ja a si že dobila odločbo? če si, pol boš mela zelo hit nakazan. drugač se pa odločbe nosijo še celo polete, tko da odvisn kdaj si na vrsti. ne vem pa po kerem sistemu določajo kdo prej dobi. midva sva ponavadi dobila kr hitr, tko da zdej že zjutri pričakujem poštarja kdaj bo pozvonil
Zgleda bomo Ljubljančani tazadnji na vrsti ... Nobenga iz Lj. ne poznam, ki bi že dobil, tisti od tukaj ki ste napisal da ste dobil, ste pa tud vsi od drugod
"Bogovi nas spoštujejo, kadar delamo, ljubijo pa nas, ko plešemo."
No mene pa znaima do katerega zneska ne plačaš nič moraš pa oddati??? če z 500.000 sit ane???
A mi bo to kaj vplivalo za pridobitev štipendije?
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
Jaz imam eno fuuul laično vprašanje, ampak mogoče mi kera lahko pomaga. Lani sem delala v gledališču v tistem obdobju, ko so na vsak znesek nakazan preko študentskega servisa trgali 25% (al kok že). Sam ko se je pisalo dohodnino, je moj fotr vse čist neki zmutil...In me zanima, če dobim jaz ta denar v vsakem primeru vrnjen, al bi mogel bi mogli to kej posebi napisat? Upam, da razumete kaj sprašujem.
Po moji logiki je treba zato oddat dohodnino, da ti lahko oni obračunajo in potemtakem vrnejo, če izpolniš nepravilno ali ne izpolniš ne dobiš ničesar.
Sej če je napačno izpolnjeno te itak obvestijo, da moraš popravit vlogo. Meni je to prijazni svetovalec na davčni povedal še preden sem oddala, tako da sem takoj popravila
Ženske moramo biti lepe, da nas moški ljubijo, in neumne, da lahko ljubimo njih. Coco Chanel