One night stand za 'prvič'?

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a claire »

čuftika napisal/-a: jah, to je bil sam komentar na nakladanje od claire, da tipi načrtno iščejo device, kako?

glej, jaz ti nisem kriva, če ne kapiraš.
namreč- eni tipi dejansko iščejo device. hočejo, da je punca devica. ker se bojijo ene izkušene jebačiče. ker so sami eni loloti- in to ne pomeni pedofilije, ki si jo omenila (nagravžno, da veš!). tudi nikjer nisem rekla, da ima tebe tvoj tip le zato ker te je razdevečil.

zdaj če se boš ti totalka spenila od jeze, ker svojega ne moreš z nobenim primerjati, ti jaz nisem kriva. ker to je pa dejstvo pa če sem na glavo postaviš v kot sobe.
nikoli ne boš vedela, ali dejansko dobro sexa. :P

(če piješ le en sok, a si ziher, da je boljši kot đus, ki ga nikoli nisi pila?- retorično vpr.)
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
Uporabniški avatar
Akvamarin
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Akvamarin »

Džeki, nisem premlada, ne fantaziram in ne idealiziram in nikjer nisem napisala, da so device zazeljeno blago...Ce tip zbira med devico in med punco, ki jih je imela ne vemo kolk, ne pomeni da bo zbral devico...Moski zbere tisto kar mu je bolj privlacno in kaj mu bolj ustreza...
To, da te tebe ne zanima seksualna zgodovina, tvoje prtnerke, mi je do neke mere razumljivo, ker menim, da to prihaja z leti...Ce srecas 30letno, seveda te ne bo zanimalo, ker ne pricakujes, da bo devica!
Ves, kaj pa ti ne verjamem? To, da ti bo vseeno, ce zves, da jih je imela veliko!
sanjaanja
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Gorenjska, Starost: 30 let

Neprebrana objava Napisal/-a sanjaanja »

Akvamarin napisal/-a: To, da ti bo vseeno, ce zves, da jih je imela veliko!

Podpis.
Uporabniški avatar
Tonja
Kofetarica
Kofetarica

Re: ONE NIGHT STAND ZA ''PRVIČ''?

Neprebrana objava Napisal/-a Tonja »

CocoStar napisal/-a:živjo. zaenkrat sem še devica ampak me zanima kaj si mislite o tem, da prvič seksaš za one night stand. seveda bi moral biti zeeeeeeeeeeelo vroč in pa tudi zaščita je na prvem mestu :) mogoče lahko z nekom ki ga že poznam,ali pa z nekom ki ga nebi.
ker po eni strani se bojim da če bi prvič z resnim fantom in bi me potem pustil bi mogoče obžalovala, ali pa ko bi nehala bi mi lahko bilo žal.

saj one night stand tudi nemora biti tako slab za ''prvič'',kaj vi mislite o tem? :wink:

Deklič, mnenje kogarkoli iz tega foruma se nikakor ne more primerjati s tvojim mnenjem. Nekatera dekleta želijo prvič izkusiti na romantičen način, z "nekom posebnim", druga na by the way... Ti pa moraš to izkusiti tako, kot se zdi tebi najbolje.

Moja prva izkušnja je bila sicer s človekom, ki sem ga poznala, vendar ni bilo ljubezni, pač enostavna želja, da se dava dol.

Kako na to gledam danes? Ni mi žal. In če bi se čas obrnil nazaj, bi želela na isti način izkusit prvič :cool: .
čuftika
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a čuftika »

claire napisal/-a:
čuftika napisal/-a: jah, to je bil sam komentar na nakladanje od claire, da tipi načrtno iščejo device, kako?

glej, jaz ti nisem kriva, če ne kapiraš.
namreč- eni tipi dejansko iščejo device. hočejo, da je punca devica. ker se bojijo ene izkušene jebačiče. ker so sami eni loloti- in to ne pomeni pedofilije, ki si jo omenila (nagravžno, da veš!). tudi nikjer nisem rekla, da ima tebe tvoj tip le zato ker te je razdevečil.

zdaj če se boš ti totalka spenila od jeze, ker svojega ne moreš z nobenim primerjati, ti jaz nisem kriva. ker to je pa dejstvo pa če sem na glavo postaviš v kot sobe.
nikoli ne boš vedela, ali dejansko dobro sexa. :P

(če piješ le en sok, a si ziher, da je boljši kot đus, ki ga nikoli nisi pila?- retorično vpr.)

Haha, glej claire, ne bom spenila od jeze da nimam s čem primerjati :) To pa da nikol ne bom vedela ali dejansko dobro sexa ni res, kajti to že vem in meni je cool,ne dobor, ampak vrhunsko, čisto tak kot je. Ločim dober sex od slabega, pa čeprav sem do zdej imela samo enega tipa! Ta zadeva me nič ne moti, meni ustreza v vseh pogledih in to je to. Če je na svetu kdo s katerim bi bila še bolj kompatibilna, pa nihče ne ve.
In kapiram jz dobro, nič skrbet.
Tut meni je pedofilija negravžna, ampak če kdo išče devico da je to sigurno devica, potem bo žal moral zaiti v osnovno šolo :?

Drigače, tut jz še nisem slišala da bi katera prakticirala oralca s kondomom?!
Zadnjič spremenil čuftika, dne 08. Nov. 2010 12:27, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
s0nckic4
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Over the Rainbow

Neprebrana objava Napisal/-a s0nckic4 »

tudi jaz še nisem slišala, da bi katera izvajala oralca s kondomom.
Vsak raj ima svojo kačo.
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Džeki »

Akvamarin napisal/-a:Ves, kaj pa ti ne verjamem? To, da ti bo vseeno, ce zves, da jih je imela veliko!

Ma glej, meni prisrčno dol visi, kaj ti meni verjameš in česa ne. Če sem razrušil tvoje fantazije, da vsi tipi palimo na ene, ki so jih imele čimmanj, to ni moj problem.
Veerle
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Veerle »

:zustimm:
As your lover describes you, so you are.
Uporabniški avatar
Akvamarin
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Akvamarin »

Džeki, ja dol ti visi, tipicen moski odgovor...mislim meni se manj dol visi, ce je tebi vseeno kaj je pocela tvoja draga...in ne vem zakaj omenjas skoz da jaz nekaj fantaziram, jas sem samo napisala kaj je vecina moskih izjavila, in to ocitno potem moski nekaj fantazirate...mislim to da moski hocejo bolj pridno punco nisem si jaz zmislila, to je nekaj kaj je obstajalo veliko prej in se zmeraj obstaja...to pa na kaj moski palijo, to je nekaj drugega...sam da vidijo luknja pred sabo in so ze zadovoljni, pa tudi ce je to kljucavnica...
Uporabniški avatar
McLarnovc
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a McLarnovc »

Akvamarin napisal/-a:Džeki, ja dol ti visi, tipicen moski odgovor...mislim meni se manj dol visi, ce je tebi vseeno kaj je pocela tvoja draga...in ne vem zakaj omenjas skoz da jaz nekaj fantaziram, jas sem samo napisala kaj je vecina moskih izjavila, in to ocitno potem moski nekaj fantazirate...mislim to da moski hocejo bolj pridno punco nisem si jaz zmislila, to je nekaj kaj je obstajalo veliko prej in se zmeraj obstaja...to pa na kaj moski palijo, to je nekaj drugega...sam da vidijo luknja pred sabo in so ze zadovoljni, pa tudi ce je to kljucavnica...

:lol:

Me prav zanima kako bi odreagirala, če bi ti tvoj tip rekel, da je s tabo samo zato ker imaš fajn luknjo...
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a claire »

...
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
Uporabniški avatar
Tananda
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Tananda »

čuftika napisal/-a:Drigače, tut jz še nisem slišala da bi katera prakticirala oralca s kondomom?!

s0nckic4 napisal/-a:tudi jaz še nisem slišala, da bi katera izvajala oralca s kondomom.

Tudi jaz ne. Ampak mi je nekak logična misel, da je varen BJ pri ONS-jih zame boljša izbira. Dost žalostno, da se marsikdo (you're included) tega ne domisli.
Because I can.
Uporabniški avatar
positive vibration
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a positive vibration »

Okeeeej, pri ONS-ju mi niti na kraj pameti ne pade, da bi ga dedu potegnila, pa naj bo s kondomom ali brez...
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
Uporabniški avatar
Tananda
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Tananda »

Kaj pa pri FF-ju?
Because I can.
čuftika
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a čuftika »

heh, itak pri avanturcah ne brez kondoma Bog ne daj, zato se jz ne grem tega, FF in ONS, pa je mir v bajti. Vsaj vem da nimam nobene bolezni.
Zadnjič spremenil čuftika, dne 08. Nov. 2010 13:35, skupaj popravljeno 1 krat.
Odgovori