slovenc79 napisal/-a:
abby, no, meni skrivnostni ljudje niso zanimivi. raje imam odkrite in vem pri čem sem.
Ti res ne razumeš, da ti tudi sam sebe odkrivaš? Da se ne poznaš še? Nisi bil še v vseh situacijah možnih v življenju, ljudje včasih še sami sebe presenetimo ko pride do dejanj, razmišljat "kaj bi.." je lahko. Meni je res zanimivo to, da meniš, da se človek sploh ne more spremenit v nekaj letih..Pa se lahko konkretno in to ni nobena neresnost, to je popolnoma normalen proces in poteka celo življenje, saj kot pravim, nimaš pojma kako bi resnično reagiral če ne vem..ti jutri pobijejo vso družino, ugotoviš, da imaš raka, te žena zapusti s tremi otroci etc etc..Nisi šel skozi pol življenja o katerem tako rad govoriš (pa niti jaz ne), zato je kar noro govorit, da človeka spoznaš tako hitro in da nisi "skrivnosten", kakšen milo rečeno bullshit je to no. Kvečjemu stagniraš na istih točkah, če nisi v življenju doživljal sprememb v razmišljanju (kar zagotovo si, pa lahko trdiš karkoli..).
Vglavnem in ti nočem metat naprej, da nisi mel zveze, da si to, da si uno..Ampak dejansko rabiš za vse to, kar ti na dolgo in široko govoriš, malo izkušenj. Ti slepo verjameš v filmski koncept večne romantične ljubezni, pismo pa se potem ljudje čudijo meni in moji zvezi.. Ne vem saj ti je težko po tolikšnih debatah sploh še kaj napisat..
Če resnično misliš, da je človek, ko se "naveliča" ali "spremeni" v zvezi po letih in letih, neresen, potem ni čudno, da so zate ženske kurbe etc. Po tem principu res so, pa si ne morejo pomagat. Vred z moškimi.