. Sam je pa res, da sva se 3 mesce non stop pogovarjala po msn-ju
 . Sam je pa res, da sva se 3 mesce non stop pogovarjala po msn-ju 

pač pride spontano.. drgač pa nikul nism kej preveč prčakvala tkole.. na nek način je tut zanimivo kako spoznaš zanimive ljudi, k jih drgač neb, k so preveč oddaljeni od okolja v katerem živiš..
 pač pride spontano.. drgač pa nikul nism kej preveč prčakvala tkole.. na nek način je tut zanimivo kako spoznaš zanimive ljudi, k jih drgač neb, k so preveč oddaljeni od okolja v katerem živiš..

) kje gor, bi si misnla, da bog ve kakšn je, da na netu išče ženske. Kot da si v realnem življenju ne more najdit. Sej vem, da ni v vseh primerih tak, ampak enostavno mam tako mišljenje in me ti tipi odbijajo. OK drugač pa je če koga čist po naklučju spoznaš na kakem forumu al pa kej takga ...
 ) kje gor, bi si misnla, da bog ve kakšn je, da na netu išče ženske. Kot da si v realnem življenju ne more najdit. Sej vem, da ni v vseh primerih tak, ampak enostavno mam tako mišljenje in me ti tipi odbijajo. OK drugač pa je če koga čist po naklučju spoznaš na kakem forumu al pa kej takga ... 

no angel napisal/-a:Js mam o tem spoznavanju prek interneta tako mnenje - tisti, ki iščejo fante/punce prek zmenkarij in raznih podobnih strani, so men kr mal patetični.... OK drugač pa je če koga čist po naklučju spoznaš na kakem forumu al pa kej takga ...

Poznam kar nekaj folka, ki si je partnerko/ja našlo preko neta, pa so ti čisto normalni ljudje, se je možno z njimi o vsem pogovarjat. Pa ko že omenjate spoznavanje v živo, kje to spoznavate. V lokalih in diskačih? Takšna mesta so zadnja, kjer se najde drugo polovico, ali pa sploh ne.no angel napisal/-a:Js mam o tem spoznavanju prek interneta tako mnenje - tisti, ki iščejo fante/punce prek zmenkarij in raznih podobnih strani, so men kr mal patetični.
jagodka85 napisal/-a:Kaj pa če se folk prjav iz zajebancije gor, ne iz obpua al pa zarad tega, ker so čudni al pa kej? Poznam dost folka, k je prjavljenih na takih in drugačnih straneh za potencialno iskanje partnerja, pa niso čudni. Jst ko sm se kam prjavla, je bla zadnja misel ta, da bi koga spoznala in s kom bla. pač sm iskala nova poznanstva in ne romantičnih uric v dvoje. Men se to ne zdi nč narobe, vsak dela, kar mu paše in če si prek neta išče zmenek, zakaj pa ne? Sej kruh tud lahko recimo kupš prek interneta, pa tud ne veš, kaj boš dobu.

Petko napisal/-a:Poznam kar nekaj folka, ki si je partnerko/ja našlo preko neta, pa so ti čisto normalni ljudje, se je možno z njimi o vsem pogovarjat. Pa ko že omenjate spoznavanje v živo, kje to spoznavate. V lokalih in diskačih? Takšna mesta so zadnja, kjer se najde drugo polovico, ali pa sploh ne.no angel napisal/-a:Js mam o tem spoznavanju prek interneta tako mnenje - tisti, ki iščejo fante/punce prek zmenkarij in raznih podobnih strani, so men kr mal patetični.
 Sicer pa, nasplošno so takšna mesta res verjetn zadnja (za kej resnega mislim), ampak js sm enga svojega bivšega spoznala v diskoteki in sma bla potem več kot 2 leti skup.
 Sicer pa, nasplošno so takšna mesta res verjetn zadnja (za kej resnega mislim), ampak js sm enga svojega bivšega spoznala v diskoteki in sma bla potem več kot 2 leti skup.  Drugač sm pa svoje bivše npr. spoznala prek kolegov, v šoli oz. potem kasnej na faksu, na kakšnih prireditvah al pa tekmovanjih ... Tolk je možnosti. Nism v glavnem še nikdar bla s kom, ki bi ga spoznala prek interneta. In sej sm rekla, ne rečem da so vsi, ki so prijavljeni na takih straneh, čudni, mogoč so eni res za foro gor, ampak tisti, ki so pa prav zato gor, da si kerga najdejo, ne vem no, to mi pa je mal čudno, ja. Pač takšno je moje mnenje.
 Drugač sm pa svoje bivše npr. spoznala prek kolegov, v šoli oz. potem kasnej na faksu, na kakšnih prireditvah al pa tekmovanjih ... Tolk je možnosti. Nism v glavnem še nikdar bla s kom, ki bi ga spoznala prek interneta. In sej sm rekla, ne rečem da so vsi, ki so prijavljeni na takih straneh, čudni, mogoč so eni res za foro gor, ampak tisti, ki so pa prav zato gor, da si kerga najdejo, ne vem no, to mi pa je mal čudno, ja. Pač takšno je moje mnenje.no angel napisal/-a:Js mam o tem spoznavanju prek interneta tako mnenje - tisti, ki iščejo fante/punce prek zmenkarij in raznih podobnih strani, so men kr mal patetični.