Svojo zgodbo želim deliti z vami

Pomoč iz čustvenih stisk.
Odgovori
*Abby**
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a *Abby** »

:wave:
Zadnjič spremenil *Abby**, dne 26. Jun. 2013 9:34, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
*frisko*
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a *frisko* »

sanjaanja napisal/-a:Poznam kar precej kolegic, ki jim je zelo pomembno kakšno firmo oblačil nosi fant, ena pada samo na kravatarje

bolano, pateticno, hudo za zamislit se! ...
sanjaanja
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Gorenjska, Starost: 30 let

Neprebrana objava Napisal/-a sanjaanja »

*frisko* napisal/-a:
sanjaanja napisal/-a:Poznam kar precej kolegic, ki jim je zelo pomembno kakšno firmo oblačil nosi fant, ena pada samo na kravatarje

bolano, pateticno, hudo za zamislit se! ...

Se strinjam, ampak takšne so. Jaz na firmo ne dam nič (no razen naše - Slovenske podpiram, če se le da), drugače pa sem rada urejena. To ne pomeni zdaj v kostimu, ampak pač normalno kulturno oblečena.

Pri fantih pa, če bi prišel v strganih, umazanih cunjah na zmenek bi se pa vseeno malo zamislila.
jagoda-malina
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a jagoda-malina »

*Abby** napisal/-a:In...eeeee...NETLOG? Neee no...to je pa res...nizek nivo no. :roll: Mene, pri mojih 19h so dodajali tipi, ki so imeli 30 in več let... taki, pri katerih je bilo dokaj jasno, kaj bi radi... :roll:

Jaz pa mislim, da niso vsi takšni. Ker potem bi bila tudi ti takšna in jaz enako, ker sva tam prijavljeni. Povsod se najdejo bedni fantje. Mislim pa, da bodo 30 letnico klikali drugačni fantje kot 20 letnico.
LiEn
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a LiEn »

No in tukaj imamo en lep primer ženske, ki je odpisala vse ljudi, zaradi svojega dragega in na koncu ostala sama :D
Nočem biti zlobna ampak prav ti bodi!!!
Na lastni koži sem občutila kako je to, ko kolegice dobijo tipa, potem pa jaz ne obstajam več. Načeloma sem jaz večno samska in primerna le za zbadanje...za druženje in zabavo pa pridejo v upoštev le dekleta z resnimi fanti...saj veste...double, triple itd dating.. takim prijateljicam sem se odpovedala.
In ne čudi se, da si sedaj tudi ti sama.
Sedaj imam druge prijatelje, tudi take, ki so že v dogoletnih zvezah, a najdejo čas še za kaj drugega kot pa svojo boljšo/sabšo polovico.
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a chiqqa »

zanimiv, da si spoznala samo čudno oblečenga, enga k preklinja, enga verskega fanatika, enga nevem kaj..zanimivo, da v enm srečanju dobiš en kup tok različnih ljudi...men je use skp sumljiv :D
Glorious*
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: lj*

Neprebrana objava Napisal/-a Glorious* »

*Abby** napisal/-a:Okej...
1. Prijateljice so osebe. Ne sredstvo za pridobivanje fanta.
2. Fant te ne bo naredil srečne. Najprej moraš biti srečna sama.
3. Če ti je pretežko iti v mesto in tam najti nov hobi...tvoja krivda.
4. Če si bila povsod navajena hoditi z družbo, je mogoče čas, da se naučiš malo samostojnosti.
5. Če pri vsakem moškem, ki ga spoznaš iščeš samo napake; ja boš sama...
Hmmm...še kaj? Kdo je čuden? Ti ali svet? Ne bi sodila...

haha huda(:*se strinjam..nebi mogla dobit bolšga odgovora(:*presel se u lublano pa bos vidla kaj je uzivancija(;
orhideja1
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a orhideja1 »

LiEn napisal/-a:No in tukaj imamo en lep primer ženske, ki je odpisala vse ljudi, zaradi svojega dragega in na koncu ostala sama :D
Nočem biti zlobna ampak prav ti bodi!!!

A ti si vse odpisala?
nikaragua
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a nikaragua »

men je pa popolnoma razumljivo k pac dva prideta na frisno skupi da bi rada bla cim vec casa skupi in posledicno ni casa za kolege....

ampak ta cajt mine v letu letu pa pol in takrat je cedali vec casa za kolege.

pr men je blo tko..pa zato nism zgubla kolegic sam pac so se navadle da vec al mn svojga tipa posod vlacm sabo. no grem kdaj pa kdaj tut sama sam ponavad ne.

je pa res da sva ubadva full druzabna in ga zlo rada zurava in sva nasplosno zlo vesela povabil na razne privat zure k se jih z veseljem udeleziva.

nasplosno pa mislm da tista kolegica k nebo sprejela mojga tipa tut nerab bit moja kolegica.

drgac pa men je nasplosno sedel k sm bla sama stuljenje parom! res spoznas cool folk
Baby*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Baby* »

Odvisno enim pač ne paše lučke držat :) glede oblačenja res je da ne moreš sodit človeka po obleki ampak če bi prišel fanta na prvi zmenek umazan v raztegnjenih cotah po možnosti še raztrganih mi niti malo ne bi bilo všeč vsaj takega pa hočem da da vsaj malo na sebe da ima vsaj eno normalno majico in hlače...
nivea9
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a nivea9 »

Baby* napisal/-a: glede oblačenja res je da ne moreš sodit človeka po obleki ampak če bi prišel fanta na prvi zmenek umazan v raztegnjenih cotah po možnosti še raztrganih mi niti malo ne bi bilo všeč vsaj takega pa hočem da da vsaj malo na sebe da ima vsaj eno normalno majico in hlače...

Res ne moreš, ampak da ima vse pretegnjene in sprane cunje je pa mal preveč. Bi razumela, če ne bi imel denarja. In da ima še vse krmežlje okrog oči, ker se očitno ni ne umil, ne počesal.
Baby*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Baby* »

nivea9 napisal/-a:
Baby* napisal/-a: glede oblačenja res je da ne moreš sodit človeka po obleki ampak če bi prišel fanta na prvi zmenek umazan v raztegnjenih cotah po možnosti še raztrganih mi niti malo ne bi bilo všeč vsaj takega pa hočem da da vsaj malo na sebe da ima vsaj eno normalno majico in hlače...

Res ne moreš, ampak da ima vse pretegnjene in sprane cunje je pa mal preveč. Bi razumela, če ne bi imel denarja. In da ima še vse krmežlje okrog oči, ker se očitno ni ne umil, ne počesal.

Pri takem bi se tudi jaz zamislila in mi ne bi bilo niti malo všeč....
klara125
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a klara125 »

Nivea, jaz pa te popolnoma razumem. Tudi sama sem stara 33 let. In če bi jaz postala zdaj samska, bi se mi verjetno godilo podobno kot tebi. Nasveta nimam. Imam pa tolažilno besedo. Slej kot prej boš tudi ti našla nekoga, ki ga boš lahko imela rada in ti bo ljubezen vračal... samo malo potrpi in se ne obremenjuj preveč, ne išči... ljubezen te bo sama poiskala... :wink:
nivea9
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a nivea9 »

klara125 napisal/-a:Nivea, jaz pa te popolnoma razumem. Tudi sama sem stara 33 let. In če bi jaz postala zdaj samska, bi se mi verjetno godilo podobno kot tebi. Nasveta nimam. Imam pa tolažilno besedo. Slej kot prej boš tudi ti našla nekoga, ki ga boš lahko imela rada in ti bo ljubezen vračal... samo malo potrpi in se ne obremenjuj preveč, ne išči... ljubezen te bo sama poiskala... :wink:

Hvala :)
Se takoj vidi, da si starejša, ker dejansko je drugače, ko si starejši in drug način razmišljanja.
Uporabniški avatar
angie55
Sramežljivka
Sramežljivka

živjo

Neprebrana objava Napisal/-a angie55 »

s fanti je problem jap, pa tud z prijatelji
Odgovori