Valda da je to malo drugače, kot če bi bluzil 4 leta
A kej delaš zraven?
Sej vse lepo in prav, sam tipa, k ga moram pri teh letih financirat, tut glih ne bi mela

*Abby** napisal/-a:Jaz tipa, ki bi pri 28 končeval svoj drugi(!) študij...
*Abby** napisal/-a: Glede na to, da ta osebek tudi misli, da je sam na sebi nekaj posebnega, če študira nekaj ''elitnega'' in ''težkega'', kar je skorajda primerljivo z medicino ali pravom, pa se bi mi zdel tudi precej predsodkarski, na strani tradicije (nekaj pomeniš samo, če si pravnik ali zdravnik), njegovo pomanjkanje povsem splošne širine se bi mi zdelo obupno. .
).
Mi je pa všeč pleonazem infantilen otrok 
*Abby** napisal/-a:Kohant: Prirejaš si svoje besede, kot tebi ustreza. Ne, ne mislim, da moraš biti oh in sploh situiran. Govorim o izkušnjah, o tem, da delaš na svojem področju, imaš ideje, si ambiciozen ... in ti tega nimaš.
Povedal je zgolj to, da živi še doma in da pri 28ih končuje drugi študij, a ni
. Kar je lahko daleč od tega, da bi bil mamin sinček, preveč navezan, otročji, kaj šele da bi to pomenilo, da si ni pametno izbral področja prvega študija. Oziroma, priznam, nisem natančno prebrala, lahko da je to kje sam navedel. Drugače se mi zdi pa to super, veliko ljudi si izbere več področij, ki jih zanimajo (ali kot vzporedni študij ali pa kasneje, to se mi zdi kvečjemu pohvalno, da se rad izobražuje in si širi obzorja). In tudi delo preko SŠ se mi zdi v redu in logično, če bi vmes še redno delal, bi se lahko zadeva še podaljšala po nepotrebnem.
Ja, saj vemo, da tebi je vse to uspelo lepo furat hkrati, ampak vsak človek ima svojo zgodbo in svoj tempo, ki mu ustreza. Sicer je pa tale tema pomoje že malo zašla v seciranje bogega Fantina, ki je pomoje prav v redu fant
- slabo se mi zdi bolj to, da tukaj sprašuje take stvari, ki kažejo na njegovo nesamozavest, izgubljenost in nekoliko otročje mišljenje, da mu bo par cosmo kokoši povedalo svoje kriterije in če se bo slepo ravnal po tem, bo čudežno dobil babo
Tudi živiva skupaj in ne boš verjel - ne plačuje mi najemnine!