A ste jim še privlačne?
-
- Cosmopsiho
Sploh nikjer ne piše, da so metalci svinjski in zlobni jao. Čim si mal povezana s to subkulturo se pa takoj čutiš primorano debatirat o tem in jih branit, čeprav nikjer ni nič takega omenjenega.
In se strinjam z Nio tukaj(omg
), mene bi tudi motilo, če bi si brado pustil al pa kej drugega, ker je fizična privlačnost pomembna(drgač pristaneš na cosmu s temo o ljubezni brez fizične privlačnosti
) in bi mu rekla da naj se obrije, ker me že majhen puh moti pri poljubljanju kaj šele vizualno bljeh, da ma pol metra brade. Seveda se gre tle za več al manj drastične spremembe, meni ni bilo niti 1% všeč, ko se je tip postrigel in nivo fizične privlačnosti se je pač malenkostno znižal(seveda to ni isto kot da bi pridobil 30kg no ampak vseeno), ker me pač dolgi lasje izjemno privlačijo na moškemu medtem ko mi je redkokatera kratka pričeska všeč. Seveda sva to preživela, ker ima druge atribute, ki me še vedno spolno privlačijo ampak če bi se take odločitve nizale druga na drugo bi to predstavljalo velik problem.

In se strinjam z Nio tukaj(omg

It was forever..but it didnt last long..
red_rose napisal/-a:dejansko ne bi pustile da fant zdaj recimo zacne poslusat drugacno glasbo, si pusti dolge lase in malo spremeni stil oblacenja? zakaj bi moral tip sprejemat kompromis s komerkol glede SVOJEGA stila? in recimo da se odloci da se bo oblacil kot njemu ustreza, bi ga pustila NIA?no, tvoj fant si tega itak ne bi upal - pa druge, ki imate fante ki tudi sami malo razmisljajo?
Saj se vsi ljudje s časom spreminjamo, odraščamo, menjamo stile,... in če se dva v svojih spremembah vedno bolj razhajata (to je lahko vprašanje imidža, stila žuranja, poklicnih ambicij,...), potem bosta šla pač narazen.
NIA je mogoče dala malo ekstremen primer, ko je napisala tisto o bradi, ampak na splošno se pa z njo strinjam. Če začneš hodit s skejtarčkom, ki nato postane metalec, imaš pravico do svojega mnenja o njegovi metamorfozi. On si seveda na vsak način lahko začne puščat dolge lase, fura usnje in hodi po metalskih koncertih,... ni pa rečeno, da ti to mora bit všeč.
Meni se ta predpostavka, da moraš partnerja sprejemat takšnega kot v vsakem danem trenutku je, zdi zgrešena. Sprejmeš ga takšnega kot je, ko se v zvezo spustiš. Potem se pa trudiš it v isto smer, ampak če ne gre, ne gre. V tej temi je govora o vizualni privlačnosti, zato sem se v zgornjem odstavku osredotočila na videz, ampak v bistvu je pa to moje splošno stališče, tudi pri karakterju, življenjskem stilu in ciljih za prihodnost.
razumem
na ja, razmisljam malo drugace kot ve
sem se zelo mlada, tudi moj fant, in z zanimanjem pricakujem spremembe pri obeh...zdi se mi grozno pomislit da bi ostala taka celo zivljenje
jaz sem se v zvezi ze kar spremenila, tudi on (ko sva zacela cisto navaden student, zdaj redno dela, njegovo druzabno zivljenje je cisto drugacno in tudi on, njegovo razmisljanje, stil zivljenja, interesi...). ampak jaz ga se vedno sprejemam takega kot je, prilagajava se drug drugemu, ne omejujeva..svoje zivljenje imam, rastem skozi izkusnje in se spreminjam, tudi okus glasbe se mi je mocno spremenil... pa se ne silim ostat za vsako ceno z njim, ampak res bi mogla bit ekstremna sprememba da bi ga samo zaradi tega pustila. seveda ce bi bla zelja obeh da ostaneva skupaj se da premostit marsikaj...
razumem tudi to o navzkrizju interesov...v nos mi je sel predvsem niin stavek ''takega kot sem ga dobila bi rada skos mela''
mislim, da je to nemogoce...ne vem, jaz bi se pocutla grozno da mi fant rece da pricakuje da ne bom nikoli spremenila stila, frizure... nekak nesvobodno
ce pa se ne bova vec ujemala pa ja, pride z leti...ne pa cez noc s tem ko si nekdo pusti brado ali potrize lase (kot sem prej citirala...) =)

razumem tudi to o navzkrizju interesov...v nos mi je sel predvsem niin stavek ''takega kot sem ga dobila bi rada skos mela''

-
- Komunikatorka
jullia_ napisal/-a:red_rose napisal/-a:dejansko ne bi pustile da fant zdaj recimo zacne poslusat drugacno glasbo, si pusti dolge lase in malo spremeni stil oblacenja? zakaj bi moral tip sprejemat kompromis s komerkol glede SVOJEGA stila? in recimo da se odloci da se bo oblacil kot njemu ustreza, bi ga pustila NIA?no, tvoj fant si tega itak ne bi upal - pa druge, ki imate fante ki tudi sami malo razmisljajo?
Saj se vsi ljudje s časom spreminjamo, odraščamo, menjamo stile,... in če se dva v svojih spremembah vedno bolj razhajata (to je lahko vprašanje imidža, stila žuranja, poklicnih ambicij,...), potem bosta šla pač narazen.
NIA je mogoče dala malo ekstremen primer, ko je napisala tisto o bradi, ampak na splošno se pa z njo strinjam. Če začneš hodit s skejtarčkom, ki nato postane metalec, imaš pravico do svojega mnenja o njegovi metamorfozi. On si seveda na vsak način lahko začne puščat dolge lase, fura usnje in hodi po metalskih koncertih,... ni pa rečeno, da ti to mora bit všeč.
Meni se ta predpostavka, da moraš partnerja sprejemat takšnega kot v vsakem danem trenutku je, zdi zgrešena. Sprejmeš ga takšnega kot je, ko se v zvezo spustiš. Potem se pa trudiš it v isto smer, ampak če ne gre, ne gre. V tej temi je govora o vizualni privlačnosti, zato sem se v zgornjem odstavku osredotočila na videz, ampak v bistvu je pa to moje splošno stališče, tudi pri karakterju, življenjskem stilu in ciljih za prihodnost.
Kaj pa če hodiš s človekom? Sploh ne vem kaj ma stil z vsem tem....kaj ko boste starejše? OK sej verjamem da ste vse pod 20, sam nad 30 pa težko najdeš skejtarčka.....ali pač?
Zadnjič spremenil barbika_444, dne 21. Okt. 2009 21:28, skupaj popravljeno 1 krat.
-
- Cosmopsiho
-
- Komunikatorka
barbika_444 napisal/-a:Kaj pa če hodiš s človekom? Sploh ne vem kaj ma stil z vsem tem....kaj ko boste starejše? OK sej verjamem da ste vse pod 20, sam nad 30 pa težko najdeš skejtarčka.....ali pač?
LOL, a sem se spet spustila v debato z nekom, ki vse razume dobesedno?
Tudi ljudje nad 30 let imajo (vsaj upam) fizične in osebnostne karakteristike. A se mogoče motim in so kar vsi enaki?
-
- Komunikatorka
-
- Komunikatorka
~NIA~ napisal/-a:barbika_444 napisal/-a:Nisem zasledila, da hodiš s "fantom" t.i. človekom......govora je blo o skejtarjih, metalcih.....ne pa Lukatih in Uroših, kar bi pravzaprav ljudje mogl bit.
Hvala bogu da mam čefurja....bosanc bo vedno bosancmi neu med metalce pobegnu.....
ja kako veš da bo? kaj pa če mu bo klenklno in bo postau rejver?use se lahko zgodi, jst sm dala tud primer, sicer prepričana da meni se kaj takega ne more zgodit. upam!!
jest če bi bla samska bi tud mela bosanca (pa ne čefurja!!) ker eni so prou fajn ljudje
julija_ je zelo lepo povedala
red_rose: z zadnjim postom se strinjam, ko si omenila spremembo razmišljanja in to - to itak da je kul, ker te spremembe so dobrodošle.. itak nemorš skos tko razmišljat kot pri letih, ko začneš (sploh če mlad začneš).
Hehehe Nia to je blo tko malo za šalo malo zares.....drgač pa......lohk se začne po glavi metat pa bo še vedno Bosanc....tud rejv ga tega ne odreši. Ja moj je prou fajn ja

Ma narobe sm se izrazla, pa so te zanji posti itak kr neki. Hotla sm rečt, da če človek hlače zamenja (iz širokih na ozke) in gre iz črnih majc na bele.....to že ne more bit razlog za prekinitev zveze. Pač mu rečeš naj se preobleče

Sej moj da tud kakšen ADIJO pulover nase al se pa obleče k za u cirkus.....sam to traja tok časa dokler ne prikoraka iz sobe.....pol pa sliš mene...! A me hecaš? Dej pejd se preoblečt lej kakšen si.....ma ne grem s tabo če greš tak!!!!" Ali obratno seveda, ponavadi če oblečem kaj "prekratkega". In problem solved

In pol vidim 10 postov na to temo, kako pač ne bi šlo če bi si pustu brado al pa metalc ratu......koga briga....pač mu zažgeš omaro in ga obriješ na spanju:) Dejte raj mal napisat o fizični privlačnosti, kilcah, urejenosti, gelu za lase doma (al raj free style), o tem al vas moti če trenerko doma nosi ipd
red_rose napisal/-a:meni je v takem primeru veliko hujsi in bolj kriv moski. zensko vidim bolj kot neke vrste zrtev izkoriscanja
No offense, ampak jaz sem moji vnaprej povedal, da kolikor je v njeni moči, mora ostat lepa. Eno je, če te doleti kaj, kar ni pod tvojim nadzorom, ampak če si zdrav, če lahko telovadiš, potem imaš, da poskrbiš za svoje telo. Če bi se resno zapustila, bi to pomenilo, da ne ceni svojega telesa. Kako naj potem jaz cenim njo?
In ja: po skoraj 6 letih me še vedno spektakularno privlači. Oba telovadiva in skrbiva zase in izgledava bolje, kot kdajkoli prej.
Jao, sam ste ene plehke no.
Če bi jst bla z mojim sam zarad videza, pol sploh nikol ne bi bila z njim, ker je videz verjetno zadnje, kar me na njem privlači.
Na žalost (ALI SREČO), spadam med tisti procent punc, ki jih je pač jasno, da je vizualna lepota minljiva in da ni odgovor za resno in trdno zvezo. Sori, za resno in trdno zvezo rabš še kej več kokr pa 20 kg mišic in goste lase.
Prčakujem pa od njega da se mi ne zredi in da je obrit. to je vse. In ja, to glede rejenja sem pa striktna, ne rečem da se zredi za par kil - ker jih kaj kmalu tudi zgubi, ampak da se zapusti in rata nek debeu zaležanc, jaz bom pa še vedno imela 50 kil - tuki se pa moje potrpljenje konča.
Midva sva glede teh stvari direktna, on meni direkt pove če je cajt za frizerja, pove mi kaj mi paše in kaj ne, tko pa tud jst njemu rečem da izgleda kot zadnji klošar in da naj se obrije, in pač, midva mava to že od začetka in noben nobenmu nč ne zameri.
Tud pri njemu velja isto - debela ženska ni opcija.
In pri kilogramih in kocinah se tud končane moje obremenjevanje z videzom tipa. To je tisto za kar lahko poskrbi - za ostalo pač ne more. Na žalost še ne obstaja šampon, ki bi ti povrnil lase, če si pač nagnjen k plešavosti. To pride in kurc, tako je.
Če bi jst bla z mojim sam zarad videza, pol sploh nikol ne bi bila z njim, ker je videz verjetno zadnje, kar me na njem privlači.
Na žalost (ALI SREČO), spadam med tisti procent punc, ki jih je pač jasno, da je vizualna lepota minljiva in da ni odgovor za resno in trdno zvezo. Sori, za resno in trdno zvezo rabš še kej več kokr pa 20 kg mišic in goste lase.
Prčakujem pa od njega da se mi ne zredi in da je obrit. to je vse. In ja, to glede rejenja sem pa striktna, ne rečem da se zredi za par kil - ker jih kaj kmalu tudi zgubi, ampak da se zapusti in rata nek debeu zaležanc, jaz bom pa še vedno imela 50 kil - tuki se pa moje potrpljenje konča.
Midva sva glede teh stvari direktna, on meni direkt pove če je cajt za frizerja, pove mi kaj mi paše in kaj ne, tko pa tud jst njemu rečem da izgleda kot zadnji klošar in da naj se obrije, in pač, midva mava to že od začetka in noben nobenmu nč ne zameri.
Tud pri njemu velja isto - debela ženska ni opcija.
In pri kilogramih in kocinah se tud končane moje obremenjevanje z videzom tipa. To je tisto za kar lahko poskrbi - za ostalo pač ne more. Na žalost še ne obstaja šampon, ki bi ti povrnil lase, če si pač nagnjen k plešavosti. To pride in kurc, tako je.
Tega, da je vizualna privlačnost na zadnjem mestu preprosto ne morem razumet. To je vendar tista stvar zaradi katere me je potegnilo k partnerju in obratno, na začetku veze. Sej nisem čez cel prostor vohala, da je on tisti ki me bo znal popolnoma izpopolnjevat, zadovoljit,...
Enostavno mi je v momentu padu v oči in hotla sem ga spoznat. Ujela sva s od začetka in sem vesela, da še traja. In ravno zato, ker mi je tolko privlačen, lep in sexi, me to da ma enkrat krajše in drugič cm daljše lase, ne moti toliko - kaj šele da mi ne bi bil več privlačen.
In, če mi ne bi bil fizično privlačen mu ne bi pomagalo če ima vso pamet, denar, dušo in sposobnosti sveta. Lahko bi bla dobra kolega, u postli z njim bi mi blo pa nepredstavljivo. Noge ne bi šle narazen, haha.
In ne, z njim nisem SAMO ZATO, ker mi je lep. Je pač del (kolikor se da
) prfektne celote.
Enostavno mi je v momentu padu v oči in hotla sem ga spoznat. Ujela sva s od začetka in sem vesela, da še traja. In ravno zato, ker mi je tolko privlačen, lep in sexi, me to da ma enkrat krajše in drugič cm daljše lase, ne moti toliko - kaj šele da mi ne bi bil več privlačen.
In, če mi ne bi bil fizično privlačen mu ne bi pomagalo če ima vso pamet, denar, dušo in sposobnosti sveta. Lahko bi bla dobra kolega, u postli z njim bi mi blo pa nepredstavljivo. Noge ne bi šle narazen, haha.

In ne, z njim nisem SAMO ZATO, ker mi je lep. Je pač del (kolikor se da

Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
renatka_ napisal/-a:To je vendar tista stvar zaradi katere me je potegnilo k partnerju in obratno, na začetku veze. Sej nisem čez cel prostor vohala, da je on tisti ki me bo znal popolnoma izpopolnjevat, zadovoljit,...
ja pri nama recimo ni bla vizualna privlacnost tista... =) sva se najprej po msnju malo poblizje spoznala, in zaljubila sem se v dolge pogovore z njim, takrat mi je postal tudi na zunaj vsec...

tako da bi me bolj motilo ce se iz takega cudovitega cloveka kot je zdaj, kar naenkrat spremeni v tipicnega moskega

nekaj mi je tudi smesno, enkrat je ena kolegica izjavla da jo bo strah zanosit ker bo debela kot slon in kako jo bo potem fant imel se rad