Tipi - pozerji

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.
Odgovori
Uporabniški avatar
Akvamarin
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Akvamarin »

Džeki napisal/-a:No, moja logika gre takole: ženska, ki ve, kaj hoče, si, ko to sreča, tudi vzame. In to, če je hitro dala enemu tipu, ne pomeni, da hitro da vsakemu.

Mislim da ce zenska seksa zaradi samega seksa potem bo dovolj, da ji bo tip privlacen in se bo hitreje odlocila na ta korak. Seveda pa to ne pomeni da ji je vsak tip privlacen.
Zenske, ki hocejo malo bolj spoznati tipa preden se odlocijo za seks pa pocakajo na ta korak in to nima nobene veze s tem, da se take zenske delajo namenoma nedostopne za posteljo, ampak take zenske hocejo dobiti od tipa neko 'zanesljivost'.
Uporabniški avatar
Nesanica
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Nesanica »

ma če sem iskrena tudi sama ne bi ravno občudovala tipa k je pripravljen spati z vsako. Nimam nič proti ženskarjem ki imajo okus, če pa je tipu všeč vsaka mal bl razgaljena baba mi je pa mal fuuj.
Spoh tipi diskotekah so mi ogabni k skačejo od ene do druge . Men so všeč tipi ki se ne šparajo ampak tud ne dajo vsaki... :) :) Pa da se potrudijo in mi pokažjo da jih zanimam mal bolj, ne pa da se obrnem pa so že pri naslednji.
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Džeki »

^

Čist štekam tipe, o katerih pišeš, da ti gredo na živce.

Dečkoti bi radi seksali. In če pr eni ne dobi pozitivnega feedbacka, bo šel k drugi, dobrih žensk je dost. Zakaj bi se ful trudil za eno, o kateri ničesar ne ve, hoče pa itak samo seks?
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a claire »

^^
Zadnjič spremenil claire, dne 11. Feb. 2012 8:11, skupaj popravljeno 1 krat.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
Uporabniški avatar
Nesanica
Cosmofrik
Cosmofrik

^^ jap jz tudi in to je najbolj žalostno...

nevem kako se lahko zadovojiš s prvo/prvim ki reče ja.

Drgač pa Džeki če te nekdo resnično zanima si se vedno pripravljen bolj potruditi. Pa zgoraj opisani tipi res niso v mojem rangu, ker nikoli nisem spoštovala tipov ki ga vtaknejo kamorkoli pač nanese...
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Džeki »

In zakaj bi se trudil za žensko tip, ki ne dobiva pozitivnega feedbacka, kot sem napisal?

Vsak normalen tip bo šel dalje. Trud je smiseln takrat, ko veš, da si na pravi poti.

Meni se ni bilo nikol težko ful potrudit za žensko, samo, če se ona zame ni, oz. sem ocenil, da se trud ne splača, hvala lepa in nasvidenje.

Noben tip, ki ve, da lahko dobi še kakšno drugo, ne bo v neskončnost skakal okoli in čakal, da se gospodična odloči.
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho

^^
Zadnjič spremenil claire, dne 11. Feb. 2012 8:12, skupaj popravljeno 1 krat.
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: LJ

Neprebrana objava Napisal/-a Mahagonij »

Akvamarin napisal/-a:Vsaka oseba ima svoj vrh. Da lahko gledas iz vrha gore moras dati veliko cez. Prvo se sprehajas, opazujes goro, raziskujes terena itn. itn. Eni tereni so ful enostavni drugi bolj komplicirani. Eni imajo lepso naravo, drugi manj, kaj ces.
Ce je vrh prenizek in enostaven za alpinista mogoce bo glih prav za navadnega sprehajalca. Alpinist bo hotel drugo goro, sprehajalec pa se bo ustalil in si naredil sotor. Oba pa se bosta pocutila fino, ko prideta na destinacijo, ki jih ispolnuje.
Samo zato ker se fino pise prispodoba ne pomeni da je tocna. Papir vse prenese. In tole je povsem zgreseno.
Džeki napisal/-a:Akvamarin, nikoli nisem resno jemal ženske, pred katero sem se moral pretvarjati in igrati skrivnostneža, da sem se ji lahko približal.

Če je ženska glumila, sem glumil tudi sam, če se mi je ravno dalo, vedel pa sem, zakaj glumim in kaj je cilj-seks.

Ne znam si predstavljati, da bi bil v resni zvezi z žensko, ki bi me cenila zato, ker me je težko dobila, ker sem bil težje dostopen, ali kaj podobnega. Sej ne rečem, verjetno kakšna razmerja na tej bazi uspešno funkcionirajo, če sta pač oba bolj glumca.
Tocno tako. Malo stvari me bolj demotivira za kakrsnokoli ukvarjanje z zenskami kot zenski idiotski spolni nagoni, to da je treba bit deloma nedostopen itd in nasploh ta cela jeba, da zenska smatra da si ti pod njo, kakor hitro pokazes interes preden je ona zacopana.
In potem me seveda razjezi k tle pesnijo neke razlage in primere zakaj mora bit nekdo nedostopen.
Pejte komu drugemu bucke prodajat.
Akvamarin napisal/-a:Clovekova narava je taksna, da vsi hocejo neki izziv in hocejo ostvariti neki tezji cilj. Nobeden se ne ukvarja s lahko dosegljivimi cilji.
To ni res, poznam polno ljudi ki ne iscejo prav nobenih izzivov v zivljenju ampak iscejo udobno zivljenje in hvatanje krivin.
Tisti ki pa iscejo izzive jih pa nocejo na vseh podrocjih zivljenja. A je to tezko razumet. Jst imam poklicnih izzivov dovolj in mi pozrejo dovolj energije, in me prav nic ne vlece da bi imel izzive se na drugih podrocjih.
claire napisal/-a:^^ in si (namerno) zgrešil celo bistvo posta od Nesanice. in to ne prvič.

napisala je BOLJ potruditi, nikakor pa ne, da bi se moral klečeplaziti za njo tudi če ga ona vztrajno ignorira (kot si si ti lepo po svoje interpretiral, da spet lahko izpade da si đek in ti se za žensko že ne boš trudil niti malo :roll: ). oh come on. nakladaš.
Lol bolj potruditi. Ne... napisala je, da ce pride do nje je pol on kreten, ce gre po zavrnitvi do naslednje zenske. In napisala je, da se mora tip zanjo bolj potrudit kot za druge zenske v lokalu. Ok doki posebna snezinka nesanica.

Drgač pa Džeki če te nekdo resnično zanima si se vedno pripravljen bolj potruditi.
lol
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho

^^
Zadnjič spremenil claire, dne 11. Feb. 2012 8:13, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Nesanica
Cosmofrik
Cosmofrik

ok serously... Se pravi da glede na komentarje predvidevam da večina forumašic pade na prvega ki ji reče lepa si in večina tipov pobere prvo ki reče ja? Potem morate imeti res hudičevo dobre zveze.

Nikjer nisem rekla da tip mora skakljati okrog mene, medtem ko ga sama teptam in stojim kot ledena princeska. Pa saj naj bi bili odrasli in znamo komunicirati. Pač všeč mi je če čutim da ga res zanimam, ne pa da se takoj prilepi oz. prislini name, kar mi je fuuuuuj.
Pa tipa osamo išče f... zavoham na 100 km in se mu oa daleč izognem. In na takšnega tipa sem mislila ko sem rekla da hodi od bejbe do bejbe.
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a sirova štručka »

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 14:10, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Nesanica
Cosmofrik
Cosmofrik

^
Sicer ne vem katerega dedka misliš ker če govoriš o mojem je prav faking hot. Vsaj meni. drgač pa on hoče velik več kot f.. je trajal kar nekaj časa da sva seksala in če bi blo po moje bi že takoj prvo noč tok mi je hud, pa ni hotu ker sem bila pijana in je hotu da grem trezna v to in ko sm bla trezna sva se igrala nekaj časa tiste neumne igrice kot jim pravijo neateri in je bilo zabavno. Zdaj ga pa štejem za prijatelja z dodatki - zelo dobrimi dodatki.
Ampak kakorkoli nisem govorila o FF pač pa o materialih za resnejšo zvezo, čeprav ni slabo imeti nek standard že pri FF.
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 14:09, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Nesanica
Cosmofrik
Cosmofrik

nope še vedno sem z istim, ampak mi je že od nekdaj zelo hooot.
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 14:09, skupaj popravljeno 1 krat.
Odgovori