Jaz sem nekje pri koncu druge sezone prenehala gledat, postalo tako nezanimivo, počasno in dolgočasno, da..meh.

..Evelyn.. napisal/-a:65 neodgovorjenih vprašanj o PLL

. Menim, da Ezra ni A. Pomojem je zasledoval Ario iz meni še neznanega razloga. Glede na to, da sta tam na žagi bila dva A-ja... Mogoče je bil drugi red coat, ki je rešil Emily, Ezra? In je Spencer potem odpeljal v lair... se preoblekel in pritekel za njimi? 

Consider yourself warned 
 Po drugi strani pa, ko se je Toby izkazal kot del team A in se je potem razpletno da ni, da sam fejka, bi blo preveč očitno da bi se stvar ponovila. Unga njegovga wrraaaa whhhyyy na koncu si res ne znam interpretirat najboljš.
 Muahaha EzrAAA 
 Niti me ne zanima, mam raj Lying Games 

s katerim bi naj Ali bila eno poletje. Sem poslušala intervju z Ianom Hardingom kjer je bilo rečeno, da se bo v drugem delu te sezone veliko dogajalo okoli Ezre in Arie in, da bomo videli tudi temno plat Ezre... Igralec je namreč ravno zaradi tega ostal v seriji. 
 Ravn včeraj sem videla nov preview Ravenswooda in mam občutek, da so liki v bistvu mrtvi... mal grozno no, ker sta mi Caleb in Hanna taaaak lepa skupi. 

Tearjerker napisal/-a:Una srota tam na busu poleg Caleba mu je pa tak podobna, da nisn vedla kir je Caleb kir pa una ko sta bla skupi v kadru.

.
. Ogromno enih epizod pa ful malo dogajanja.