Se je pa tut men že zgodilo to, da sm bluzila na žurki z zasedenim..s tem da nism vedla..Pa si ne morš kej pomagat, če ne veš. Tut, da bi me zdej vest pekla al pa da bi šla punco klicat..neb tega nardila..ni to moja stvar

softTouch napisal/-a:kot sama opažam,se danes večini folka ne da trudit za zvezo.predvsem mislim na tipe.skoraj vsi moji sodelavci,ki majo žene,otroke,punce se gonijo naokoli ali pa vsaj vrebajo druge ženske,čeprav jih je večina itak tolk bednih,da nikjer ne dobijo.
*frisko* napisal/-a:torej ... dobila sem se z enim fantom, za katerega sem vedela, da ima punco. enkrat sva že bila skupaj na eni zabavi. ne vem od kod je dobil mojo številko, ampak jo je, in včeraj me je povabil na pijačo. pričakovala sem pač zabaven sproščen večer, kšn zanimiv pogovor ob čajčku, to je pa tut vse.zadeva se je (spet) končala s seksom. moti me to, ker nimam prav nič slabe vesti, prav tako nisem dobila občutka, da bi jo imel on. ko sem ga povprašala po tem, kako se počuti zaradi storjenega in če mu je kaj žal, je samo odgovoril, da ima rad svoje dekle... opa, pa ne dekle, kasneje mi je namreč povedal, da sta že poročena (zdj samo še čakam, da mi pove, da ima doma celo gardo otročkov) ... skaratka .. kaj se dogaja z moralo današnje čase? ali res nikomur ni več mar za čustva, za iskrenost, poštenost? ob izkušnjah s takimi ljudmi (sebe ne izključujem, sem razočarana tudi nad sabo) kar podvomim v to, da bom kdaj lahko imela nekoga zares rada ali da bom našla partnerja, ki me bo imel zares rad ...
se tudi drugim zdi, da ljudje postajamo vse bolj brezobzirni, da ne poznamo več nobenihg pravih vrednot in ne čutimo več nobene prave odgovornosti do partnerstva, veze, fanta, punce, moža, žene .. ?? mene to res bega in mi sploh ni všeč, da sem ena od teh morbidnih bitij, ki jim je mar le zase in svoj užitek, ne ozirjao pa se na čustva in življenja drugih ...
Mahagonij napisal/-a:Kako smo polni "modrih" besed, ki nimajo veze z nicemer.
Boris napisal/-a:*purple* napisal/-a:moje mnenje je tako, da so te stvari nemoralne.In prišapraj čas z limanjem linkovja in vsega ostalega, ker je to moje mnenje in je oblikovano že od nekdaj in ga ne bom spremenila.
To se mi ne zdi moralno in končujem debato. To je slepa vera, religija brez racionalnosti in brez dokazov, fundamentalizem, ki ne dopušča drugih možnosti.
Glede tega koliko verjameš nekomu na prvo besedo, se pa s teboj strinjam. Če je frisko zdrava, je bil njen seksualni odnos z omenjenim tipom bolj moralen. Če ni, je nemoralna, če tipu ni povedala za možnost okužbe, zaradi katere bi lahko zaradi njene neodgovornosti trpela še njegova punca.
Noelia napisal/-a:Temptress napisal/-a:Ko bodo nehale obstajati takšne punce kot si ti *frisko*, potem bo tud varanja vse manj. Priložnost dela tatu, veš.Ponudba in povpraševanje.
Ne morem verjeti, da lahko kdo na tak način razmišlja. In to samo punce, fantje ne spijo z zasedenimi al kako? Tako imenovane "takšne punce" so krive, da vas fantje varajo? Namesto poiskat tipa, ki nas bo imel res rad dajmo raje eliminirat ta dekleta, da nas fant ne bo imel s kom varat? "Takšne punce" so blagoslov v vezi, ker nam pokažejo kakšni so v resnici naši partnerji. Kot, da bi ta fant, če ne bi srečal frisko ostal za vedno zvest svoji punci, bi bil pa z drugo. Jaz ne spim z zasedenimi, ker nočem bit del tega, vendar vem, da nisem rešla nobene zveze s tem, ker sem zavračala zasedene.
Maped100 napisal/-a:Daj mau poglej kaj si napisala, pa kaj si ti naredila, itd itd, potem pa o morali nabijaj.
Temptress napisal/-a:
Sej nisem nikjer napisala, da so punce pa angelčki. Ravno tako to velja za zamenjane spole. Nikakor ne opravičujem punc, ki varajo svoje partnerje! Varanje je podlo in ga ne toleriram. Ampak ti praviš, da če nebi srečal frisko, bi bil pa z drugo. Ja! Seveda, če bi ta "druga" tudi njemu podlegla. Če bi mela pa tri čiste v glavi in ga odbila (in tako tudi vsaka naslednja, pri kateri bi probal).. nekje se ustavi to potem ane.
Tysia napisal/-a:Lepo pa je, za moje pojme, da se skuša osebo razumeti in jo (že zaradi sebe, če ne zaradi nje) ne obsojati.