Druženje s pripadniki nasprotnega spola
ne, ti predsodki niso leteli na to...leteli so na to, da očitno niste sposobni razumet, da ima kdo drugačno mnenje. pa nisem rekla, da so neresne zveze, kjer imaš prijatelje (jih imam tut jst), ampak se mi pa zdi malce paradoksalno, da ste nekatere RAJŠI s kolegi kot s fantom. samo to...in jst sem pač pisala o tem, da nimam želje več se z drugimi tipi dužit (kar ne pomeni, da z nikomer ne govorim ali pa da se nikoli nisem družla s kom...) in nisem vedno samo s svojim fantom, s katerim hodim sedem mesecev, če je to to vprašanje, samo pač...ni mi več veliko do družbe drugih prijateljev...kar ne pomeni, da z nikomer ne govorim več. samo ...zreducirano je zdaj to druženje, ker imam prostega časa ob šoli in nekaj obšolskih dejavnostih, bolj malo, fant pa tudi in tisti čas rajši preživljava skupaj. nevem kaj je tu tako narobe. in se opravičujem, nič ni letelo na tiste, ki se dobivate s svojimi prijatelji tu in tam...samo hotela sem reči, da se mi zdi malo neresno, da si rajši z nekom drugim, kot s svojim partenrjem. v takem primeru bi jst pač razmislila o tem, zakaj sem sploh z njim. 

BaBeBi, pa saj nobena ni napisala, da je raje s prijatelji, kot s fantom. Večina nas verjetno niti nima lestvice prioritet narejene tako strogo, da bi bile vse zadeve ena nad drugo.
Ampak če greš pa 6x s fantom ven, sedmič pa s kolegom na kavo, pa to verjetno ne pomeni, da imaš zdaj njegovo družbo absolutno raje kot fantovo.
In sploh se mi zdi logično (če si s tipom več kot 3 tedne, to se še da 24 ur na dan skupaj tičat), da greš kdaj v šoping, na aerobiko, bereš doma knjigo,.. namesto da bi bila z njim, pa to ne pomeni, da imaš katero od teh stvari raje kot fanta, samo to je, da vseh potreb ne moreš zadovoljit samo z njegovo družbo.
Verjetno boš napisala, da se vse te stvari da počet tudi skupaj s fantom, ampak lahko ti povem, da je to hudo nevarna stvar. Kje bi bila pa jst zdaj, če bi bila navajena, da me on ves čas drži za roko. Bi bila precej huda abstinenčna kriza
Ampak če greš pa 6x s fantom ven, sedmič pa s kolegom na kavo, pa to verjetno ne pomeni, da imaš zdaj njegovo družbo absolutno raje kot fantovo.
In sploh se mi zdi logično (če si s tipom več kot 3 tedne, to se še da 24 ur na dan skupaj tičat), da greš kdaj v šoping, na aerobiko, bereš doma knjigo,.. namesto da bi bila z njim, pa to ne pomeni, da imaš katero od teh stvari raje kot fanta, samo to je, da vseh potreb ne moreš zadovoljit samo z njegovo družbo.
Verjetno boš napisala, da se vse te stvari da počet tudi skupaj s fantom, ampak lahko ti povem, da je to hudo nevarna stvar. Kje bi bila pa jst zdaj, če bi bila navajena, da me on ves čas drži za roko. Bi bila precej huda abstinenčna kriza

Ena je napisala, da spi pri kolegu, je vsak dan z njim, veliko več kot s fantom itd. in bejž no bejž...a da se da kaj delat tudi brez fanta? o moj bog, tega pa res nisem vedela. predno sem ga spoznala, sem namreč bila v 17 letni komi (tko kot trnjulčica) in on me je zbudil v življenje.
sej berem, hodim ven, se dobivam s kolegicami...samo je to ZREDUCIRANO! edino kar se je spremenilo, zdaj ko imam fanta, je to, da se s kolegi ne družim več sama...grem ven če je pač neka družba. samo nekako me je pa minilo do tistih pijačk, ko sama z enim tipom nekje sedim...zakaj? Hmmm...no, če tako pomislim, pomojem zato, ker mi je prej ustrezala pozornost, ki so mi jo fantje namenjali. bilo mi je všeč, če so me objeli, če so me zafrkavali na tipični moški način, rada sem imela njihove šale...samo kaj pa vem...moška družba je zame vedno bila nekoliko drugačna od ženske...odnos sam je bil malce drugačen (pa se nisem nikoli z nobenim od prijateljev zapletla...) in zdaj mi ta pozornost, tak odnos do mene, ne ustreza več. seveda se tu in tam še s kom slišim, ker imava s sestro določen krog znancev enak še vedno grem kdaj kam z njo, ampak ni več tiste bližine...in to je tisto...mogoče bi morala definirati ''prijateljstvo.''
kar se mene tiče, je prijateljstvo odnos, v katerem neki osebi zaupaš svoje osebne stvari, z njo govoriš o vsem...in takega odnosa si z drugimi fanti ne želim več. mojemu fantu povem take stvari in morda kakšni prijateljici. ne maram razlagati takih stvari prevečim osebam...ampak fant je tu na prvem mestu, da mu povem vse.
še vedno pa se lahko s kom nasmejim in vprašam kako se ima...seveda. ampak to je zame znanstvo, ne pa prijateljstvo.

sej berem, hodim ven, se dobivam s kolegicami...samo je to ZREDUCIRANO! edino kar se je spremenilo, zdaj ko imam fanta, je to, da se s kolegi ne družim več sama...grem ven če je pač neka družba. samo nekako me je pa minilo do tistih pijačk, ko sama z enim tipom nekje sedim...zakaj? Hmmm...no, če tako pomislim, pomojem zato, ker mi je prej ustrezala pozornost, ki so mi jo fantje namenjali. bilo mi je všeč, če so me objeli, če so me zafrkavali na tipični moški način, rada sem imela njihove šale...samo kaj pa vem...moška družba je zame vedno bila nekoliko drugačna od ženske...odnos sam je bil malce drugačen (pa se nisem nikoli z nobenim od prijateljev zapletla...) in zdaj mi ta pozornost, tak odnos do mene, ne ustreza več. seveda se tu in tam še s kom slišim, ker imava s sestro določen krog znancev enak še vedno grem kdaj kam z njo, ampak ni več tiste bližine...in to je tisto...mogoče bi morala definirati ''prijateljstvo.''
kar se mene tiče, je prijateljstvo odnos, v katerem neki osebi zaupaš svoje osebne stvari, z njo govoriš o vsem...in takega odnosa si z drugimi fanti ne želim več. mojemu fantu povem take stvari in morda kakšni prijateljici. ne maram razlagati takih stvari prevečim osebam...ampak fant je tu na prvem mestu, da mu povem vse.
še vedno pa se lahko s kom nasmejim in vprašam kako se ima...seveda. ampak to je zame znanstvo, ne pa prijateljstvo.
- Roberta R.
- Cosmopolitanka
BaBeBi napisal/-a:Ena je napisala, da spi pri kolegu, je vsak dan z njim, veliko več kot s fantom itd. in bejž no bejž...a da se da kaj delat tudi brez fanta? o moj bog, tega pa res nisem vedela. predno sem ga spoznala, sem namreč bila v 17 letni komi (tko kot trnjulčica) in on me je zbudil v življenje.![]()
![]()
glede na to da sm tut js to napisala (da preživim več časa z kolegom kot s fantom, ne da spim pr njemu).. če je to name letel, moj fant ma pač rad mal več časa zase.. poleg tega je predaleč od mene da bi hodila k njemu na kofetke (glede na to da noben od naju nima avta) alpa kratke obiske.. zato kadar pridem pridem k njemu prespat.. moj kolega je moj sosed, in ko se mi zahoče kofe, grem z njim v vaško gostilnco posedat in debatirat alpa greva na sprehod, igrat kitaro.. ker je pač lažje kot pešačit uro in pol do tja in nazaj za to da vidm fanta za eno urco.. kar pa je daleč od tega, da ga imam raje kot fanta, in da se mi kdaj ko sedim z njim na kavi ne zahoče fantova družba, ampak to žal ni mogoče..
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
BaBeBi napisal/-a:ne, ti predsodki niso leteli na to...leteli so na to, da očitno niste sposobni razumet, da ima kdo drugačno mnenje. pa nisem rekla, da so neresne zveze, kjer imaš prijatelje (jih imam tut jst), ampak se mi pa zdi malce paradoksalno, da ste nekatere RAJŠI s kolegi kot s fantom. samo to...
Če ne najdeš časa za svojega fanta (mogoče zaradi življenja v različnih krajih, zaradi študija v različnih krajih, nerodnega urnika, ki vam ne omogoča neprestanega druženja), in ta čas zapolnim s prijateljem, še ne pomeni, da sem RAJŠI s kolegom, kot pa z mojim fantom. Preprosto zapolnim čas v stilu "prijetno s koristnim". Prijetno zato, ker imam družbo, koristno pa zato, ker je res dobro (vsaj zame), da vsake toliko grem na kavo samo s prijateljem, ne pa tudi z njim. Ker mi mogoče on mora kaj zaupati, se pomeniti...
BaBeBi napisal/-a:moška družba je zame vedno bila nekoliko drugačna od ženske...odnos sam je bil malce drugačen (pa se nisem nikoli z nobenim od prijateljev zapletla...) in zdaj mi ta pozornost, tak odnos do mene, ne ustreza več. ...
Sama sem tudi imela vedno drugačen odnos do fantov. V bistvu sem se s fanti vedno bolje razumela, kot pa s puncami. Ker sem se znala vživet v njihovo razmišljanje, ne pa v razmišljanje takrat 15-letne kokoškice, ki je bila pozorna samo na pomežik mladega lušnega hot sexy fanta, cvilila ob pogledu na Vogrinca, Raula ali Ronalda

-
- Komunikatorka
Re: Prijatelji?
BaBeBi napisal/-a:Zanima me ena stvar...ko ste v resni zvezi, ali se sami še vedno družite s pripadniki nasprotnega spola?
Ja.
BaBeBi napisal/-a:kaj pa vaš partner?
Ja, jo vspodbujam k temu.
- veneficus pupa
- Komunikatorka
ja dobro, tisto ko je večja družba so itak tudi tipi zraven, se razume.
ampak js grem tud sama z enim kolegom na pijačo, ni pene.. no mojmu je na začetku to smrdel, zdej se je pa kr sprjaznu s tem
pa u kratkem grem z biušim na pijačo, pa moj tud ni meu kej preveč proti..
sej se razume, oba mava vse razčiščen v glavi in veva, da ga ne bom kr tko prevarala. če bi hotla s kom kej met, bi mojmu pač dala konc.
moj honey je pa tud ene parkrat šou na pijačo z eno kolegico, pa z eno sošolko..
ne vem, ne morš se odpovedat kolegom pa čeprou so nasprotnga spola. men sta tist kolega in biuši bla zlo dobra kolega(vem da sem bom lahko na njuju obrnla če mi bo težko) in grem z veseljem še kdaj z njima na pijačo.
ampak js grem tud sama z enim kolegom na pijačo, ni pene.. no mojmu je na začetku to smrdel, zdej se je pa kr sprjaznu s tem

pa u kratkem grem z biušim na pijačo, pa moj tud ni meu kej preveč proti..
sej se razume, oba mava vse razčiščen v glavi in veva, da ga ne bom kr tko prevarala. če bi hotla s kom kej met, bi mojmu pač dala konc.
moj honey je pa tud ene parkrat šou na pijačo z eno kolegico, pa z eno sošolko..
ne vem, ne morš se odpovedat kolegom pa čeprou so nasprotnga spola. men sta tist kolega in biuši bla zlo dobra kolega(vem da sem bom lahko na njuju obrnla če mi bo težko) in grem z veseljem še kdaj z njima na pijačo.