Midva tudi večkrat greva skupaj ven, pa ni nobenih problemov. Meni se zdi bolj bedno, da so nekateri pari ves čas doma, in če povabiš enega, ne gre zaradi drugega, če povabiš oba, pa jima tudi ni za it nikamor.

Vsakemu svoje, čeprav je meni čist kul it žurat tako sama s kolegico (imam "ločeno" družbo, kdaj grem z eno kam ven, kdaj pa z drugo, nimam grupe prijateljic) kot tudi z mojim in skupno družbo.
And guess what, še nihče se ni pritožil, da bi bila komu odveč. Kvečjemu se imamo samo še bolj fajn skupaj, ker nisem ena tistih babnic, ki svojega dragega ne pustijo samega ven z družbo in za vsako ceno hočejo biti prisotne. Nimam potrebe po nadzorovanju mojega, ker mu zaupam in poznam njegove prijatelje. Če želi iti sam na pir in imeti moške/službene debate, naj gre. Četudi želi, da grem takrat s sabo, ponavadi ne grem, ker ne bi zamudila nič zanimivega. Če me pa povabi zraven žurat ali pa kar tako, mi je pa itak luštno bit zraven, ker so sami intelektualci in se vsak dan kaj novega naučim.
In valda, da se ni treba odločit ali za zvezo ali za samski stan. Saj se da brez problema združit oboje.