Tamponi ali vložki
- ninčulilika
- Sramežljivka
pyny napisal/-a:imam en problem. hotela sem probati s tamponi, pa mi ne gre notr al pa ne znam.. res ne:(( kaj naj naredim a mi kaj svetujete?
Poznam ta problem ... Tudi jaz sem imela 1. težave .... Biti moraš zelo sproščena; kar je vsem za 1. zelo težko ... Pa bodi pred ogledalom, da bo lažje ...
Veliko sreče!

cotkica napisal/-a:Le Ann napisal/-a:Vlozki,ko bi jih delali saj kozi prijaznejse
Sj so zj eni vložki allways sensitive, men ful ugajajo. Niso taki šumeči pa ne zgledajo kot pleničkeMen so še najboljšo do vseh vložkov
Ja, ti novi vložki so res fajn ... Samo jaz jih 1 in 2 dan ne morem uporabljati, ker oni stari bolj vpijajo, novi pa so bolj mehki, ne počutim se, kot če bi imela plenice ...

pyny napisal/-a:imam en problem. hotela sem probati s tamponi, pa mi ne gre notr al pa ne znam.. res ne:(( kaj naj naredim a mi kaj svetujete?
Joj! Sem se spomnila, ko sem prvič poskusila tampone.

V šolskem wc-ju!

Sedaj mi gre na smeh, ampak takrat sem se tako ustaršila, da ne bom mogla nikoli seksat, da me bo bolelo, ko bo fant prodrl vame!
Ni panike, normalno seksam in uporabljam tampone!

Don't worry, be happy!!!
Ledenka napisal/-a:pyny napisal/-a:imam en problem. hotela sem probati s tamponi, pa mi ne gre notr al pa ne znam.. res ne:(( kaj naj naredim a mi kaj svetujete?
Joj! Sem se spomnila, ko sem prvič poskusila tampone.![]()
V šolskem wc-ju!Pa me je bolelo in ni hotel not, pol sem ga dala not, pa me je praskal...
Sedaj mi gre na smeh, ampak takrat sem se tako ustaršila, da ne bom mogla nikoli seksat, da me bo bolelo, ko bo fant prodrl vame!
Ni panike, normalno seksam in uporabljam tampone!
Uf, jz pa na morju.. predn smo šli na plažo .. Tricky thing, hehe ...
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
MonaLisa napisal/-a:torej.. jest sicer uporablam vložke. skoz. sam zdj mam pa maturanca, pa menstro![]()
![]()
pa sm probala tampon. pa sm si ga res ful not dala, pa najprej nism čutila več, sam čez par minut sm pa dobla filing de mi bo vn padu. pa sm ga skoz čutla. tak boleč občutk.. kaj sm narobe nardila?? al je to normaln..
mislim, da si ga nisi dobr dala notri, če si imela takšen občutek, probaj mal v drugo smer ga obrniti...drugega pa nevem...sej, če si ga prvič uporabla je možno to, da te moti nekaj, česar sploh ni, ker pač nisi navajena.