*mala* napisal/-a: Pač zanimivo se mi zdi, da bi te svoje najljubše prijatelje kar skenslale, če bi vam povedali, da ste jim všeč.
Ja v tem se najdem tudi jaz.

Žal mi je za vas ker vam takšno prijateljstvo ne uspeva.
*mala* napisal/-a: Pač zanimivo se mi zdi, da bi te svoje najljubše prijatelje kar skenslale, če bi vam povedali, da ste jim všeč.
*mala* napisal/-a:haley napisal/-a:^^Evo nekaj enakega je pri meni. Njemu lahko vse zaupam, bolj kot katerikoli prijateljici. Pa tudi pred njim sem imela že zelo dva tesna prijatelja, pa ni nikoli kazalo, da se bo kaj več iz tega razvilo (in se tudi ni).
purple_rain napisal/-a:Smem prašat zakaj ju nimaš več? Se mi zdi ključno pri razumevanju moško-ženskih prijateljstev.. Pa ne mi ven z "zgubili smo stike" - ker v primeru resnega, tesnega prijateljstva se to ne zgodi kar tako..haley napisal/-a:Pa tudi pred njim sem imela že zelo dva tesna prijatelja, pa ni nikoli kazalo, da se bo kaj več iz tega razvilo (in se tudi ni).
Sploh pa, verjamem, da je dosti takih tipov, ki si ne upajo priznati čustev prijateljici in raje potiho malce trpijo zraven kot pa da sploh niso poleg tiste osebe...ne verjamem pa, da to lahko dolgo traja.What she said.jullia_ napisal/-a:http://www.laddertheory.com/
Vem, da se zgodi tudi "smo zgubili stike", ampak še vseeno se mi zdi, da če je res tesno prijateljstvo..ne vem, bi se človek trudil več za ohranjanje le-tega.. (govorim na splošno, ne o tebi)haley napisal/-a:Se tudi slišim s tistimi dvema kolegoma še, sm pač se ne vidimo več tako pogosto. En že tako na drugem koncu Slovenije živi, pa ima sedaj še družino, tako da valda da mu je to na prvem mestu. Z drugim se pa tudi slišiva še in vidiva, sm ne tako pogosto.
Ja včasih tudi do tega 'zgubili smo stike' prideSm mela tud že kako ful dobro kolegico, pa se sedaj skoraj nič več ne slišimo. Se mi zdi to ena zlo pogosta stvar v življenju.
Tudi moj fant je imel na začetku najine zveze dve zelo dobri prijateljici...pa so tudi skoraj izgubili stike, pa ima zdej dve drugi prijateljici
Pa OK, če že ne morš odnehat - kakšno prijateljstvo mi kao ne uspeva? Z moškim? Poglej na prejšno stran - moj "BFF" je tip (s tem, da je pač gej, kar olajša vse skupajnanamiša napisal/-a:kaj ti naj drugega rečem če ti takšno prijateljstvo ne uspe
purple_rain napisal/-a:Saj jih imamo tudi ostale, ampak pri večini velja eno od tistih prej omenjenih faktorjev (ali je nekdo gej ali se je pa ugotovilo, da z ene strani ni privlačnosti in je drugi pristal na tako prijateljstvo..).