni dan in si vsake toliko časa, ko nimam časa gledat cel film, zavrtim točno ta 2 prizora!!! pa na začetku mi je full dobr k začne huge grant razlagat o letališčih in reče: Love actually is all around!!! ne vem zakaj, ampak res mi je to full dobr :oops:
It looks like we could have made it baby...me and you!
Uporabniški avatar
trnuljčica
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a trnuljčica »

Moj nsjljubši film je en ka sploh ne vem naslova ... zgodba je taka: sta dve sestri nekje na neki farmi v ameriki in se obe zaljubita v istega tipa ampak on je zaljubljen v starejšo, medtem umre, ker ga povoz traktor in pol je zgodba o teh sestrah kako se ponovno povežeta in si pomagata prebolet ... je bl tak jokav film ampak tko dobr ..............
Naslov je neki povezan z luno - nekak mož z lune al neki mesec or sth ...

če kdo ve nj mi plis pove naslov :wink:
*cream*
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Claymoore

Neprebrana objava Napisal/-a *cream* »

love the hard way
Some advice, okay? Just don't point your fu*kin' finger at crazy people!
MissBitch
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: *med zemljo in zrakom*
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a MissBitch »

meni so the best:

deset razlogov zakaj te sovražim
cruel intentions 1 (sicer večino časa zloben, ma žalostern konec, ampak notri je tud lepa love story)
pesem ptic trnovk itaq
pa še en film z julio roberts pa ne vem kom... v glavnem on ma levkemijo ina je njegova negovalka... seveda se zaljubita...
...when it comes to the love, even the devil himself has a soul...
Uporabniški avatar
P1k4
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a P1k4 »

MissBitch napisal/-a:cruel intentions 1 (sicer večino časa zloben, ma žalostern konec, ampak notri je tud lepa love story)

Ja, men je tut ta film najhujši!
tiasha
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a tiasha »

P1k4 napisal/-a:
MissBitch napisal/-a:cruel intentions 1 (sicer večino časa zloben, ma žalostern konec, ampak notri je tud lepa love story)

Ja, men je tut ta film najhujši!

D best film res :wink: ... neki časa je biu celo moj najljubši ... sm si celo kupla videokaseto v tistih časih ... :D
Pa Ryanček je kle not men čiiisssttt hud ... :twisted:
Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Mefisto
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Mefisto »

Ljubezenski filmi so za sisi-je in za geye .Predlagam Rambota in Terminatorja.

MAN POWER !!!!!!
anna_k
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a anna_k »

hmmmmmmm...nekdo je malce nesiguren v svojo moškost :wink:
I forgive you after all
MIGRENA
Cosmofrik
Cosmofrik
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a MIGRENA »

Lih kar sem pogledala "Sweet home Alabama"... še kr dober no, ampak ni zdej neki, da se te dotakne (kot npr. Pearl Harbor... k pa recimo ta film gledam mi dejansko res bad rata - k da bi bla jest tm not v filmu :wink: )

Zdej me pa čaka še "save the last dance"... bomo vidl kakšen se mi bo zdel :)
miss missy
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a miss missy »

Ne smemo pozabit na Bridget Jones!!
The key is, never stop doing what you love!
Nadine
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Nadine »

Mefisto napisal/-a:Ljubezenski filmi so za sisi-je in za geye .Predlagam Rambota in Terminatorja.

MAN POWER !!!!!!

ahahaha.. :lol: :lol: :lol: ;D kao en car.. man power..

no men je še zmeri najbolši titanik :D
Uporabniški avatar
avalon
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a avalon »

Jooooj, tale topic je zakon. Mislm, da že dolg nisem bla tko piratsko dejavno kot v zadnjih dneh, k sm odkrila tole:)
Torej moji favoriti:
- Love actually (smrk, smrk)
- Shakespeare in love (toook čudobito otožno :cry: )
- klasika: Titanik (mislm, da Paloma še dandanes služi na moj račun, če se spravim to gledat - robčki, robčki, robčki :wink: )
- drgač si pa še vedno lahko ogleda romantično razpoložen človek kakšno od isant, npr: Beauty&the beast, Cinderella, ipd...
_ hm... ni bil slab Spiderman 2, z malo akcije sicer, da ne bomo samo jokal :razz:
Smile. It’s The Second Best Thing You Can Do With Your Lips.
MIGRENA
Cosmofrik
Cosmofrik
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a MIGRENA »

MIGRENA napisal/-a:Zdej me pa čaka še "save the last dance"... bomo vidl kakšen se mi bo zdel :)

No ta film mi je bil pa zlo, zlo všeč :zustimm: ... zgledala sm pa itak prbližn tkole --> :grosseaugen: po pa še :cry:
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
Ewchk
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a Ewchk »

City of angels... Čeprow konc ni lep je men to najlepši film. Kaže čemu usemu se odpovemo za ljubezen!
Če nisi del rešitve, si del problema.
Odgovori