Še kar ne morem verjeti. Res ne. Zelo mi je žal za njega... Tako lep glas in stas. Pred sabo je imel še vse, pa mu ni bilo usojeno, da bi to uresničil. Res je bil nekaj posebnega.
Ma jest sm že prov cel dan zamorjena zard tega... za mene je on res bil in tut bo ostal legenda, glas je mel pa tak, da so mi šle vsakič kocine pokonc. Groza
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
zjutrej mi je na faxu kolegica povedala.. pa sm šla prevert takoj na mobitelu na rtvslo.si .. že tko totalno depresijo zganjam dons.. pol pa še to.. res škoda.. ušeč mi je pa najbl njegova Čija si pa duet z anjo rupel pa tonijem cetinskim.. prou sad
Angie
Aye papi eres tan grande y tan duro, Y me lo da tan bueno, Tu eres mi pecado mortal, Coje lo otra vez!!
Nekak sem si mislila, da bo koncert v Križankah odpovedan, pa bo Tošea baje nadomestil Hari Matahari (ma ziher sem narobe napisala), Makedonija pa žaluje.
Res je škoda tako mladega in nadarjenega pevca!! takšne tragedije se še prehitro zgodijo in ponavadi nastradajo ljudje ki niso nič krivi!!
Pogrešali bomo njega in njegove pesmi
Ja cuj pa res se se roka vidi, joj vse sem se stresla ko sem to sliko vidla zej. Morem pa povedati da mi pa res zelo zal za tega pevca, njegova glasba mi je bila res vsec pa se on kot osebnost tudi, no pa se zelo simpaticen je bil. Res skoda