Blow job
mala@ napisal/-a:Če ne drugega, vzemi v roke knjigo Popolna ljubimka od Lou Paget - evo en link:
klik
Ful OK, sam jaz iz te knjige že vse "obvladam"![]()
LP, mala@
ta knjiga je skupaj z mosko verzijo Popolni ljubimec na voljo v trafikah, stane pa 2.500 sit. ce koga zanima...

se moj nasvet... predstavljaj si, da ga preden se spravis "sesat" francosko poljubljas... tko, z jezikom ga lizes pa poljubljas po celem, ne samo po glavici, ne vem kako bi razlozila, vem pa da je mojmu to vsec, pa da uporabljas roke, da ga bozas po modih

Zadnjič spremenil Zvoncica, dne 24. Maj. 2006 20:22, skupaj popravljeno 2 krat.
Hmmm.. nekaj preprostih trikov s katerimi mislim da ne moreš falit:
1. liži glavico.
Z eno roko primi tiča (da ne bo "plesal" naokoli) in ga liži. Kako? Kakor želiš. Zelo verjetno je, da bo tip sam povedal kateri "Move" mu bolj paše.
Lahko ga ližeš samo s konico jezika, s celim jezikom.. poskušaj malo.
Uh, pa ne pozabi se sprehodit z jezikom po robu glavice - tam kjer se glavica stika s tičem (upam, da se razume kaj hočem povedat)
2. Lahko ližeš tudi celoten penis. Se sprehodiš lepo od korena do glavise in ne pozabiš obliznit "v točke".
3. Z ustnicami (fino oslinjenimi) objami penis in se sprehodi.
Ko se premikaš od korena proti vrhu poskusi še malo sesat - tako da narediš vakuum. Ne bi smelo bit težko - je pa precej učinkovito.
4. Medtem ko se takole igraš z njegovim orožjem, ga lahko še malo pobožaš po jajčkih. Mislim, da mu bo precej ušeč.
Al pa božaš presredek.
5. Vsake tolko ga - medtem ko fafaš - poglej v oči. Rajca.
Upam, da sem kaj pomagala
1. liži glavico.
Z eno roko primi tiča (da ne bo "plesal" naokoli) in ga liži. Kako? Kakor želiš. Zelo verjetno je, da bo tip sam povedal kateri "Move" mu bolj paše.
Lahko ga ližeš samo s konico jezika, s celim jezikom.. poskušaj malo.
Uh, pa ne pozabi se sprehodit z jezikom po robu glavice - tam kjer se glavica stika s tičem (upam, da se razume kaj hočem povedat)
2. Lahko ližeš tudi celoten penis. Se sprehodiš lepo od korena do glavise in ne pozabiš obliznit "v točke".
3. Z ustnicami (fino oslinjenimi) objami penis in se sprehodi.
Ko se premikaš od korena proti vrhu poskusi še malo sesat - tako da narediš vakuum. Ne bi smelo bit težko - je pa precej učinkovito.
4. Medtem ko se takole igraš z njegovim orožjem, ga lahko še malo pobožaš po jajčkih. Mislim, da mu bo precej ušeč.
Al pa božaš presredek.
5. Vsake tolko ga - medtem ko fafaš - poglej v oči. Rajca.
Upam, da sem kaj pomagala

Imaš, da me vikaš!
-
- Sramežljivka
- Kraj: Škofja Loka
Se strinjam kar je bilo napisano "V sexu je treba le uzivat, zaupat partnerju in ga poslusat". Seks je najboljši takrat ko se eksperimentira in ko izpolnjuješ partnerjeve želje. Vse se pa dogaja v glavi - zgornji, da ne bo pomote.
Za oralni seks poslušaj partnerjeve želje, kaj mu paše in eksperimentirajta. Edino, kar ti ne priporočam na začetku je "deep throat" ali po slovensko "globoko grlo".
Ta del oralnega seksa, pa ne oblada veliko žensk, se pa da pridobit znanje z veliko vaje, če seveda ženski to paše.
Za oralni seks poslušaj partnerjeve želje, kaj mu paše in eksperimentirajta. Edino, kar ti ne priporočam na začetku je "deep throat" ali po slovensko "globoko grlo".
Ta del oralnega seksa, pa ne oblada veliko žensk, se pa da pridobit znanje z veliko vaje, če seveda ženski to paše.
to pa ja ni nc takega, cist simpl... dokler mu ne vstane
glih sm prebrala knjigo popolna ljubimka, pise da naj bi globoko grlo tko zgledal, da gres vsakic malo dlje, kao da ma poziralnik "spomin", pa da ce gres petkrat do svoje skrajne meje k ti gre ze malo na bruhanje, bo vsakic malo lazje, se prav ga tko postopoma rines globlje in globlje. nekak moras prelisiciti ta refleks poziranja.
pa baje da gre zjutri ko si se zaspana lazje

glih sm prebrala knjigo popolna ljubimka, pise da naj bi globoko grlo tko zgledal, da gres vsakic malo dlje, kao da ma poziralnik "spomin", pa da ce gres petkrat do svoje skrajne meje k ti gre ze malo na bruhanje, bo vsakic malo lazje, se prav ga tko postopoma rines globlje in globlje. nekak moras prelisiciti ta refleks poziranja.
pa baje da gre zjutri ko si se zaspana lazje

Jochie napisal/-a:sem enkrat poslusal eno staro zensko na tv, neka seksologinja, pa je rekla, da ce se moski pritozuje, da mu zenska ne da celega v usta...naj mu dildota v usta porine, pa bo videl, kaksen je obcutek imeti celega v ustih!![]()
![]()

a je to res tolk dobr za tipa? ker jst se nekak ne bi rada silila k bruhanju...
Blue-eyed boy meets a brown-eyed girl.