evva napisal/-a:jah ne, pač morš bit prepričan, da te ne bo nobena zavrnila a ne. Če bi se pa že SLUČAJNO zgodil, da bi me kera zavrnila, bi si pač misnla "Your loss baby" in greš dalje. Če si prepričan vase, itak veš, da te ne bojo kar vse po vrsti zavračale. Po moje se teh zavrnitev najbolj bojijo tisti, ki pač niso dost sigurni vase, ne vem no
Tak preveč samozavesten pristop je men najslabši.. pa je lahko še tako hud pick up line, če nekdo pride do tebe, z mišljenjem kako se mu nobena ne more upret, je pr men odpadu takoj.
Drugač se pa vsak boji zavrnitve (ni nujno v takšni meri, da zato ne bo pristopu do nekoga), razen mogoče kakšen prepoln samega sebe, ki bo potem mislil, da je z bejbo kaj narobe, ker ga je zavrnila. In si tut težko predstavljam enga "čudaka", ki bo pogledal po lokalu izbral okoli 10 kandidatk (ki izgledajo dovolj dobro, da bi do njih stopu) in potem hodi po vrsti od ene do druge, kje se mu bo nasmehnila sreča.. nisem še zasledila v moji karieri žuranja, vrjetno bi se pa pošteno nasmejala

Pa tut če te nekdo zavrne, ker mu pač vizuelno ali karakterno ne potegneš, ne vem v kako je to lahko potem "his/her loss"? Nikol si ne bi kej takega mislla o tipu, ki bi me zavrnil, po drugi strani, pa tudi sama nisem na izgubi.