Verjamete v sanjsko ljubezen?

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori

Verjameš, da obstaja tvoja sorodna dušica?

Da
79
72%
Ne
31
28%

Skupaj glasov: 110

Uporabniški avatar
Boa
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Boa »

Ko te enkrat "ljubezen" popolnoma dotolče, ker si izključil razum in postal popolnoma iracionalno bitje potem se začne neko novo obdobje. Ko se enkrat naučiš biti sam, to pomeni da ne potrebuješ ob sebi nekoga ki bi te dopolnil do celote in si sam sebi celota, šele potem mislim da lahko zgradiš neko čvrsto razmerje. Ljudje, ki ne morejo dihati brez svojega partnerja, le-tega dušijo in to nikoli ni dobro. Z raznimi "ti si moje vse (HALO!), brez tebe ne morem živeti, joj moja sorodna duša...." siliš razmerje v prepad.
Nikoli nisem razmišljala v smeri, da si moram popiskati sorodno dušo v obliki partnerja. Mnogi mislijo da je samo življenski partner tisti, ki je lahko sorodna duša. Jaz pa mislim da sorodno dušo lahko najdeš tudi v prijateljstvu. Se mi zdi to bolj verjetno.
In osrečiš se lahko samo SAM, če si sam nesrečen, ga ni človeka na tem svetu 8pa čeprav sorodna duša), ki te bo takega naredil. Sicer pa položiti svojo srečo v roke nekoga drugega? Precej neumno. Bi brez pomisleka izročila ključe svojega novega avtomobila?
Ne kadim, a vedno vžgem.
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a v-e-s-n-a »

Boa napisal/-a: Bi brez pomisleka izročila ključe svojega novega avtomobila?

jaz bi.....ne vidim razloga zakaj ne :D
Uporabniški avatar
Boa
Debatorica
Debatorica

v-e-s-n-a napisal/-a:
Boa napisal/-a: Bi brez pomisleka izročila ključe svojega novega avtomobila?

jaz bi.....ne vidim razloga zakaj ne :D

Bila je prispodopa. Ampak, dobro zate.
Ne kadim, a vedno vžgem.
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho

hehehe....avto bi dala brez problema....srece v roke drugega, pa def ne. :D
Uporabniški avatar
Boa
Debatorica
Debatorica

v-e-s-n-a napisal/-a:hehehe....avto bi dala brez problema....srece v roke drugega, pa def ne. :D

Nekateri si lažje predstavljajo če rečeš avto, kot srce :wink:
Nažalost.
Ne kadim, a vedno vžgem.
rebelgirl
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a rebelgirl »

js ne verjamem.

bullshit.
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a purple_rain »

^^si pa hitro spremenila mnenje. :P
rebelgirl, Sep 20. 2010, napisal/-a:js verjamem v sorodno dušo, pa naj bo v obliki partnerja, prijateljice ali starejše sosede. /.../ torej verjamem tudi v sanjsko ljubezen.
rebelgirl
Komunikatorka
Komunikatorka

ja, nažalost..... :cry:

ko te nekdo pusti iz dans do jutr brez tehntega pogovora, prek smsa, te vrže na total ignor, dva dni nazaj pa si bla njegov miši piši, da sta skup skoraj tri leta... pol nehaš vrjet... men se je sesul sistem.
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho

^^oh, ne dramatiziraj. :roll:

rebelgirl napisal/-a:sprememba taka, da nimam pojma kaj mu je in najbrž ne bom nikoli zvedla.
rebelgirl napisal/-a:js sm ljubosumna in mi valda ni vseen če kero predolg gleda al se mu pa kera nastavla,karkoli. njemu je pa glede mene vseen.
Torej ni "iz danes na jutri".

rebelgirl napisal/-a:mlajši pet let in pol. in ugotovila sem, da sem nenormalno smotana, vlečem vezo naprej, ko pa nima prihodnosti. požrem tolk stvari, tolkrat se ponižam za nekoga, ki mu dol visi zame. ene ženske smo res smotane. sovražim to upanje v sebi, ki mi je vedno dajalo moč in me podpihuje in sovražim njega, ker vem da sem vredna marsičesa, pa on tega ne pokaže. in sem vredna pozornosti, pa bom ob njemu kot siva miška, z njegove strani zelo malo nežnosti.. bo izbral žuranje s kolegi pred mano. bo lagal in šel ven pičke gledat in mu bo vseeno, ko bom šla ven še jst in mi bojo naslednji dan pisal tipi. kak tip je to, da niti ljubosumen ni?ful sem smotana da toleriram take stvari ki jih dela in jih ne dela...
No comment.
..oz.: zakaj vztrajat, če vidiš, da ni šans?

rebelgirl napisal/-a:midva z mojim sva bla tri mesce narazn, oba sva mela druge, jst celo več kot on. on baje z uno ni seksu, ampak ne verjamem. še zdej, en let po tem, se včasih spomnem kak se je cedila po njegovem tiču, pa mu ga vlekla, kak je on njo šlatu pa lizaru...fuj, ga kr zasovražim. ŠE ZDEJ ME TO MATRA! takrat je on mene na ful grd način pustu in me je čist sesul in me najbrž zato zdej to še včasih špikne. se tolažim s tem, da sm bla jst velik bolj razuzdana tisti samski čas :)
Em. 1.)sta že mela štale vmes, pa si vseen šla nazaj k njemu? Očitno ti paše drama.
2.)ti si si več "privoščila" v tisti pavzi, ampak vseeno ti njega "grdo" gledaš (oz. ne moreš preteklosti pustit za sabo)? Juhu.

rebelgirl napisal/-a:men je izdaja že to, da po fbju gleda fotke bejb v izzivalnih pozah, js mu pa pošljem mal bol hot fotko po mmsu pa ne reče nč, sploh ne jeb* pet posto mene.

rekla mu nism nč ko sm vidla kaj dela po fbju. rekla mu nism nč ko se ne odzove na moje mmse. grem pa na kofe s tipom, k je nor na mene in ni slab

:evil:
Aha, poleg drame ti tud igrce niso tuje..kulj.

...pa zihr je še tega. :P
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

I spy, with my little eye :D
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho

prpl rejn je ze vse povedala :zustimm:
rebelgirl
Komunikatorka
Komunikatorka

juhuhu ste se lepo obesle name :)

ja, js ne verjamem v sanjsko ljubezen. i changed my mind so what. f*** u and keep spying :)
višnja
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a višnja »

Verjamem, da obstaja sorodna duša.
Ampak med dobrimi 6 milijardami jo je težko najti. Oziroma nemogoče.

Torej - sanjske ljubezni praktično NI.
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho

rebelgirl napisal/-a:juhuhu ste se lepo obesle name :)
No no, ne dajaj zaslug za moje raziskovanje drugim. :P

rebelgirl napisal/-a:ja, js ne verjamem v sanjsko ljubezen. i changed my mind so what. f*** u and keep spying :)
Sej vem, ni prijetno, ko nam drugi pokažejo kje se nam je "zalomilo", še težje je soočit/sprijaznit se s tem.
Ti (ne)verjami kar želiš, men je blo sam tisto tvoje dramatiziranje totalen BS (npr. "iz danes na jutri", medtem ko si že nekaj časa vedela, da zveza ni OK).

Pa srečno! :tach:
Tysia
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Tysia »

Kaj pa sploh je sorodna duša? Duša, človek s katerim skupaj se počutiš kot celota? Oseba, ki te razume? Oseba, v družbi katere doživljaš serotoninsko dopaminske ekstaze? ...

Jaz mislim, da bolj kot si osebnostno zrel, večja je izbira sorodnih duš. Ali pa, iz drugega zornega kota, preko pogleda temačnih travm, je sorodna duša prav vsak človek ki nas "tako zelo privlači", kjer čutimo, da je "to to" in kjer pozneje naletimo na določene težave, ki so na videz nemogoče za prebrodit. Če imata taki osebi namen ostati skupaj in se izboljševati ter prilagajati drug drugemu, menim, da bosta skupaj dosegla celoto. To pa zato, ker bosta v odnosu predelala in prerasla travme iz otroštva (hint: privlačili naj bi nas partnerji, ki naj bi bili zelo podobni osebi, ki nas je v otroštvu prizadela in nam "pustila" travme, katere do srečanja "duše dvojčice" nismo uspeli razrešiti).
Odgovori