Držanje za roke

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
tiana1
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a tiana1 »

mene pa moj takoj za roko prime kamor kol greva, tud če sva skregana me še zmer za roko drži, al pa objame, tko da če ne nardi tega mi je že prov čudn pa js nega pol primem :)
drgač pa je moja mt zapenala ker se na morju nisva obnašala kot neki par, sva se sam za roke držala nisva se pa lih slinla en po drugmu ker nama je blo bedn pa je moja mt pol zatežila da se sploh ne obnašava k par pa da sva ful hladna en do druzga???pa ful da on mene ne mara ker mi ne izkazuje ljubezen povsod?? mislm haloooo :roll:
rebel*
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: :)

Neprebrana objava Napisal/-a rebel* »

ja...a ni to neki najbolšga da lah nekoga primeš za roko (al pa okol pasu) pa se počutiš da si blizu z njim in....oh in sploh :D men je to ful fajn... pa se še mal požgečkaš umes al pa kej...nč tko perverznega, sam pač...se mal igraš... lubčkanje pa itak... nism pa za eno prehudo slinjenje v javnosti, to je pa res :D
pred starimi pa... lubčka tu pa tam, držanje za roko pa to itak... več mi pa ni kul :oops: :) drgač mi pa še nkol nista nč rekla..
...ljubiti...
......biti....
........iti...
.........ti...
Uporabniški avatar
BlackLady
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a BlackLady »

ne vem, ampak jaz se zelo posebno pocutim, ce decka drzim za roko.. pa tudi, ce mi nic ne pomeni.. vsa se najezim.. mogoce zato, ker se ze dolgo oz. ze dolgo nisem mela fanta.. in sploh ne vem, kako je, ce se vsak dan oz. vedno, ko se vidis z njim in ko gres "ven" drzis za roke..
da bi se pa pocutila blizje.. eh.. ne, samo roka mi "svica".. :)
MonaLisa
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a MonaLisa »

No, tud men je to neki obveznga :) Čeprou sm opazla da vsake tok cajta tud posebi hodva - pa nisva skregana. Ampak tko, včas ne rabva zgleda tok tega. Se pa redko zgodi :D
Drgač mi pa to tud pomen velik, ker se počutm ljubljeno, pa da pokažem da tud jst njega ljubim, pa da drugi vidjo da sva skupi pa da je sam moj :) Sm ful ponosna nanga :)
Pa ja, ful bi rada da bi bla skoz taka! Tud k bova 80 stara! Ne pa tko kt našedva k se še doma nikol ne objameta alpa lupčkneta. BEDA :x Pa ja, tud naša mami kr neki teži če se preveč objemava v javnosti (pa ne pretiravava!) - kao da se valam po nemu... brezveze..
katarincaa
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a katarincaa »

Takole je....sej nimam nič proti temu, nasprotno (mi je prav hudo) ampak vam povem da njemu v kakšnem velikem shoping centru ala City Park rata malo nerodno...pa ne vem zakaj mogoče ker sva že oba stara več kot 23let ali pa zato da nebi srečal kakšnega kolega....nimam pojma
me pa čisto sam prime za roko ko sva nekje zunaj in mi je ful lepo, ker mu ne rabim rečt
buffy-ann
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a buffy-ann »

To tud meni ni jasno, zakaj bi fantovi kolegi čudno gledali, če vaju vidijo da se držita za roke. A oni nimajo punc al kak? Pa zakaj je treba rečt naj te prime za roke? No, sicer pa, kakor komu paše. :cool:

Neka ti Bog podari krila
neka ti nebo podari spas
da pjevaš, pjevaš svima
da zauvijek čuju tvoj glas

Toše R. I. P.

slivica
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a slivica »

Mene moj tud vedno sam prime za roko in to cisto vedno, ce kje tak hodima.. No, ok zdaj ce grema iz hise do avta ze ne :D
Drugac pa bi mene pomoje motlo ce bi mu blo nerodno pred kolegi me za roko drzat..
Uporabniški avatar
LovelyM
Komunikatorka
Komunikatorka
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a LovelyM »

Ponavadi se s fantom nagonsko primeva za roke, ko se sprehajava, in se mi to ne zdi čudno.
Uporabniški avatar
**SiMoN@**
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a **SiMoN@** »

mislm men je to čist tko samoumnevno..midva se čist avtomatsko primeva za roke...sva čist tko navajena..in nevem kaj je na tem da se drživa za roke tolk napačnga...še nikol, s katerim koli sm bla, mi ni noben reku da se ne bova za roke držala. in slišala nisem da bi ker od njegovih kolegov se posmehval..mislm..to je del naju če mava tako navado..nisva edina..
Uporabniški avatar
Maychy
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Se selim...

Neprebrana objava Napisal/-a Maychy »

Js pa bivši se tut nisva vedno držala za roke. Sploh če sva bla v kaki večji družbi. Takrat sva šla pač žurat, ne si izkazovat ljubezen. Če sva pa recimo bla kje sama, se sprehajala ali kaj podobnega pa absolutno. Se mi zdi fajn.
--- Evil Is Just A Point Of View ---

--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
Uporabniški avatar
Vermilion
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Kranj

Neprebrana objava Napisal/-a Vermilion »

men je tud to full cudno, da se eni ne drzijo za roke... ceprov poznam en bivsi par, k sta tud hodila vsak po drugi strani ulce... :lol:

jst prov ne morm hodt zravn mojga srcka ne da bi ga prjela za roko... ce ne mi pa on rece naj mu dam roko...
meli c
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: kranj

Neprebrana objava Napisal/-a meli c »

mene moj tudi vedno prime za roko pa nikol ga ni sram pred frendi. tud ostali parcki k jih poznam se drzijo za roke. je lepo se z enmu drzat za roke k hods, vsaj men, ker se pocutm bol varno
mily
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a mily »

Midva se nikol ne drživa za roke, je zmer umes najina pupa in oba drživa njo za rokce :D . hehe, mal heca no, čeprav je res :wink: .

drugač prej, pa sva se dosti držala za roke, sploh na začetku veze.
IJO
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Dreams

Neprebrana objava Napisal/-a IJO »

drzanje za roke pomeni da je moj in da ga nobena nesme tikat
Dead_kid
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Dead_kid »

Hm, medva se pa nikoli ne drživa za roke, vedno sva objeta :D
You migt think i ain't worth a dollar, but i feel like a millionare.
Odgovori