Js pa ne razumem, zakaj tk burn odziv - ženska bi pač rada enga rednga f** frenda, pa se za vsakga izkaže, da že ma f** frendico, njo pa izkoristijo sam tu pa tam za občasno popestritev - in mi ni jasn kaj je tle tk zlo groznga in zgražanja vrednga. Mal prebereš določene "odgovore" pa se že res vprašaš al je avtorca mal primitivna, al pa polovica uporabnic tle v tej temi.
little dandelion let your heart keep time now the clouds are gone all of your tomorrows shine
no angel napisal/-a:Js pa ne razumem, zakaj tk burn odziv - ženska bi pač rada enga rednga f** frenda, pa se za vsakga izkaže, da že ma f** frendico, njo pa izkoristijo sam tu pa tam za občasno popestritev - in mi ni jasn kaj je tle tk zlo groznga in zgražanja vrednga. Mal prebereš določene "odgovore" pa se že res vprašaš al je avtorca mal primitivna, al pa polovica uporabnic tle v tej temi.
se po eni strani kar strinjam tukaj..mogoče pa je tomažinka končala z kako (resno) zvezo, pa bi se rada nekaj časa samo "zabavala"
Mislim, da ni problem v tem KAJ je napisala, ampak v tem KAKO je napisala. Njeni odgovori so žaljivi po večini, nekateri tudi na meji dobrega okusa, da ne rečem vulgarni ... Potem se res vprašaš, če je možno, da nekdo tako zelo primitiven ali pa se samo dela norca.
No angel, če bi bilo vprašanje napisano na tak način kot si ga napisala oz. izluščila ti, potem bi bili najbrž (upam) tudi odgovori normalni.
sej ti je že veliko ljudi na tem forumu odgovorilo da obstaja mnogo forumuv/chatov glede iskanja tovrstnih zvez kt jih ti želiš...se pravi pač zvez kjer dva človeka povezuje zgolj sex in nič drugega
and baby when it's love it is not rough it isn't fun...
ja kaj si pa pričakovala .no ja lahko pa dobiš tipa veliko mlajšega od sebe ta bo pa pomojem zelo vesel če ga bo ktera kaj naučila.Lej itak moja teorija je.taki k so tvojih let pa normalni majo že vsi babe al pa si celijo svoje rane al pa že majo svoje f** jebačice...tisti k jih pa nimajo so pa taki ja k si jih ti opisala
and baby when it's love it is not rough it isn't fun...