buubbika napisal/-a:Sirova štručka, on ne rabi tovrstnih preparatov, ker ima itak kvalitetna oblačila.g00fy_qa napisal/-a:Jaz imam veliko oblek in elegantnih zadev, ampak jih ne nosim tako pogosto. In pol sem se enkrat oblekla v eno od teh zadev, da greva s fantom na večerjo, on pa pride k meni oblečen v najljubše (sprane) hlače in športno jopico. Jah, sem imela kavbojke na koncu.
Torej ja, razumem pare, ki nimajo podobnega stila oblačenja in imajo včasih "težave" zaradi tega.
Midva pa ponavad oba veva, da če greva na nek u izi sprehod, da se ne bova kaj preveč upedenala, če pa greva na večerjo se pa oblečeva npr. elegantno. Sicer moj itak nosi srajce skor vsak dan, pa ok. Zamenja hlače za elegantne ipd.
jullia_ napisal/-a:Mene ob takih postih vedno zanima, kaj bi bilo, če bi bila situacija obratna. Če bi tip ženski recimo rekel, da naj ne hodi na obisk k njegovi mami v pajkicah/legicah, ker je to čisto nespodobno. Pa da naj se malo manj namaže![]()
EDIT: to je odgovor evvi in njenemu mnenju o dajanju nasvetov in ocenjevanju primernosti fantovih oblačil.
Sicer se mi pa zdi precej nevarno tipa oblačit. Na začetku je mogoče fino imet fanta, ki je kot plastelin in bo oblekel to, kar ti hočeš, jedel tisto, kar mu ti pripraviš,... si pa predstavljam, da po določenem času to rata totalno breme.
Veliko raje vidim, da obleče rdeč pulover čez modro majico, kot pa da bi se navadil, da mu jaz cunje pripravljam, kot da bi bil triletni otrok. Čisto resno, ene ženske to delajo.
jullia_ napisal/-a:Eno je, če človek vpraša za mnenje, drugo pa, če mu ga ti prostovoljno ponujaš![]()
Primerjava z odvetniki in poslovneži pa ni na mestu. Razen če bi rada dosegla, da srečanje s tvojimi starši postane formalna priložnost z dress-codom.