poljubljanje je zakon, pa objemanje pa stiskanje.. kak češ sploh prit do čustev brez tega. do neke mere že no ampak slej ko prej moreš tudi skoz to.

Led Zeppelin napisal/-a:Pač bodimo realni, če je ženska vsaj približno čedna, govorim o neki običajni ženski, lahko spi z 500 tipi na leto.
katy. napisal/-a:Dejstvo je pa tudi, da nikoli ne veš zagotovo koliko jih je tvoja imela, ker se vas da moške z izjemno lahkoto zmanipulirat
Pa naj se potem kak zagrižen moralist, ki ne tolerira velikega št. spolnih partnerjev, kar hvali, kako je njegova pridna, ker je spala pred njim samo z enim ...

to je kot da bi rekel, da je med kriminalcem in poštenim človekom razlika samo to, da je en naredil kaznivo dejanje, drugi pa ne. dejstvo je, da taka dva človeka POPOLNOMA drugače razmišljata, in to se bo prepoznalo na MILIJON načinov, ne samo pri kartoteki.
(in mislim, da od tod izvira občutek ogroženosti, da obsojam, ko omenim, da me punce z velikim cifram ne zanimajo)

kako veš da nisem jaz največji jebač in samo govorim po forumu, da sem nedolžen? po obnašanju, jasno
saj mi nisi prišla tiča pogledat.
ne samo, da se fejst opeče prej ali slej, ampak ne vem kako živi tak človek s sabo, če okoli laži trosi za svoj interes.. kar me spet pripelje do zadnjega odstavka mojga prejšnjega posta. namreč ravno tisti, ki se zaveda, da je manipulator, bo za druge mislil, da skušajo zmanipulirat z njim
in takih je danes zelo velik ljudi. lasten interes nad vsem drugim, definicija kapitalizma..
že samo to, da se človeku zdi čist ok, če njegov maček serje po sosedovem vrtu, ogromno pove o njem in njegovem odnosu do drugih
mal za šalo mal zares.. take drobne malenkosti sigurno veliko povejo, na kakšen način človek razmišlja. 
katy. napisal/-a:ne razumem kako se ne kdo noče poljubljat kar je praktično v mnogih kulturah izkazovanje neke čisto ne seksualne naklonjenosti![]()
poljubljanje je zakon, pa objemanje pa stiskanje.. kak češ sploh prit do čustev brez tega. do neke mere že no ampak slej ko prej moreš tudi skoz to.