Tud zdej mam od Storma model Groovy. U bistvu bl nakit kot ura. Pa bi mela še kkšno...
Ure
Joj jaz sem fantu za roj.dan kupila tok lepo od Jacquesa Lemansa, da jo skoz gleda, sploh ker si je ze prej ful zelel eno uro in so mu ble ravno Lemansove najlepše
Sm pomoje res najlepšo u trgovini zbrala
drgač pa jz ne nosm ure, mam eno od Calypso k sm jo dobila za birmo sam ma tist kovinski pašček čist tak obdrajsan pa uničen že, da grdo zgleda in bi vrjetn mogla it zamenjat oz. novga kupit.
Sm pomoje res najlepšo u trgovini zbrala
drgač pa jz ne nosm ure, mam eno od Calypso k sm jo dobila za birmo sam ma tist kovinski pašček čist tak obdrajsan pa uničen že, da grdo zgleda in bi vrjetn mogla it zamenjat oz. novga kupit.-
Mayflower*
- Kofetarica

jez pa ne nosim ure... sploh se ne spomnim d bi jo kdaj mela na roki... mam mobitel za to d vidm kok je ura... 

She can't even call up her friends and say "help me save my life"... She's so ashamed of herself that she's come full circle, nobody understands what it's like to be this girl... so she disappeared,
and she didn't say where she was going
and she didn't say where she was going
Nije mjesečina to što sja u noči, to su tvoje oči, pune ljubavi! R.I.P. - In Memoriam
- rammsteingirl
- Cosmopolitanka

- Kraj: Gorenjska

drugače pa so mi ušeč tut od baby G. sej tut elegantne so ful dobre sam mi ne pašejo