Anelise napisal/-a:In sex zame ni tolazilna nagrada v smislu "ze ce noce bit moj moj,bova pac sam ff-ja".Tako jst razmisljam...
js tega nimam kot tolažilna nagrada...ker z njim je pač ratalo spontano...
...in sm prepričana, da nama kot partnerjema sploh ne bi uspelo...
Anelise napisal/-a:Zato tudi ne razumem kako to,da si velika vecina zeli od ff-ja vec kot je sex.. In vas sprasujem: a so vam vasi ff tako po karakterju kot po videzu tko vsec,da se pol zaljubite vanje?
zase lahko trdim, da si od njega nism nikoli želela kej več kot ff...že najin način življenja je tako hudo drugačen...da sploh ne bi funkcionirala skupej...
glede videza...js sm mnenja, da če ti neka neznana oseba, ni niti malo simpatična al karkoli...se ne boš potrudu niti vzpostavit kontakta z njo...
...je pa res, da videz vara...to še vedno drži...ampak...če ti osebe ne poznaš...jo boš najprej ocenil po zunanjosti...
karakterno bi lahko še nekako funkcionirala...
...ma...se pa na enem za nekatere pač nepomembnem področju ne bi ujemala...on ima psa v stanovanju...js mam pa dobesedno alergijo na kakršnekoli živali (razen živali na katere nimaš vpliva - komarji, muhe...) v stanovanju...
...js delujem po temu načelu...dokler bom js čistila stanovanje...razen muh, komarjev in podobnih nadležnih živali ne bo v stanovanju...
(zato se tudi nisva nikoli dobila pr njemu...)
...čeprav se midva poznava že enih 18 let (ff sva pa cca 1 leto)...tako da...mah...to glede videza in karakterja...v tej zgodbi ne morem govorit o temu...ker nekako...ma se poznava že preveč cajta...mislim, da bi blo za okolico zelo hudo presenečenje...oz...boljše rečeno šok...ker itak ne bi mogli verjet...
Anelise napisal/-a:Poleg tega..Ko tolk omenjate,da se navezete?Na kaj tocno se navezete?Na skupne trenutke al na to, kk se on z vami obnasa?
...se mi zdi...da se je prej on navezal name, ku js na njega...je mel obdobje, k je hotu, da hodiva skozi na pijačke...in ne vem še kaj...in sm ga js preprosto odpikala, ker nism mela cajta se ubadat z njim...no potem se je očitno vdal...in zdej sva še vedno ff...čeprav javnost...vsi vejo da se poznava...in to je to...ker ni nobenmu interes, da pride to na dan...