Ljubica poročenemu moškemu
-
- Cosmopsiho
P***a ste dosadne s to prostitucijo.
nedorasle kokoši. vse po vrsti imate svetniški sij okoli glave. me prav zanima če ste res vse tako brez greha.
nič drugega ne delate kot da napumpavate svoj velecenejeni nepokvarjeni ego nad nekom, ki dela napako.
in potem ste še cele pametne kako je dečva nizko padla in je brez samozavesti. me zanima kdo je tu brez samozavetsi.
jebemu, me čudi, da nimate predpone Sv. pred nicki.
babe dosadne.
nedorasle kokoši. vse po vrsti imate svetniški sij okoli glave. me prav zanima če ste res vse tako brez greha.
nič drugega ne delate kot da napumpavate svoj velecenejeni nepokvarjeni ego nad nekom, ki dela napako.
in potem ste še cele pametne kako je dečva nizko padla in je brez samozavesti. me zanima kdo je tu brez samozavetsi.
babe dosadne.
floribunda napisal/-a:P***a ste dosadne s to prostitucijo.
babe dosadne.
ti pa si popoln in maš vedno prav torej?
malo poglej, zakaj je odprla temo... zanimalo jo je naše mnenje in tu ga ma. nebom jaz svohega mnenja spreminjala, zato da bi ona mela več samozavesti.

-
- Sramežljivka
[size=9]jokam pa lahko zaradi mlajšega, prav tako kot tukaj. in da me po možnosti potem on pusti pri 30ih zaradi mlajše in kaj imam od tega? enako oz boljše se imam če sem ljubica nekomu enemu staremu poročenemu tipu ki ne ve kam bi z denarjem ...[/quote][/size]
se popolnoma strinjam.....
"z ženo živi, gradi in ustvarja .. sta si enakovredna partnerja " ja,ja tralala.....
Pa še tale mi je všeč "... kadar pa ti nekomu plačuješ za uslugo, in v tem primeru za spolno uslugo... pa je prostitucija" ne štekam pa sej valda ne seksaš z njim vsakič, ko sta skupi.... kaj pol mislš, da puca svoje oprav pri tem nč ne uživa in pol ji da on keš??????????????
se popolnoma strinjam.....

"z ženo živi, gradi in ustvarja .. sta si enakovredna partnerja " ja,ja tralala.....
Pa še tale mi je všeč "... kadar pa ti nekomu plačuješ za uslugo, in v tem primeru za spolno uslugo... pa je prostitucija" ne štekam pa sej valda ne seksaš z njim vsakič, ko sta skupi.... kaj pol mislš, da puca svoje oprav pri tem nč ne uživa in pol ji da on keš??????????????
- puma
- Cosmopolitanka
- Kraj: na drugi strani ... morskega travnika, kjer se preliva Ljubezen ... skrita v kapljici Vesolja...
..Evelyn.. napisal/-a:Whore alert.Jebiga, tudi taki obstajate. Samo, da nas pa filaš s pizdarijami kot so "svet je krut, tako je, na tem temelji bla bla" se pa kr lepo pejdi zaletet nekam, ti lahko marsikdo tukaj potrdi, da verjela ali ne, celo obstajajo funkcionalne zveze brez medsebojne koristi(denar, seks) in nekaterim življenje ne temelji na perverzu in izprijeni obliki življenja, ker ni morale temveč celo smo v t.i. "sanjskem svetu", kjer nista glavna stvar denar in seks.
In nikakor ti ne mislim vbijat v glavo mite o princih na belih konjih in popolnem svetu, ker je jasno, da svet ni popoln in da je človeštvo v dreku in da res za vrednote mnogo ljudi sprejema vse razen tistega, kar bi se moralo. AMPAK, tvoja odločitev je ali boš del tega sveta, ki se iz dneva v dan sprevrača v svinjarijo(in se boš slepila, da oh nekaj bom že odnesla iz te zveze, sj je vse kul! sm srečna) al boš verjela v neki, kar dejansko še obstaja.
Sicer me pa sploh moti tvoja neumnost, da si šla odpret temo. Sprašuješ, kaj si mislimo, povemo in ti odgovarjaš, da to tebi ustreza, ker je svet tako ali tako pokvarjen!!!Si zato prišla sem? Branit samo sebe?
Saj pa živi kakor hočeš, ti nihče tega ne preprečuje..samo, če nekateri tega ne odobravamo, se pač ne meči ven, da je to zate dobro. Pa sama veš, da to nima prihodnosti. Del tebe se samopomiluje, drugi del pa se brani prek foruma.(samo tako si lahko razlagam to, da si sploh šla odpret temo..če bi tako uživala in bi ti blo popolno, nebi neznancev spraševala kaj si o tem mislijo..)
Sploh pa, vseskozi se obračaš na.."svet je tak!!" -potem bom pa še jaz taka.Bi blo rimerno napisat tle "če bodo drugi skočl v reko, boš tud ti?" Otrok.

-
- Cosmopsiho
floribunda napisal/-a:P***a ste dosadne s to prostitucijo.
babe dosadne.
P***a, dj povej kaj je pametnega ta ženska napisala v to temo? Kaj jo je šla sploh odpirat? In če se ne motm, si bla ti tista, k je pred kratkim eni uporabnci rekla, da naj ne žali, ko ti je rekla, da si neumna, drži se svojega pizdenja drugim tud ti v drugih temah.
Prvo je pršla pisat sem kot ena smrklja. "MOJA PRIJATELJICA..." <---KAJ TI TO POVE? Da je žensko sram, da ve, da počne glupost in da ni ponosna na nič. Sčasoma, ko ji je folk začel govorit, da se jim ne zdi to prav, je zgradila obrambni zid in se branit, da njej je pa oh in sploh zakon bit fafačica starmu modelu s kešom in da nj damo mir, ker je svet tako ali tako v pizdi. In zanimivo, da si ti napisala, da ona DELA NAPAKO. In mi napumpavamo svoj ego, ker ji odgovarjamo, tako kot me mislimo? Točno ti si isto napisala, samo da manj razkrito kakor ostale. Ja, po tvoje dela napako. Po naše je pač prostitutka, ki dela napako. Obenem pa serje po svetu in ljudeh. Dej no, brani tiste, ki so vredni obrambe, ne pa 25letnice, ki niso dorasle samim sebi in svojim odločitvam, da bi za njimi vsaj trdno stale in jih branile od samega začetka, ne pa nekaj pol/pol. Če bi bila ona tako samozavestna in odločna, da je to zanjo dobro, nebi šla teme odpirat.
It was forever..but it didnt last long..
Pa kolk punc izkorišča fante za denar, ampak je pač resna zveza in se lepše sliši biggrin
točn tko!!!
babe dosadne.
puma- dokler le obsojam ljudi, ki obsojajo, mislim da mi ni hujšega biggrin
odlično povedano!
da sm pa odprla to temo sem jo pa iz čiste radovednpsti ker sm točno pričakovala cel kup enega obsojanja!
točn tko!!!
babe dosadne.
puma- dokler le obsojam ljudi, ki obsojajo, mislim da mi ni hujšega biggrin
odlično povedano!
da sm pa odprla to temo sem jo pa iz čiste radovednpsti ker sm točno pričakovala cel kup enega obsojanja!
- puma
- Cosmopolitanka
- Kraj: na drugi strani ... morskega travnika, kjer se preliva Ljubezen ... skrita v kapljici Vesolja...
tancica2 napisal/-a:da sm pa odprla to temo sem jo pa iz čiste radovednpsti ker sm točno pričakovala cel kup enega obsojanja!
glej .. če bi ti odprla temo in bi bila jasna na začetku, da si se odločila bit prostitutka ... se ne bi v to temo niti spuščala .. .pač tvoj lajf ...
Ker pa si odprla temo in bluzila kako si ljubica, si se mi zasmilila, ker sem na podlagi napisanega mislila, da si iskrena in da si se res zaljubila v poročenega tipa. Zato sem se vključila ...
tako da ne obračaj celotne zadeve, da gre za predsodek ...
-
- Cosmopsiho
tancica2 napisal/-a:da sm pa odprla to temo sem jo pa iz čiste radovednpsti ker sm točno pričakovala cel kup enega obsojanja!
Ja, to bo to. Človek, ki je zadovoljen sam s sabo, bo šel odpirat temo o tem, da bi dobil še več negativnih opazk in bo tako še bolj zadovoljen sam s sabo.
Btw, CITIRAJ= gumbek, ki ga z miško klikneš in tako CITIRAŠ osebo, katere post ti je "odlično povedano!!!!!".

It was forever..but it didnt last long..