men je pa res škoda punc, ki nosjo all starke... Sem imel eno tako... Pa mi jo je ratal u izi porihtat Sej povprečna starost teh deklet, ki furajo te all starke tam do 16, 17 let Men so grdi - na ženski nogci
Men pa te usnjene/zimske/podložene variante sploh niso všeč. Najlepše so mi čist nizke allstarke, al pa une klasično visoke, kr iz blaga. Tele pikaste so pa ful hude
men so pa nore allstarke čist navadne rdeče, zelene, črne, modre,nizke in do gležnjev. zimske variante so mi čist mim, pa tud te z nekimi krogci pa pikcami...kr neki se mi zdijo
vsak ma svoj okus...
Would you die for love? ...it is not hard to die for love as it is hard to live for love!
Men so isto najboljše allstarke čist navadne - rdeče, črne, zelene (ta zelena mi je najhujša), tiste sprane moder pa rjavkaste. Ti moderni modeli mi nniso tolk hudi, sej kaki so res ful posebni, ampak jst sm bol za oldschool.
E una vita sola non pu bastare, per dimenticare una storia che vale, dei tuoi occhi che mi stanno guardare, non dimenticare ...
Jst mam trenutno, zaenkrat samo črne navadne, z belo kapico. Ampak študiram o tem, da bi si kupla čist črne. Sm pa res tud jst pozimi gledala visoke, črne še muckaste znotraj, tako da res nič ne zebe za 20k. Sam sm pol raj bulse kupla
You migt think i ain't worth a dollar, but i feel like a millionare.