Jaz sem pa čist obsedena s to serijo pa naj bo komurkoli že ne vem kak tečna
Upam, da Ezra ni A... sicer je ogromno teorij, da je ampak počakajmo. Jaz mislim, da ni, ima pa definitivno neko vlogo. Po mojem je board shorts...beach hottie

s katerim bi naj Ali bila eno poletje. Sem poslušala intervju z Ianom Hardingom kjer je bilo rečeno, da se bo v drugem delu te sezone veliko dogajalo okoli Ezre in Arie in, da bomo videli tudi temno plat Ezre... Igralec je namreč ravno zaradi tega ostal v seriji.
Sem pa prepričana, da fora ni ista kot pri Tobyju, ker to bi blo pa preveč lame.
Mi je pa mal neumno, da do zdaj niso še niti enega morilca našli in niti enega napadalca pa je že bilo tolk vsega...
Bedaste so mi teorije okoli tega, da je ena izmed deklet A... Velik jih govori, da bi lahko bila Aria... Dvomim.
Zgleda v halloween epizodi ne zvemo nič pametnega, razn kot zgleda, da je Ali živa... Na Ezro bomo pa mogli počakat do januarja
Sem pa jezna, da Caleb odhaja v spin-off

Ravn včeraj sem videla nov preview Ravenswooda in mam občutek, da so liki v bistvu mrtvi... mal grozno no, ker sta mi Caleb in Hanna taaaak lepa skupi.
In OMG, a niso izbrali najlepših moških (ja pa tut ženske) igralcev za to serijo?

I like to see my money ... hanging in my closet.
I saw you get into a cab with a woman wearing come-fuck-me heels!