Upravičeno jezna?

Pomoč iz čustvenih stisk.
Odgovori
Uporabniški avatar
Tananda
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Tananda »

Ce sem prav razumela, on sploh ni imel casa, da ji pove o tej kavi, ker se je pogovor dogajal zvecer, ze ponoci pa ga je klicala, da ga "sooci s tem, da ve za njegove umazane posle".
Because I can.
Uporabniški avatar
serena86
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a serena86 »

ja, to pa ne vem, ali sta se vmes kaj slišala. klicala ga je res ponoči, ne vem pa, ali se je pogovor dogajal zvečer (ne vem, če to kje piše). :? ampak zmotilo me je tudi to, da ji je rekel, da škoda, ker ni vedel, da je v lj, ker bi potem tudi on ostal tam (ok, to se je lahko samo pohecal, čeprav nekdo ki je v zvezi, ne vem, če se gre take hece z nekimi xy ljudmi, pa niti ni rekel, da je bil hec, ampak samo ni zanikal, da je to rekel, kar bi bilo itak brez veze). tudi to, da je rekel, da se "bodo" (ne "bova") dobili, ne pomeni veliko, ker je to rekel preden je povedal 8torej kdo so ti "mi"?), da ima punco, po vrhu vsega nekateri itak nikoli ne uporabljajo dvojine, tako da v vsakem primeru morda ne bi rekel "bova". pa še njegov prestrašen odziv in fraza, da ne moreta zavreči, kar sta imela prej, sta malo sumljiva.
vsekakor je ženska zgrešila, da, če je vse to že zakuhala, ni počakala, da se dobita na kavi. ker tako bi bolj jasno vedela, pri čem je. :wink:
Če človek nima cilja, mu je vsaka pot prava.
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a claire »

draga tananda. zdaj se že jaz počutim blesavo, ker se mi zdite vsi abnormalno čudni (bolje rečeno, veste kaj mislim a tupite kontra). še enkrat. če si spoznala tipa kar tako, šla na kavo- so what? mislim a si mu govorila kako hud ti je? a si mu omenjala skupno preživljanje vikenda, brez da bi ga sploh kdaj v živo videla? i don't think so.

če bi bilo torej tako in bi svojemu h. poleg tega kar mu si, povedala tudi to, da si želiš z xy tipom preživeti vikend v lj, pa dvomim, da bi reagiral isto.
in tu se sploh ne gre za "splošno mnenje o nekom" (tipa: ta velja za hudega), ampak kaj si TI sama o njem misliš.
ne mi več srat s tem, da je avtoričin tip le "jako frendli "in rad dodaja hude bejbe, jim govori o kavicah in vikendu, ker je fante taka dobričina da dol padeš. da je on bogi bogi bogi, ker sploh ni mislil kar je pisal, ker ona je njemu past nastavila, ker kaka hudoba je ona, ker , ker, ker...
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
Uporabniški avatar
s0nckic4
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Over the Rainbow

Neprebrana objava Napisal/-a s0nckic4 »

men se zdi ta tip ženskar po duši. on pač ni srečen, če ne peca drugih žensk. in to bo verjetno počel celo življenje. ne rečem, da bo tudi varal. in latika, prej kot si za to izvedela (na kakršen koli način) bolje zate. zdaj se pa samo odloči ali lahko takega tipa sprejmeš in z njim živiš ali pa ne. je pa res, da si bila netaktna z razkritjem vira info :D svetujem ti tudi, da se naslednjič, preden boš nastavljala takšne pasti, pripravi na morebitno resnico, ki ne bo nujno prijetna. :cry:
in ja, jaz osebno bi bila zelo jezna nanj :evil:
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a delusional »

to bo očitno en primer tipa: jebač bo zmeraj jebač.

on se bliža 30im in zato je zarad pritiska in mnenja okolice se kao zresnil, je pa zadnje čase, odkar sta se vselila skupaj malo odtujen, ker se počuti ujet, ugotavlja, da ni zrel še za to in mu manjkajo njegovi osvajalskih pohodi. V glavnem njemu ne paše ta način življenja, ne more iz svoje kože, to dela zarad mamice, sorodnikov, poročenih prjatlov...

jaz mislim da je super da si ga preverila. še dobro da si se to spomnila in da imaš tako hudo kolegico. mislim, da ne bi blo treba stvari speljat do konca in da imaš dovolj dokazov. psihopatka in paranoična bi bila, če bi se sedaj izkazalo, da je čisto priden in bi to to preverjanje ponavljala.

najbrž sedaj ne boš sposobna takoj prekiniti te zveze, ker si se po 8 mesecih že navezala. počasi se boš vedno več kregala z njim in ne boš mogla čez sebe, in čez 1-2 meseca bosta končala. če ne boš ti sposobna ga odjebat, bo on tebe, ti pa boš izpadla ena ljubosumna zmešana baba, kar ne bi blo fajn.
Horus

Neprebrana objava Napisal/-a Horus »

Uživajte še naprej :) Lep pozdrav od Horusa :schreiben:
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:43, skupaj popravljeno 1 krat.
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Džeki »

serena86 napisal/-a: če ji nisi, ti nobena igrica ne bo pomagala.

Ni res.

Zgleda, da ne ločiš med zunanjostjo in privlačnostjo.Privlačnost pogojuje tudi pravo obnašanje.In igrice vsaj v mladih letih zelo palijo, pri 95% žensk.
Uporabniški avatar
Ajča
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Ajča »

claire napisal/-a:povedala tudi to, da si želiš z xy tipom preživeti vikend v lj, pa dvomim, da bi reagiral isto.

Sploh ni rekel tip, da bi preživel vikend z njo v Ljubljani, ampak mu je verjetno bilo škoda, da mu je dolgčas doma in bi lahko šel na kavo z nekom.

Mene res "čudi", da moj tip ni paničaril, ko sva bile s frendico 2 dni skupaj in tudi spale skupaj. Konec koncev je vedel, da sem bi in da sem ji všeč, pa mi je vseeno zaupal (upravičeno). In dobro, da sem js njega "pustila" na žure, kjer sem vedla da bo prespal in da so punce gor, ki palijo nanj.
Resno, tudi v resničnem življenju eni znamo biti na dveh nogah in ne v luftu vedno, ko pride mimo lepa blondinka in jo on lepo pogleda in ona njega nazaj (ok, razen če nimam res hudga pms-ja :D :D )
A goal without a plan is just a wish.
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho

^^ ampak tole je pa glih obratna zadeva!
vprašati se moraš, ali bi ti bilo še vedno ok, da prespi tam, če bi vedela, da je ON za eno napaljen!
ali da bi on vedel, da si TI napaljena na frendico.
kaj vam ni jasno???

(živjo delusional! :D)
Uporabniški avatar
Ajča
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Ajča »

Napaljen pomeni, da mi je nekdo lušten oz. je njemu ena? Ah, to pa že vem, da je bila na žuru kakšna ženska, ki mu je bila luštna (ja, verjetno ji ni povedal ali pa tudi, kaj vem).
Nimam FB tako, da nimam pojma kako se dandanes razume komuniciranje prek njega, ampak ne bi vse tako resno jemala. Res bi mogla videti cel pogovor, da bi lahko sklepala ali je bilo kaj na tem in kakšni so bili njegovi odzivi na napisano. Pa tudi to lahko razbere en, ki ga pozna. Npr. js bivšega takoj prepoznam po načinu pisanja in kaj hoče, medtem ko nekdo tretji ne bi mogel.
Dejstvo je, da mu ona ni zaupala in ga je sprobala, zdaj mu pa zaupa še manj. Torej je sploh smiselno, da sta skupaj? Ne. In ona niti ne vidi razloga, da se bi mu opravičila in se bi iskreno pogovorila = to se težko, če te nekdo napada in obsoja.
Ne bi mogla biti s takšnim človekom, ki mu primankuje samozavesti, zdravega razuma in zaupanja v zvezo in me zaradi tega preizkuša na podle načine.
A goal without a plan is just a wish.
Uporabniški avatar
serena86
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a serena86 »

Džeki napisal/-a:
serena86 napisal/-a: če ji nisi, ti nobena igrica ne bo pomagala.

Ni res.

Zgleda, da ne ločiš med zunanjostjo in privlačnostjo.Privlačnost pogojuje tudi pravo obnašanje.In igrice vsaj v mladih letih zelo palijo, pri 95% žensk.

privlačnost izhaja iz karakterja osebe, ne nujno iz njegovih dejanj. nekdo je lahko popolnoma tiho ali pa se normalno pogovarja, ampak je npr. samozavesten, kar ga naredi privlačnega (privlačnost pa je lahko tudi posledica zunanjosti nekoga....na ljudeh je lahko privlačno marsikaj). če pa nekdo ni samozavesten, mu nobena taktika velikih osvajalcev ne bo pomagala.
sicer ne vem več, v kakšnem kontekstu je bilo to mišljeno, ampak verjetno glede tistega tipa, ki ne ve več, kako bi osvojil tisto svojo kolegico. in če se dve osebi že poznata več časa, si je ženska o njem gotovo ustvarila že mnenje (torej ali ji je všeč ali ne). in če se je odločila, da ji ni všeč kot potencialen partner, dvomim, da bodo kake posebne taktike upalile. seveda pa lahko kaj pomagajo, če se dva ne poznata še in se tako lahko moški pretvarja, da je veliki osvajalec, tudi če to v resnici sploh ni.
Če človek nima cilja, mu je vsaka pot prava.
Rollin #2
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Izola

Neprebrana objava Napisal/-a Rollin #2 »

Jezesna latika. Kako si lahko v zvezi z nekom ki mu ne zaupas?

latika napisal/-a:JAZ se mu nimam kaj opravičevat. Opravičila sem se mu kdaj, ko sem vedela, da sem naredila napako. V tem primeru je nisem jaz, ampak on, in to ne majhno.

Ja no... Neglede na to kaj je on storil potem, je to da ga gres tko preverjat vredno velikega opravicila po moje. Mene edino malo hm... nervira bolj to da on ni zgrozen nad tem tvojim dejanjem.

latika napisal/-a:Drugič; napisal ji je, da mu je luštna. Let me think... To ji je napisal zato, da se bo ob kavi z njo pogovarjal o gospodarstvu ipd.? Malo morgen.

Ah daj no... To ljudje govorijo vse vprek. To nic nujno ne pomeni. Lahko pa da se bi z njo pogovarjal o gospodarstvu. Kaj pa ves.

latika napisal/-a:Tretjič; ne vem zakaj bi sploh moral sklepati nova ženska prijateljstva. Tiste, ki jih je spoznal PRED mano, naj obdrži, če se z njimi dobro razume, čeprav (zanimivo) na kave sploh ne hodi, razen s sodelavko med malico, ko me

Morda pa bi se samo se bolj preprical da si ti prava zanj... Lahko da si zeli novo prijatelco. Lahko da imata neko skupno tocko. Morda ga zanima iz firbca kaka je una. Sej na fb so ponavadi boljse slike kot v rl.

In pomoje si to res zanic izpeljala. Mislim ze ideja je krneki izpeljava pa 100x bolj. Zakaj nisi pocakala do konca da bi vidla ce bo res kaj nardil ali ne? Zdaj ga obtozujes za nekaj kar niti naredil ni? Zakaj si sploh to nardila?
Thanks to denial, I'm immortal!
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Ajča napisal/-a:Ne bi mogla biti s takšnim človekom, ki mu primankuje samozavesti, zdravega razuma in zaupanja v zvezo in me zaradi tega preizkuša na podle načine.

seveda. o tem, da je takšno preizkušanje izpod vseh meja, je jasno. je podlo, je nemoralno. s tem se strinjam.

ampak če zdaj odvzameš to, prideš do golega dejstva- tipo se je zapalil za prvo babo, ki mu je nastavila pizdo.
Veerle
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Veerle »

Call me stupid, ampak jaz sem to razumela nekako takole:
Njegova lastna baba mu je nastavila neko babo, za katero se je kao napalil, do njene pi*de pa sploh nima časa prit, ker njegova baba sabotira še to, poleg njunega odnosa. Če to ni LOL ....
As your lover describes you, so you are.
Horus

Neprebrana objava Napisal/-a Horus »

Uživajte še naprej :) Lep pozdrav od Horusa :schreiben:
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:43, skupaj popravljeno 1 krat.
Odgovori