nixi napisal/-a:Tezej hvala za tak komentar.
Nevem zakaj sem se tako odločila in tudi teško mi ni, nobena muka, npr. da bi trpela tako kot debeluška ki se loti diete in stoji pred hladilnikom in gleda hrano. Enostavno sem kar zgubila voljo po spolnosti. Zakaj ne vem. Če ve kdo razlog bom vesela. Kar naenkrat. -vem sedaj boste gledale pa to ni vzdržnost, to je pomankanje volje. Ampak ne, rekla sm si ko pride tak fant, s katerim se bom res ujela potem ja, ko grem ven pa fantje kr gledajo za mano in itaq vem d je vsem samo do tega... Življenje samo mi je naredilo takšen način razmišljanja, čudn za nekatere, a po drugi strani za mene OK. Ni pa nobena vera tuki.
Kar se pa tiče tvoji komentarjev
sirova štručka pa naj ti povem da morš met zelo slabo življenje da po mojem cele dneve sediš pred računalnikom, drušiš se s "prijateljicami" samo da gredo s tabo ven in potem čakaš kater te bo sploh pogledu, med tem ko tvoje prijateljice gledajo sami hudi se ti daješ dol z največjim grdavšom v klubu. Sedaj pa debelo gledaš kako vse to vem. Ne ne vem, sklepam pa po tvojem pisanju, kako vsa jezna sediš pred compom in mencaš s toastom v roki vsa živčna premišljuješ kaj mi boš nazaj napisala seveda pa boš uporabila vso jezo, kot dodatek pa boš dala še en kup kletvic da boš svoj post tako kao naredila močm. Baš me boli za tvoj komentar v naprej, ga sploh ne bom brala

...to sm pa napisala zato, ker redno berem forum in vedno maš ti nespametne odgovore...ne bi mela tvojga lajfa za nič na svet. Pa še naprej debelo glej v comp in tuhtaj kaj boš napisala za odgovor...še enkrat poudarjam: GA NE RABIŠ PISAT, odmakni rit izpred celega dneva presedenga pred compom
..ostalim pa lep dan, pa ne se smejat d smo otročji, samo če je pa pametna neki pa bluuuzi

točno tko ko so prej rekle punce, zgubla si voljo ne pa vzdržnost. mislim saj nobena skor ne sexa z vsakim slinavcem ki se ti v diskaču prilima na rit. ponavadi so to še taki sumljivi in strašno ne simpatični ljudje. ne vedno ampak, bolj ali manj. pa to še ne pomen, da smo vzdržne, sam pomeni, da mamo mal boljši okus pa samospoštovanje, da ne greš lih z prvim, ki ti teži. ampak v večini primerov najdeš partnerja v skupni prijateljev, ki jo že poznaš oz. prek prijatelja posrednika. in se prej dobr spoznata. ne boš valda rekla, da če greš v petek zvečer ven imate nevem house party, spoznaš najboljšga prijatla od svojga prijatla, se pogovarjaš celo noč, ugotoviš da mata ful stvari skupnih, greta še parkat sama ven;da se nebi kaj razvil in eventuelno prišlo do sexa, ko bi bla par?
itak ponavadi zveze spletene v diskačih in pod vplivom alkohola ne držijo dolg, ampak tkole med poznanimi ljudmi pa,...nevem je vzdržnost slepljenje....