ali se me je naveličal?

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

:nixweiss:
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 02. Dec. 2010 21:26, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
tmis_
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a tmis_ »

verjetno sem malo obsedena z njim (ali obratno), ker si ne znam predstavljat dneva brez njega.

V prvem delu priznaš, da mogoče le si malo obsedena z njim, v drugem me pa prepričuješ, da temu ni tako in da fanta ljubiš. Torej, če bi se tvoj fant srečen želel odpraviti za en mesec na študij v tujino, ga ti sploh ne bi poskušala prepričat v nasprotno in mu težila (glede na to da si ne predstavljaš dneva brez njega??)? Torej, je to sebičnost ali ljubezen?

No, sedaj mi pa naj katera, namesto da tuli in obrača moje besede (kdo je sploh govoril o kakšni prisil in o tem, da vas noben ne sili da pokličete fanta? Ta odgovor sploh ne spada v kontekst mojega prvega posta in ste si ga gladko malo izmislile), razloži, kaj drugega je obsedenost če ne kar tole, kar sem citirala?

In še nekaj: kadar kdo pripomni kaj v zvezi z vašo zvezo, so pripombe kot "zavistna si" in podobne prav ena stalnica. Sedaj pa me zanima, ali znate mislite s svojo glavo in razumeti, kaj vam želi nekdo povedati s svojim postom ali ven butate le obrabljene fraze, ki se ob takih trenutkih "pač rečejo"?
Uporabniški avatar
Roberta R.
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Roberta R. »

js se tut slišm z mojmu vsak dan.. tut po 5krat včasih.. sicer so pogovori kratki.. tam okoli 3h minut, razen če dela popoldan in mam tut js čas, se pogovori kr zavlečejo v 20 minut ali pol ure.. pokličem ga čist tko da se mal slišva.. sva pa tako zmenjena, da če so kakšne obveznosti, obiski, kavice, pol se ne kličeva.. se pa ne vidva vsak dan, tam 2 - 3 dni na teden..
men se v nobenem primeru ne zdi nč narobe, pač sej se partnerja že med sabo zmenta kdaj in kolkrat se bosta slišala.. če komu kej ne paše bo najbrž povedal.. vsak dela kakor ve in zna in tako kokr je zanj najbolj prav.
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

n)
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 02. Dec. 2010 21:21, skupaj popravljeno 1 krat.
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

~NIA~ napisal/-a:seveda bi pustila fanta v tujino na študij, vendar bi ga nenormalno pogrešala in zna se zgodit da bi ga vsaj 1x tudi obiskala :)
tudi on me je "pustil" za 1 teden v tujino, ker sem mogla jit nujno.
če pa bi moj želel na potovanje (ki ni tako nujno), sem pa prepričana da bi me uzel s seboj oz. čakal toliko časa da uskladiva termin.
nevem kaj je narobe s tem da ga imam rada in si želim čimveč časa preživeti z njim (in ja, hodim tudi na pijače s kolegicami...).

in temo bojo zaklenil ker smo OT (sicer pa se avtorca tko ne jav več in je vseen)

nia navad se, pač je folk tak, da misl da bi mogl bit use tko kot oni pravjo.
nekatere pač s fanti rade preživimo več časa in glede na to, da zveze še kr trajajo, jst ne vidm nobenga problema.tiste, zveze ki so ble pa kvazi tok oh in sploh popoune, pa razpadajo.
pa mal si u glavi poštelejte kaj pomen obsedenost in kaj pomeni da si pač enostavno rad z nekom in raje z njim kot s kšnim drugim.
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

:)
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 02. Dec. 2010 21:18, skupaj popravljeno 1 krat.
a_pikica_a
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a a_pikica_a »

jullia_ napisal/-a:
a_pikica_a napisal/-a: Ko nisva v šoli, sva ponavadi skupaj, razen ko se je potrebno učit ali pa kej doma postrorit, ali kdo od naju kam gre sam, ima kake opravke in podobno.

Ja tole je pa čisto preveč splošna izjava. A to pomeni, da sta skupaj 6 ur na dan, a 3x na teden zvečer? Verjetno lahko vsaka tukaj napiše, da je s fantom skupaj takrat, kadar ne počneta nečesa vsak zase ločeno :)

a_pikica_a napisal/-a:Jaz se z mojim vsak dan vidim, obedujem, spim.

;)
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

~NIA~ napisal/-a:ja purple sej vem kako je na forumu, kar same nimamo niti drugim ne privoščimo, nasprotno - prepričujemo njih in sebe da je to slabo zanje.. :)

jst sm bla rada vsako prosto minuto z mojim fantom prvi mesec, ko je bila zveza še čisto frišna, in rada sem vsak prost trenutek z njim zdej, po skoraj 2h letih, še vedno učasih čutim metujčke kot prvih nekaj mesecev, a ni to neki najlepšga?
al bi mogla se zdej že naveličat in si počast omislt koga novga? zgleda da je to to, če pri vas še ni to tisto pravo, ne govorte ker zgleda ne veste kako se obnaša (za)ljubljen človek :)

ja nevem kaj bi rekla, zgleda da bo to res praviln odgovor.Namreč, nevem, jst ne razumem, kako se lahko vidiš s svojim samo 1x/2x na tedn, kako use počneta posebej itn..Jst si take zaveze absolut ne predstavljam in si je nikoli nisem.Tista, ki pa je bla v tem smislu se je pa zlo hitro končala, ker jst deca potrebujem mal več kot da me pa ob večerih samo poseksa in gre domov, pa enkrat na mesec pele u toplice, da pozabm na to da se nisva skor nč vidla.
in isto je pri nama.Naju ne moti, to da sva skupaj, nasprotno želiva si bit skupaj, uživava skupaj.In kaj je tle narobe in kaj je narobe z mojo 4 letno zvezo potem res nevem.Treba se je mal prej prepričat preden govort krneki tja v tri dni.
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

em!
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 02. Dec. 2010 21:18, skupaj popravljeno 1 krat.
fun
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a fun »

Meni se tut zdi pa lepo, da imata partnerja možnost, da se vsak dan vidta. In to ni obsedenost; ravno v takšnih "vsakdanjih" situacijah najbolje spoznaš človeka.
Uporabniški avatar
tmis_
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a tmis_ »

*purple* napisal/-a:ja nevem kaj bi rekla, zgleda da bo to res praviln odgovor.Namreč, nevem, jst ne razumem, kako se lahko vidiš s svojim samo 1x/2x na tedn, kako use počneta posebej itn..Jst si take zaveze absolut ne predstavljam in si je nikoli nisem.Tista, ki pa je bla v tem smislu se je pa zlo hitro končala, ker jst deca potrebujem mal več kot da me pa ob večerih samo poseksa in gre domov, pa enkrat na mesec pele u toplice, da pozabm na to da se nisva skor nč vidla.

Ne razumeš ne, zato ker zate (in še za marsikoga tu na forumu) obstajata samo dve skrajnosti: bit skupaj 24 ur na dan in si ne predstavljat življenja brez tipa ali pa bit skupaj 1x na teden in pač, se ne imeti "zares" rad.

Isto z obsedenostjo. Vi vidite pod pojmom obsedenost samo eno sliko: žensko, ki ima tipa na ketni in si reže žile, ko tega ni zraven. Bi se dalo v obeh primerih razmislit tudi o kakšni vmesni varianti?

Aja, purple, ti se čisto v vsaki temi oglasiš in na veliko večino postov odgovarjaš s čisto nečim tretjim, kar sploh nima veze s postom na katerega odgovarjaš. Jaz o jabolkah ti o hruškah. Kdaj sem omenila, da je prav, da se s tipom vidiš čimmanj, ko pa cel čas poskušam povdarit dejstvo, da je zmernost ključna? (če to še ni bilo očitno)
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

:)
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 02. Dec. 2010 21:17, skupaj popravljeno 1 krat.
a_pikica_a
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a a_pikica_a »

tmis_ napisal/-a:
*purple* napisal/-a:ja nevem kaj bi rekla, zgleda da bo to res praviln odgovor.Namreč, nevem, jst ne razumem, kako se lahko vidiš s svojim samo 1x/2x na tedn, kako use počneta posebej itn..Jst si take zaveze absolut ne predstavljam in si je nikoli nisem.Tista, ki pa je bla v tem smislu se je pa zlo hitro končala, ker jst deca potrebujem mal več kot da me pa ob večerih samo poseksa in gre domov, pa enkrat na mesec pele u toplice, da pozabm na to da se nisva skor nč vidla.

Ne razumeš ne, zato ker zate (in še za marsikoga tu na forumu) obstajata samo dve skrajnosti: bit skupaj 24 ur na dan in si ne predstavljat življenja brez tipa ali pa bit skupaj 1x na teden in pač, se ne imeti "zares" rad.

Isto z obsedenostjo. Vi vidite pod pojmom obsedenost samo eno sliko: žensko, ki ima tipa na ketni in si reže žile, ko tega ni zraven. Bi se dalo v obeh primerih razmislit tudi o kakšni vmesni varianti?

Aja, purple, ti se čisto v vsaki temi oglasiš in na veliko večino postov odgovarjaš s čisto nečim tretjim, kar sploh nima veze s postom na katerega odgovarjaš. Jaz o jabolkah ti o hruškah. Kdaj sem omenila, da je prav, da se s tipom vidiš čimmanj, ko pa cel čas poskušam povdarit dejstvo, da je zmernost ključna? (če to še ni bilo očitno)

Kaj pa je zate zmernost v tem primeru?
Jaz se z zmernostjo v mladih letih vsekakor strinjam, ampak če je zveza že toliko resna in če preide v to, da že skor živiš skupaj, ne vidim nobenega problema.
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

Pojma skupno življenje in preživljanje celih dni skupaj nista sopomenki, ne vem, zakaj ju ene tako rade enačite. Skupno življenje je bivanje na istem naslovu, ekonomska skupnost, delitev gospodinjskih opravil,... visenje skupaj 24/7 z izjemo res nujnih in neodložljivih opravkov je pa nekaj čisto drugega.
pokapika
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a pokapika »

Zakaj nebi nekdo, ki mu je lepo s partnerjem preživel z njim čimveč časa? ne vidim problema. Pa če je to po cele dneve še toliko bolje. In ženske, če punci paše biti s tipom cele dneve, naj bo, hvalabogu, ve se pa ubadajte s svojim življenjem in bodte s tipom v zmernih količinah samo zato ker se že vnaprej bojite da bi se ga naveličale in da nebi slučajno kdo okoli vas govoril da ste z njim obsedene. zgrešena logika :)
Odgovori