Akvamarin napisal/-a:Vsaka oseba ima svoj vrh. Da lahko gledas iz vrha gore moras dati veliko cez. Prvo se sprehajas, opazujes goro, raziskujes terena itn. itn. Eni tereni so ful enostavni drugi bolj komplicirani. Eni imajo lepso naravo, drugi manj, kaj ces.
Ce je vrh prenizek in enostaven za alpinista mogoce bo glih prav za navadnega sprehajalca. Alpinist bo hotel drugo goro, sprehajalec pa se bo ustalil in si naredil sotor. Oba pa se bosta pocutila fino, ko prideta na destinacijo, ki jih ispolnuje.
Samo zato ker se fino pise prispodoba ne pomeni da je tocna. Papir vse prenese. In tole je povsem zgreseno.
Džeki napisal/-a:Akvamarin, nikoli nisem resno jemal ženske, pred katero sem se moral pretvarjati in igrati skrivnostneža, da sem se ji lahko približal.
Če je ženska glumila, sem glumil tudi sam, če se mi je ravno dalo, vedel pa sem, zakaj glumim in kaj je cilj-seks.
Ne znam si predstavljati, da bi bil v resni zvezi z žensko, ki bi me cenila zato, ker me je težko dobila, ker sem bil težje dostopen, ali kaj podobnega. Sej ne rečem, verjetno kakšna razmerja na tej bazi uspešno funkcionirajo, če sta pač oba bolj glumca.
Tocno tako. Malo stvari me bolj demotivira za kakrsnokoli ukvarjanje z zenskami kot zenski idiotski spolni nagoni, to da je treba bit deloma nedostopen itd in nasploh ta cela jeba, da zenska smatra da si ti pod njo, kakor hitro pokazes interes preden je ona zacopana.
In potem me seveda razjezi k tle pesnijo neke razlage in primere zakaj mora bit nekdo nedostopen.
Pejte komu drugemu bucke prodajat.
Akvamarin napisal/-a:Clovekova narava je taksna, da vsi hocejo neki izziv in hocejo ostvariti neki tezji cilj. Nobeden se ne ukvarja s lahko dosegljivimi cilji.
To ni res, poznam polno ljudi ki ne iscejo prav nobenih izzivov v zivljenju ampak iscejo udobno zivljenje in hvatanje krivin.
Tisti ki pa iscejo izzive jih pa nocejo na vseh podrocjih zivljenja. A je to tezko razumet. Jst imam poklicnih izzivov dovolj in mi pozrejo dovolj energije, in me prav nic ne vlece da bi imel izzive se na drugih podrocjih.
claire napisal/-a:^^ in si (namerno) zgrešil celo bistvo posta od
Nesanice. in to ne prvič.
napisala je BOLJ potruditi, nikakor pa ne, da bi se moral klečeplaziti za njo tudi če ga ona vztrajno ignorira (kot si si ti lepo po svoje interpretiral, da spet lahko izpade da si đek in ti se za žensko že ne boš trudil niti malo

). oh come on. nakladaš.
Lol bolj potruditi. Ne... napisala je, da ce pride do nje je pol on kreten, ce gre po zavrnitvi do naslednje zenske. In napisala je, da se mora tip zanjo bolj potrudit kot za druge zenske v lokalu. Ok doki posebna snezinka nesanica.
Drgač pa Džeki če te nekdo resnično zanima si se vedno pripravljen bolj potruditi.
lol
Men and women agree on one thing: they both distrust women.