doggica napisal/-a: ker sem se streznila u trenutku, ko sem začutila tiste centimetre![]()

doggica napisal/-a: ker sem se streznila u trenutku, ko sem začutila tiste centimetre![]()
capo di banda napisal/-a:Jaz nič ne žalim jaz samo ko sem prebral temo me je malo zmotile kako nekatere pametujejo in se smejejo temu a same pa verjetno niso lepe ampak seveda po internetu je najlažje otresat. Na srečo ne spadam v to skupino moških samo če se pa malo v njihovo kožo postavim pa ko bi prebral to temo bi me še dodatno zabediralo. Kot je rekel že Prešeren "Le čevlje sodi naj Kopitar!" ne pa da neke ženske ki so verjetno tudi same v podnu tukaj otresajo in še dodatno zbijajo samozavest takšnim moškim ... Če ne razumete mojega posta ali nočete razumeti vam ne morem pomagati samo za začetek se postavite v njihovo kožo in je, ker taki ki imajo take težave verjetno o tem dosti iščejo po internetu in potem pridejo v to temo kjer je na kupu dosti "pametnih" bab preko interneta in še tisto malo samozavesti kar jo ima mu gre