drgač pa mma najraj hamburgerje pr južnjakih. nardijo velike, dobre pa še pocen.

MIGRENA napisal/-a:*slamca* napisal/-a:Drgač pa neskončn pogrešam Dairy Queen, čez njihouga čikna ga pa do dons ni blo!!!
Men je bil tut Diry boljši pa še tooook hude sladolede so mel.

*slamca* napisal/-a:Sj pr ns nimaš lih pestre izbire. Me pa zanima kašn je tale Burger King-a kera ve?
*LittleBug* napisal/-a:*slamca* napisal/-a:Sj pr ns nimaš lih pestre izbire. Me pa zanima kašn je tale Burger King-a kera ve?
Jz sm bla u nemčiji u Burger Kingu pa je podobn k Mac sam,da so porcije mal večje pa mogoče je tut okus mal bolši saj men osebno.Drgač pa obožujm Maca in jem saj 5 krat na tedn tm :fastfood: :fastfood:

norolescentka napisal/-a:MIGRENA napisal/-a:*slamca* napisal/-a:Drgač pa neskončn pogrešam Dairy Queen, čez njihouga čikna ga pa do dons ni blo!!!
Men je bil tut Diry boljši pa še tooook hude sladolede so mel.
jooooooooj se popolnoma strinjam!!!!!!!!!!!!!!!a še to čudo sploh kje obstaja??

ampak sm se pol prepričala da to ni res...mamo točno določen režim in je res use čisto pa ves meso se prijema z rokavicami pa take....tko da vrjem če kej ne bi blo ql jst zihr niti ne bi več tm delala in niti te hrane pogledala ne bi nikol več 
Kar se tiče čistoče, poznam jih par, ki delajo tam in vem, da je vse higienično. Največji packi so baje v kitajskih restavracijah, ampak še vedno hodimo tja jest.
Pri meni je tako, da dokler ne vidim na lastne oči, nimam predsodkov. 
takrat pač grem in si ga privočim...