Prava ljubezen ali zgolj sex?
Džeki
zdaj pa jaz tebe vprašam (sicer se strinjam s tvojo teorijo "sex=zveza", ker ne morem ljubiti človeka, če ne vem ali sva v postelji kompatibilna) kaj bi rekel punci, če bi z njo npr. en mesec "hodil" (brez sexa) ko bi ona določila datum začetka zveze? ker roko na srce punce to rade delajo/mo. zaradi raznih obletnic in podobih zadev.
ključno vprašanje torej: ali bi ji upal reči, da se zate šteje zveza od vajinega 1. sexa?
zdaj pa jaz tebe vprašam (sicer se strinjam s tvojo teorijo "sex=zveza", ker ne morem ljubiti človeka, če ne vem ali sva v postelji kompatibilna) kaj bi rekel punci, če bi z njo npr. en mesec "hodil" (brez sexa) ko bi ona določila datum začetka zveze? ker roko na srce punce to rade delajo/mo. zaradi raznih obletnic in podobih zadev.
ključno vprašanje torej: ali bi ji upal reči, da se zate šteje zveza od vajinega 1. sexa?
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
če bi punca tako dojela, ji bi poskušal razložiti...če ne bi dojela pa naj gre...
verjamem pa, da so v vsaki vezi skrivnosti, za katere si vsak partner sam določi, kaj bo skrivnost...
ampak da si ne bi upal partnerki povedat, od kdaj jaz štejem začetek veze in zakaj je temu tako, se mi pa zdi smešno in nesmiselno...saj vem, da ste babe zmaji, ampak če bi mi za to začela srat, bi letela po bregi navzdol kolikor je dolga in široka!

verjamem pa, da so v vsaki vezi skrivnosti, za katere si vsak partner sam določi, kaj bo skrivnost...
ampak da si ne bi upal partnerki povedat, od kdaj jaz štejem začetek veze in zakaj je temu tako, se mi pa zdi smešno in nesmiselno...saj vem, da ste babe zmaji, ampak če bi mi za to začela srat, bi letela po bregi navzdol kolikor je dolga in široka!

^^ no ja. če čutiš eno strast že prej, če se že prej zelo povežeš s partnerjem, če se pred samim sexom "zgodijo" reči, ki jih ni moč več jemati kot le naključno dobivanje/spoznavanje, se mi zdi velik nesmisel reči punci, da tisto prej zanj ni štelo nič. in za moje pojme, bi bila punca utemeljeno užaljena. nekaterim puncam pač sex veliko pomeni in se ne takoj podajo vanj. ja ja- tu je spet vse odvisno od tega in tistega in onega.
kar hočem reči je, da močno dvomim, da bi tudi sam Veliki Đeki upal kar tako punci reči, da je samo/le/in zgolj sex zanj začetek zveze. bi bilo kar lepo tako, da bi ji to zamočal in ji mesec prej vsako leto nosil rožico, saj konec koncev ni pomembno kako kdo dojema. zanima me le, če ima jajca, ali le velika usta.
kar hočem reči je, da močno dvomim, da bi tudi sam Veliki Đeki upal kar tako punci reči, da je samo/le/in zgolj sex zanj začetek zveze. bi bilo kar lepo tako, da bi ji to zamočal in ji mesec prej vsako leto nosil rožico, saj konec koncev ni pomembno kako kdo dojema. zanima me le, če ima jajca, ali le velika usta.
claire napisal/-a:Džeki
Zakaj naj ji ne bi upal reči. Ima pač drugačno definicijo od nekaterih.
Kdaj npr. pa zate dva začneta hodit?
Nivea
nivea9 napisal/-a:Zakaj naj ji ne bi upal reči. Ima pač drugačno definicijo od nekaterih.
Kdaj npr. pa zate dva začneta hodit?
sem že povedala zakaj, preberi si.
a te tako zelo zanima kdaj zame dva začneta hodit? pa ti povem. naključna "dva" imata svojo pamet, da se odločita kaj in kako. jaz za naju s fantom pa štejem tisti dan, ko sva si eden drugemu povedala kaj pričakujema od najinega odnosa. poznala sva se pa par let prej, tudi sexala sva že prej. tako da pri nama konkretno ni sex datum, niti prvi poljub, niti prvi zmenek.
-
- Cosmopolitanka
- Kraj: Gorenjska, Starost: 30 let
^^ Potem imaš tudi ti malce nenavadno definicijo kdaj dva začneta hodit.
No lepo bi bilo slišati več definicij kdaj sta dva par.
Zame postaneta dva par, oziroma začneta hodit, ko sta skupaj zato, ker jima je lepo skupaj, ko se pogrešata, ko načrtujeta to nadaljevati, in ko hočeta nekaj več ne le sex.
No lepo bi bilo slišati več definicij kdaj sta dva par.
Zame postaneta dva par, oziroma začneta hodit, ko sta skupaj zato, ker jima je lepo skupaj, ko se pogrešata, ko načrtujeta to nadaljevati, in ko hočeta nekaj več ne le sex.
- barbie_girl_85
- Cosmofrik
-
- Cosmopsiho
- Kraj: Lj
- barbie_girl_85
- Cosmofrik
sanjaanja napisal/-a:A pa se dejansko res dogovorite s fantom: od danes naprej pa hodiva, danes bova pa začela hodit?
Jaz se nisem še z nobenim to dogovarjala.
Tako glih ne, se pa dogovorimo o "pravilih" zveze (ne da hodiš s tipom, on pa ubistvu fura odprto zvezo).
Moj je recimo meni rekel: Boš zdej samo moja?
Sem pa že imela primer, ko sem jaz "hodila" s tipom, on pa z mano ni

Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!