purple_rain napisal/-a: z očetovim pa najraj ne bi, ker je "ladja" (karavan) in mi je sploh grozen.
No, sej imam še dobro leto in pol časa sicer.
ah, moja mami je imela tudi karavana, jaz dobim izpit in rečem ok grem zdaj probat s karavanom. Se usedem v avto, dam noter svoj driving rock cd, popravim ogledalo, prižgem avto, dam v vzratno in se s šusom zaženem nazaj in podrem sosedovo železno štango. Pridem v hišo, sorry mami mal sem ti odbijač polomu.
potem se mami odloči odloči prodati avto, in rečem ga bom peljal še na zadnjo vožnjo. Grem v kino in iščem parking v parkirni v BTCju, in najdem enega točno pri betonskem stebru, zavijem notri, nakar ugotovim da je en nasproti parkiral Masserati Granturismo, in še to popolnoma počez...in naslednji trenutek se zavem da sem že na parking mestu, in da imam točno 2 cm placa na desni od stebra in 2cm na levi od Masseratija. In mene popolnoma zgrabi panika, in se takoj hočem ven iz parkinga, ker prvič ne moram ven, drugič pa ker me grabi panika. Ok dam v vzratno, grem počasi nazaj in ugotovim da bom zadel Masseratija. Grem naprej in popravim volan in grem spet nazaj, in sedaj pogruntam da grem v steber. In to delam ene 10 minut, naprej nazaj, naprej nazaj. In rečem " ah k***c", dam v vzratno, in grem nazaj in podrsam malo špegel in tko mal da drgnem z bokom...rečem, "saj ni tok hudo", grem poiskati nov parking ga najdem, stopim ven in si grem avto pogledat in ugotovim da sem podrsal avto v širini 40cm in 3 metre po celemu boku, pa še zadnja vrata odru noter za nekaj centimetrov. Kličem mami " ej mami avto sem ti razbil", šel v kino in to je blo to.
Nauk te zgodbe purple je, da se ni treba bati karavanov od staršev, ker itak ni tvoj avto. In kakšna hčerka boš, če ne boš vsaj enkrat razbila očetovega vozila? Ti jaz povem: slaba. Jaz sem mamin avto razbil 3x, poleg vsega tega sem nekoč zapeljal na nekaj in odtrgal zaščito za motor...tako da nič bati, je le avto.
Aja pa nauk je še : ne parkirat zraven 130.000 EUR vrednih vozil.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.